View Full Version : За първия път
Как да подходим от самото начало? Целувки, свирки...?
Без планове как да подходите :)
Направете си план от 12 точки и го следвайте неотлъчно.
Amore-Mio*
04-01-2013, 13:17
Без планове.
Какъв е смисъла иначе?
WohooMAD
04-01-2013, 13:51
Импровизацияяя!!!
BaconStrips
04-03-2013, 17:24
Това е най-голямата грешка, която можеш да направиш, честно :D Когато си направиш някакъв план в главата и си представиш как искаш всичко да се случи, става точно обратното, или поне става така, че реалността коренно се разминава с твоите очаквания :D просто остави нещата сами да се случат, не ги насилвай, не го пък и мисли много и така :) И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ!
TheBobqk
04-03-2013, 20:36
Мисля, че стига да се знае кога ще е половия акт, останалото си идва само. Другото предвидено нещо трябва да са презервативите.
Fisherman
04-03-2013, 20:43
Гаджето ми планираше как ще ми смуче шнурчето и файлна мноо лошо
CrazyLittleThing
04-03-2013, 21:52
Ми примерно започвате с натискане?? Оттам нататък вие си решавате, тоест както се случат нещата, всеки път е уникално различен от предишния и няма как да планираш всичко. Но да, ако се притесняваш отначало просто започваш да си го целуваш нормално без да мислиш кога точно да му махнеш блузата примерно :D Aко ти идва отвътре и искаш, духай му - всичко което правиш по твое си желание е cool, преди време ( разбирай преди моя първи път :D ) e така си говорихме с една приятелка и тя вика 'ми квото и да правиш, гледай да си направиш кефа и да ти е яко, ако направиш така че на тебе да ти е хубаво, и на него ще му е' ... и да ти кажа доста права се оказа... с две думи започнете с най-нормална целувка, после натискане и след това просто оставяш нещата да се .. ъмм.. 'доразвият' хаха така да се каже (: