View Full Version : Учителката по английски, която ме възбужда
Полина Йосифова, на 27 години, заснета на летището на връщане от ски в Австрия. Досега всичките ми учителки по английски са били готини... по един или друг начин. Вярвам и вашите.
http://ambrouse.snimka.bg/daily/teacher.707416.0.big
И какво трябва да е това сега ?
Fisherman
04-01-2013, 11:25
Advanced trolling е тва
Ако искаш да ти пусна снимка на майка ми. Тя е инженер, ама, когато бяхме малки, приятелите ми я заглеждаха...
Мога да ти осигуря и адрес и удобно време за посещения. Ако искаш и картофки може.
KadifWerewolf
04-02-2013, 01:17
Ако искаш да ти пусна снимка на майка ми. Тя е инженер, ама, когато бяхме малки, приятелите ми я заглеждаха...
Мога да ти осигуря и адрес и удобно време за посещения. Ако искаш и картофки може.
йеее, мога ли да се запиша
HollyGolightly
04-02-2013, 04:58
Всичко бях чела в този форум, но някой така да предлага собствената си майка, за сефте виждам
БожиятАгнец
04-02-2013, 05:06
Всичко бях чела в този форум, но някой така да предлага собствената си майка, за сефте виждам
Чети между редовете и ще видиш, че го правим постоянно. ;)
Няма проблем. Родителите ми са разведени, а майка ми си търси забавления...все пак е човек, де. И тъй като не живея с нея, на мен не ми дреме - стига да й е добре.
Кой набор е майка ти? :D
Моята е 77-ми набор. Млада е все още. Може да се води от тия дето им викат MILF предполагам.
pifiella
04-02-2013, 15:55
Авторе,ти ли беше с фетиша към счупени крайници?
greenblood
04-03-2013, 02:34
Ако искаш да ти пусна снимка на майка ми.
Я пусни снимки да е видим. :D
Абе, нещо яко наточихте лиги по мамчето. Една ми е, щадете я :D
KadifWerewolf
04-03-2013, 14:09
Абе, нещо яко наточихте лиги по мамчето. Една ми е, щадете я :D
Аа, ти почна.. чакаме снимка, а аз си искам картофките :3
Не искам да поствам публично голите снимки на мама все пак. Мога да ги пращам на лично. Пък и аз ги предложих на автора, 'щото никът му е секси.
Eskapel4o
04-03-2013, 21:48
Ако дадеш и една кока кола , се записвам .
HarabeishoOrGoHome
04-03-2013, 21:53
Бива си я :$
Ако дадеш и една кока кола , се записвам .
Жена му предлагат - той кола иска.
greenblood
04-04-2013, 03:20
Мога да ги пращам на лично.
Е прати де. :)