Влез

View Full Version : Мнооого страшни историйки

yvi4ka99
04-01-2013, 18:02
Здравейте тук ще си споделяме доста страшни историйки
ето една
. Ето ви една история, от която ще ви настръхнат косите smile3508 /или не/.

Мария Джеймс била 15 годишно момиче. Нямала братя или сестри. Майка и била починала преди близо 1 година. Семейството преживяло много трудно /умишлено не казвам тежко/ станалото. В деня на погребението, Мария пожелала да остане насаме с майка си, преди да дойдат близките на бдението. Бащата решил, че е добре, ако момичето си каже последно сбогом с майка си и оставил дъщеря си. Хората започнали да се събират пред врата на залата, в която трябвало да е бдението и да се чудят какво става. Бащата обяснил. И всички зачакали. По едно време от вътре се чул зловещ смях, който малко по-късно бил последван от друг. Хората били ужасени, защото в залата нямало никой друг освен дъщерята и покойната майка. Бащата отворил вратата и видял дъщерята и майката легнали една до друга в ковчега #Shocked. Мария и майка и се смеели. Но майката не показвала признаци да е жива. Просто от нея идвал смях. Хората по принуда изкарали детето от ковчега. То не искало да излиза. В момента, в който момичето било изкарано от ковчега смехът прекъснал, а от майката излязла една тъмна фигура. Тя влязла в дъщерята. Изведнъж момичето проговорило, но така сякаш майката говорела чрез устата и. Тя казала, че щом не и дават да е с детето си, никой друг няма да бъде и изчезнала. Бащата останал безмълвен. Не можел да повярва. Някак си се пооправил, но му отнело време. Мария обаче спряла да говори. Била мълчалива. Спряла да излиза от вкъщи. Една нощ бащата се върнал късно от работа и решил да провери дъщеря си. Приближил се до вратата но стаята на Мария. Изведнъж се чул звън от часовника. Бащата погледнал и видял, че е точно 12 часа. Току що се навършила 1 година от смъртта на жена му. Отворил врата и видял дъщеря си мъртва със забит нож в сърцето. На стената било написано: Казах ти, че никой няма да я има.

Не знам дали ще ви изплаши толкова.

yvi4ka99
04-02-2013, 08:53
ето още 2 сори ако вече има такава тема
Без име
Едно семейство /мъж, жена и малкият им десет годишен син/ пътувало на дълъг път през ноща.
Изведнъж нещо на колата се повредило и останали на пътя... Бащата се сетил че преди стотина метра е подминал някаква голяма сграда, изглеждаща предимно запустяла, но решил да проверят все пак за телефон. Двамата с майката тръгнали, обаче казали на детето за по-сигурно да се заключи и скрие в колата, и в никакъв случай да не отваря... Минал час, когато изведнъж детето чуло някакво странно дращене по покрива на колата, умряло от страх реве и трепери сгушило се долу. Дращенето не спирало. Изведнъж се чули наблизаващите сирени на полицията...
Наобиколили колата и един от полицаите на високоговорител казал на детето да излезе от колата без да се обръща назад, и да отиде при него. Детето излязло, но може би и от страх, решило да се обърне. Оказало се, че някакъв психопат драскал по покрива с главите на майка му и баща му.
А запустялата сграда била психиатрична болница.

По истински случай

Едно момиченце било в кома близо 3 месеца и накрая родителите решили да изключат поддържащия живота му апарат. Вечерта след погребението майката сънувала сън, в който дъщеря и плачела, изглеждала ужасно раздърпана и уплашена и и говорела : "Мамо, защо ме пратихте на такова тъмно и студено място, защо ме оставихте самичка, елате да ме вземете, страх ме е..." Майката не обърнала внимание на съня, било нормално да сънува обичната си дъщеря, която загубила толкова нелепо. На следващата вечер обаче сънят се повторил. Дъщерята плачела и молела да я приберат вкъщи, питала защо са я заровили жива и т.н. Сънят се повтарял всяка нощ и накрая майката придумала бащата да разровят гроба. Когато отворили ковчега пред тях се разкрила ужасна гледка. Момичето, погребано с най-хубавата си рокля, било свито в единия ъгъл, а не както го оставили спокойно лежащо по гръб, с разкъсана рокля, а по пръстите имала рани, ноктите били мръсни и изпочупени. По вътрешната страна на ковчега ясно личали дълбоките резки, оставено от ноктите и имало вдлъбнатини, сякаш от удари с юмрук. Момичето, неясно как събудило се след комата вече погребано, изпаднало в ужас от страха, тъмнината и недостига на кислород, се е борило да излезе от ковчега няколко часа, докато накрая се е задушило....Била погребана жива!

marin_9867
04-02-2013, 09:03
Не виждам смисъл в тази тема :/

Amore-Mio*
04-02-2013, 12:31
Интересни са ми такива неща.
Обичам да си ги чета, но страшни в никакъв случай не бих могла да ги нарека - нереални са ми някак, поне голяма част от тях.

TrollFaace
04-02-2013, 12:59
охх колко ме е страх сега, не знам довечера как ще спа направо :S

anonymous895156
04-02-2013, 13:28
последната наистина ме депресира

dreamwalker
04-02-2013, 14:05
Втората и третата съм ги чела. "Смъртта на картоиграчите" => http://sladurchetaa.alle.bg/zabavleniq/igrii/

li0n
04-02-2013, 14:17
Най-баналните истории.

pifiella
04-02-2013, 20:22
Т'ва,ако е страшно аз съм пеперуда!

kolegata88
04-02-2013, 20:29
На мен ми харесаха.