Влез

View Full Version : Разведени родители

radityly
04-01-2013, 20:02
Моля ви кажете ми как да оцелея. Родителите ми са разведени от 6 години. Живея при мама, тя се омъжи повторно, има си и още едно дете. Той ми е полубрат и е на 2. Всеки път щом стане дума за тати се разплаквам. Той е голям мързел и мизерник. Какво да правя. Вече ще полудея у нас. ПОМОЩ!!!

Mladenoff
04-02-2013, 01:07
E за 6 години поне малко от малко не си ли па свикнала ? Вече почти всяко второ семейство всъщност не е никакво семейство, щото са изпокарани и разведени.

sexa_na_kompleksa
04-02-2013, 04:03
Защо ти става толкова мъчно? Виждаш ли се с него? И наистина за 6 години, не ти ли олекна вече? Нормално е в началото да ти е малко неприятно, странно, тъжно, но 6 години са твърде много.

radityly99
04-02-2013, 21:34
Ако ити сисмоя проблем ще разбереш, но у нас всеки ден става въпрос за това и вечв изтрвщявам.

TheBobqk
04-03-2013, 09:33
Всеки човек приема нещата различно. На някои им минава по-лесно, на други не. Зависи и от пложението им в момента, кога са се разделили.
Нещо не успях да разбера кой е мързел и мизерник. Защо не поговориш с майка ти за чувствата ти? Виждаш ли се често с баща ти? Той как се отнася с теб?
Виаги можеш да отидеш при училищния психолог и да помолиш за съвет.

Amore-Mio*
04-05-2013, 12:48
Моля ви кажете ми как да оцелея.

Да оцелееш?
Препоръчвам ти да пораснеш.
Ситуацията е такава, така е трябвало да се случи, така е било най-добре. Не си на улицата, имаш си покрив над главата и хора, които се грижат за теб. По - добре вече се отърси от това минало и продължи напред. 6 години са си прекалено много и трябва вече да приемеш факта, и да свикнеш с нещата.

Your.Passion
04-05-2013, 13:04
Всеки човек приема нещата различно. На някои им минава по-лесно, на други не. Зависи и от пложението им в момента, кога са се разделили.
Нещо не успях да разбера кой е мързел и мизерник. Защо не поговориш с майка ти за чувствата ти? Виждаш ли се често с баща ти? Той как се отнася с теб?
Виаги можеш да отидеш при училищния психолог и да помолиш за съвет.

да или просто можеш да споделиш с приятел.
Всеки го приема различно,но за 6 години сега изведнъж ли ти стана мъчно?

PainInTheAss
04-08-2013, 18:07
Майка ми ще се омъжи повторно и ще роди на някой курвар дете ли ? Нали после ще и прережа гърлото докато спи!

Violenza
04-08-2013, 18:13
Малка си още и явно ги изживяваш по-тежко нещата. Разбирам те, защото и аз като малка така ревях заради развода. След още някоя годинка ще видиш, че със сигурност решението на родителите ти е било за добро.

Майка ми ще се омъжи повторно и ще роди на някой курвар дете ли ? Нали после ще и прережа гърлото докато спи!
Леке.