View Full Version : Връзка с туркиня!
I love Music
04-02-2013, 10:23
Имам симпатии от една красива и богата туркиня но ме спира това че е мюсюлманка. Вие бихте ли тръгнали с турчин, туркиня?
Има наистина красиви туркини. Виж, стига да не направите семейство - давай. Просто...нека си запазим българската кръв в поколенията напред.
klimatronik
04-02-2013, 10:56
Има наистина красиви туркини. Виж, стига да не направите семейство - давай. Просто...нека си запазим българската кръв в поколенията напред.
хахахАхаХАхАхаХА
Каква българска кръв, какви поколения? В тази корумпирана и изпростяла държава такива коментари много ме разсмиват..
Да не те обезкуражавам, но дилемата е дали тя би тръгнала с теб. Ако позадълбочиш взаимоотношенията ви, ще разбереш истинността на твърдението ми.
Абе ако е нормална гражданка няма лошо, не се ограничавай с това, че е туркиня.
хахахАхаХАхАхаХА
Каква българска кръв, какви поколения? В тази корумпирана и изпростяла държава такива коментари много ме разсмиват..
(y)
Amore-Mio*
04-02-2013, 12:15
Не виждам какъв е проблема - всички живеем в тази страна, всички сме подложени на еднакви права, закони и задължения, всички се трудим. А времената вече доста се промениха, че това да е някаква пречка във взаимоотношенията между хората.
Българка с турчин/туркиня с българин - никога не съм го приемала, никога няма и да го приема. Толкова нечистоплътно ми е.
А изказването с корумпираната държава не разбрах какво общо има.
Българите трябва да са с българи, турците с турци, помаците с помаци и тн..
klimatronik
04-02-2013, 13:46
Българка с турчин/туркиня с българин - никога не съм го приемала, никога няма и да го приема. Толкова нечистоплътно ми е.
А изказването с корумпираната държава не разбрах какво общо има.
Българите трябва да са с българи, турците с турци, помаците с помаци и тн..
И кое му е нечистоплътното?
Разсъждаваш като зарибен сектант
Турците дори са по-добродушни от българите..
Всеки има право с каквато и какъвто си иска да бъде ... стига да се обичат!
:lol:
По-добродушни? :D
Не забравяй историята.
klimatronik
04-02-2013, 14:06
:lol:
По-добродушни? :D
Не забравяй историята.
Ти , ако живееш в 19 век ... ами кво правиш тук?
19 век... те и до ден днешен вярват, че тая държава е тяхна. Плюс, че в България останаха толкова малко българи. Остава само ДПС да дойдат на власт и може България да се счита за част от Турция.
klimatronik
04-02-2013, 14:33
19 век... те и до ден днешен вярват, че тая държава е тяхна. Плюс, че в България останаха толкова малко българи. Остава само ДПС да дойдат на власт и може България да се счита за част от Турция.
Моля ти се замълчи.
Защо намесваш мафията и политиците от ДПС с обикновените хора-граждани от народа?
А Турция е толкова икономически развита,че притрябвало й българските проблеми...
За отрицателния естествен прираст, обезлюдяването и превръщането ни в малцинство не са виновни кой Петко от Долни чифлик си намерил туркиня за булка от Вълчи дол, ами емиграцията младите в чужбина, застаряването и тнт вследствие тежките социални проблеми
Може тя да не те иска. Или да иска нещо сериозно.
Fisherman
04-02-2013, 14:58
Автора иска да създате спор на етническа основа
Моля ти се замълчи.
Защо намесваш мафията и политиците от ДПС с обикновените хора-граждани от народа?
А Турция е толкова икономически развита,че притрябвало й българските проблеми...
За отрицателния естествен прираст, обезлюдяването и превръщането ни в малцинство не са виновни кой Петко от Долни чифлик си намерил туркиня за булка от Вълчи дол, ами емиграцията младите в чужбина, застаряването и тнт вследствие тежките социални проблеми
Да бяха само това проблемите...
Просто приеми, че всеки има различно мнение относно въпроса и се спри.
klimatronik
04-02-2013, 15:12
ДоОбре
Турците се множат повече и по-бързо .
А циганите са като хлебарките
Твоето мнение е много хубаво.
Но на практика в демократично общество ( каквито все още сме) - не може да се възприеме от модернизираните и американо-тероризираните българчета.
Ако Тодор Живков се завърне и отново станем сателит на някоя сила - тогава може патриархалните ценности отново да се наложат... , но ако е любов между двама става трудно :D
bravo na avtora
Violenza
04-02-2013, 15:29
Мюсюлманин никога не бих погледнала.
Fisherman
04-02-2013, 15:34
А така
Tyler The Creator
04-02-2013, 15:36
КУЧЕ НА ИСЛЯМААААААААААААА :lol:
klimatronik
04-02-2013, 15:42
:D на сабя братя славяни! урааа :D xd
бас държа ,че сега никой няма да отиде да си жертва живота на фронта в името на християнството и България квото и да говорите...
Fisherman
04-02-2013, 15:46
:D на сабя братя славяни! урааа :D xd
бас държа ,че сега никой няма да отиде да си жертва живота на фронта в името на християнството и Бългагория квото и да говорите...
Докажи го
pifiella
04-02-2013, 15:48
И аз!
klimatronik
04-02-2013, 15:58
Защото на времето хората са имали идеал, друг светоглед .
Селяните от новоосвободената държава са имали вяра, по- скоро породена от незнанието за висшето управление на държавата
Сега не съществува такъв ентусиазъм
Кой ще ходи да умира в името на днешния строй при случайна война - за герб.. и бсп ?
бъдещето е на гражданските войни
Хора ще скачат върху собствените си организации, монополите и тнт..
Не се изразих правилно в предишния си коментар.
Аз лично не го одобрявам и не бих го направила. Не говоря за турци конкретно, китайци, американци, германци, руснаци или каквито и да са - никога не са ме привличали, дори не съм давала шанс за опознаване поради причината, че просто имам много силни задръжки към други националности. Не ме привлича самата идея да бъда с чужденец.
Иначе имам приятели, които са с различни националности помежду си, нямам нищо против тях, нека си се обичат, но за себе си не мога.
http://media.tumblr.com/tumblr_lrfudqa9GB1qdoqei.jpg
БожиятАгнец
04-02-2013, 16:33
Селяните от новоосвободената държава са имали вяра, по- скоро породена от незнанието за висшето управление на държавата
Кой ще ходи да умира в името на днешния строй при случайна война - за герб.. и бсп ?
Мислиш, че тогава е било доброволно или заради голям ентусиазъм?
"Никой не би отишъл на война днешно време"...Знаеш ли колко Български войници изпратихме за САЩ? И знаеш ли колко от тях умряха? (Това едно, друго, че и инвестирахме към 13 млн. лева.)
Сега нашите врагове, нашите поробители са организациите, монополите, банките и правителството.И трябва да скочим върху тях.
ГЕРБ са ни врагове, БСП също - ние вече сме във война с тях, не забелязвате ли?
"Случайна война"...Няма такова нещо. Повярвай ми, всяка една война е внимателно премислена.
klimatronik
04-02-2013, 17:20
Мислиш, че тогава е било доброволно или заради голям ентусиазъм?
"Никой не би отишъл на война днешно време"...Знаеш ли колко Български войници изпратихме за САЩ? И знаеш ли колко от тях умряха? (Това едно, друго, че и инвестирахме към 13 млн. лева.)
Сега нашите врагове, нашите поробители са организациите, монополите, банките и правителството.И трябва да скочим върху тях.
ГЕРБ са ни врагове, БСП също - ние вече сме във война с тях, не забелязвате ли?
"Случайна война"...Няма такова нещо. Повярвай ми, всяка една война е внимателно премислена.
Тогава селяните са скачали с кирки и лопати на бой, не защото някой ги е карал на сила! Имало е голям дух и вяра ,за България.
Да имаме задължителна казарма?
Свърши се с това изпращане на войници.
За другото няма да ти отговарям,защото явно ми извърташ написаното.
Прочети по-внимателно.
Естествено ,че войната сега е със собсвеното ни правителство.
Имах в предвид при една ,,случайна'' , тоест нереална война.... хората няма да проявят такава смелост, каквато българския войник е проявявал преди, в името на днешната БЪЛГАРИЯ, такава , каквато е сега!
Иначе, да ... колко вече се запалиха...
хахахАхаХАхАхаХА
Имах тройка по биология, ама съм около 98.36% сигурен, че корупцията не се пази като информация в ДНК-то. Останалите 1.64% си ги запазвам като свободна оперативна памет, за да ти кажа, че се смееш на нещо, което не съм казал, а ти не си разбрал... абе общо взето - вероятно си напушен...да...като гледам е правдоподобно.
darkPaladin
04-02-2013, 17:23
все едно германец французойка или поляк рускиня
klimatronik
04-02-2013, 17:33
Имах тройка по биология, ама съм около 98.36% сигурен, че корупцията не се пази като информация в ДНК-то. Останалите 1.64% си ги запазвам като свободна оперативна памет, за да ти кажа, че се смееш на нещо, което не съм казал, а ти не си разбрал... абе общо взето - вероятно си напушен...да...като гледам е правдоподобно.
И кое не съм разбрал. Че не трябвало да прави семейство с туркиня ,за да запази българската си кръв?
Аз съм пък на мнение ,че това са пълни глупости
HollyGolightly
04-02-2013, 17:35
Не, никога не бих тръгнала с турчин или какъвто и да било по народност мюсюлманин. Онзи ден даже се натъкнах на едно видео, направено от мюсюлманка, която обясняваше как трябва да правиш всичко за мъжа си, дори да те накара да носиш торба с камъни ей така в кръг, трябва да го направиш и така един ден ислямът в едната ръка, мъжът в другата и бегом към рая... болни мозъци.
Колкото до твоята туркиня, тя може много да те харесва ама ако не си един от тях, родителите и няй-вероятно няма да са много щастливи. Турчин за Българка може, но туркиня за Българин- не
stOlen``EyEs
04-02-2013, 18:17
Ще ти е много трудно, ако решиш да задълбочите отношенията си, защото както е написала HollyGolightly преди мен турчин за българка може, но обратното - не! Не, че не знам за такива истории, но хората много са изстрадали за любовта и щастието си. Ако просто те привлича визуално и т.н., по-добре не поемай риска да си имаш проблеми.
Моят приятел е турчин. Заедно сме от 2 год. и половина. Обичам го безкрайно и не ми пука за хорското мнение. В крайна сметка сърцето не подбира. Ако сега можех да се върна 2 год. и половина назад пак него бих избрала.
И кое не съм разбрал. Че не трябвало да прави семейство с туркиня ,за да запази българската си кръв?
Аз съм пък на мнение ,че това са пълни глупости
Да, бе, хубаво, всеки си има мнение, но това, че българската кръв е корумпирана няма никаква връзка с това, което аз казах. Не го каза 1 към 1, но ако си погледнеш предния пост, ще видиш, че правилно съм ти го систематизирал.
the sniper guy
04-02-2013, 18:29
бЕгИ че ти е спУкана работата
klimatronik
04-02-2013, 18:33
Да, бе, хубаво, всеки си има мнение, но това, че българската кръв е корумпирана няма никаква връзка с това, което аз казах. Не го каза 1 към 1, но ако си погледнеш предния пост, ще видиш, че правилно съм ти го систематизирал.
:Д Аз не помня да съм казвал такава глупост
Ами,че държавата е корумпирана не означава,че кръвта била корумпирана.
Ти си против умесването на различни националности.
Тук сме толкова смесени,че чисти българи няма.
За мен няма значение произхода,ако ще и ромка да е,ако се харесаме ще сме заедно ( вземи например известната Шакира, която е от ромски произход ..)
БожиятАгнец
04-02-2013, 18:39
Тогава селяните са скачали с кирки и лопати на бой, не защото някой ги е карал на сила! Имало е голям дух и вяра ,за България.
Да имаме задължителна казарма?
Свърши се с това изпращане на войници.
За другото няма да ти отговарям,защото явно ми извърташ написаното.
Прочети по-внимателно.
Естествено ,че войната сега е със собсвеното ни правителство.
Имах в предвид при една ,,случайна'' , тоест нереална война.... хората няма да проявят такава смелост, каквато българския войник е проявявал преди, в името на днешната БЪЛГАРИЯ, такава , каквато е сега!
Иначе, да ... колко вече се запалиха...
Обстоятелствата не са ли сила? И то доста мощна?
И тогава не е имало шибани пацифистчета...
Е, то хубаво се е свършило, но го е имало - достатъчен аргумент.
И точно - трябва да се прояви за Българията, която може да бъде и която е била - хората едно време за това са се борили.
DieselBlood
04-02-2013, 18:43
Притесняваш се дали ще ти пуска само отзад?
klimatronik
04-02-2013, 18:55
Обстоятелствата не са ли сила? И то доста мощна?
И тогава не е имало шибани пацифистчета...
Е, то хубаво се е свършило, но го е имало - достатъчен аргумент.
И точно - трябва да се прояви за Българията, която може да бъде и която е била - хората едно време за това са се борили.
Ботев като стъпва на българска земя с четата си и разбира,че никой не иска да му съдейства и да се вдига на въстание какво казва?
За ГЕРБ, БСП и т.н. - никой.
За България - повярвай ми, има хора.
Fisherman
04-02-2013, 19:22
Ботев като стъпва на българска земя с четата си и разбира,че никой не иска да му съдейства и да се вдига на въстание какво казва?
Къде съм тръгнал да умирам за тоя лайнян народ?
Не виждам какъв е проблема - всички живеем в тази страна, всички сме подложени на еднакви права, закони и задължения, всички се трудим. А времената вече доста се промениха, че това да е някаква пречка във взаимоотношенията между хората.
На същото мнение съм !!! Това че е от друг етнос според мен не трябва да е пречка за взаимоотношенията ви. :)
Имам симпатии от една красива и богата туркиня
Ти ли уе?
Candyboy89
04-02-2013, 22:14
Ох няма да забравя една туркиня млада 18-20 годишна седеше зад мен на седалката на автобуса.Излегна се напред и си постави ръцете на моята.Такава миризма ме удари,че малко остана да повърна.Това е така,защото мюсюлманите не са усоляване като бебета и миришат на мърша.
Иначе имам един приятел мюсюлманин и мога да кажа ,че е спал поне с 20 българки.
darkPaladin
04-02-2013, 23:31
брех че патриоти ама
greenblood
04-03-2013, 02:20
Никога за Туркиня!
yamaha436
04-03-2013, 03:28
Аз съм си обещал никога да нямам приятелка туркиня,циганка,eврейка.И ми става супер гнусно като видя някоя от моя клас да се целува със някакъв турчин,циганин по скоро защото тука в България вече много малко истински турци има но познайте какво 2008 мисля по проучване те са били 550 000+ уж хора които са се нарекли турци,не знам просто едно средностатистическо българско семейство има 1.00 деца а едно мюсюлманско 8.67 това беше проучване за целият свят във един клип във youtube където се споменава,че не само България ще стане мюсюлманска държава а и цяла Европа,САЩ докато те не останат единствената раса не знам просто... Ето клипчето аз го гледах с български превод някъде ама не ми се търси - http://www.youtube.com/watch?v=3afg-oLOWHM
:D Прочетох мненията и трябваше да отворя календара да се убедя, че наистина сме 2013-та година, а не 1878-ма.
minchorna
04-03-2013, 06:08
Дискотека в арабския свят. Европейски DJ надъхва присъстващите крещейки на микрофона:
- Готови ли сте да избухнем!
Аудиторията му отвръща:
- Алах акбар!
I love Music
04-03-2013, 09:19
Според вас Бетина турско име ли е?
girlwithblueeyes
04-03-2013, 09:24
Според вас Бетина турско име ли е?
Нищо общо с Турция няма това име . Произволно е на Елизабет , и всички производни на това .
PainMonopoly
04-03-2013, 10:43
Силно ме съмнява, че изобщо би се случило да стана близък с туркиня така че и да тръгна с нея. Мюсюлманите са ми антипатични и избягвам контакт с тях. И все пак много добре знам че на практика не може да се каже нещо като "никога не бих ходил с туркиня", привличането между хората просто се случва.
Може би бих се прежалил, ако знам че тя и семейството ѝ са прогресивно мислещи и не отдават особено значение на религията и на ислямския семеен морал. Плюс това ако тръгна да правя семейство, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО това семейство ще живее в България, децата ми ще носят български имена и ще говорят български и ще пишат на кирилица, тоест ако тя има проблем с това, не бих правил деца с нея. В края на краищата това е важното, да запазя българското в децата си, а българското е в идентичността, не в гените.
Иначе по принцип българка с турчин ми е по-гнусно, защото за една жена е много по-голям филм да е с мюсюлманин, пък и е много по-вероятно той да се наложи над нея и евентуални деца които ще имат да се чувстват повече мюсюлмани.
http://i.qkme.me/3ogtrs.jpg
Niakoitam
04-03-2013, 11:04
Всъщност честно казано мен единственото,което би ме спряло от връзка с чужденка без значение каква или някоя готина циганка е тъпото обществено мнение.Не смятам,че съм толкова силен,че да се боря постоянно с него.Особено това на роднините ми.И това не ме прави по-малко патриот.Просто обичам държавата си,а не мразя другите нации.А тези дето ми говорят за чистата българска раса може само мислено да се върнат назад във времето и да си спомнят за чистата арийска раса на Хитлер,която след известен период на пречистване започнала така да се изражда,че замалко да изчезне напълно.Гените трябва да се месят и да са колкото може по-различни за да е организма на поколението по силен.При кръвосмешението между роднини работата е същата.Няма кой знае какво по-различно.Просто гените в голямата си степен се дублират и са по податливи на некачествени аномалии,които се предават по наследство и се засилват или поради неспособността на организма да се справи с външните промени на средата поради ограниченото количество на различните гени в него.За това и балканците сме едни от най-здравите народи,защото сме на кръстопът.Ние не сме чак толкова чисти колкото някои обявили се за патриоти смятат.Бая различни народи са си оставили семето тук и това е било страшно полезното за всички тук.А най-здравите поколения се получават от хора с повечко различни гени т.е. при смесването на трите основни раси съществуващи с света монголоидна с европеидна,европедидна с негроидно-австралоидна, монголоидна с негроидно-австралоидна т.н. Сами може да се уверите в това.Погледнете махленско превъзходните кучета и котки и породистите и сами си отговорете на въпроса кои като цяло са по-здрави,живеят по-дълго и понасят по сурови условия?
klimatronik
04-03-2013, 11:15
анатема
И въобще какво всички сте тръгнали да говорите за ДНК, РНК, Меинка ..
Имам чувството ,че за вас правенето на деца е някакъв генетичен дълг , а не собствено желание..
Плус тва като гледам .. ползвайте презервативи и не създавайте деца. Така и на природата ще помогнете.
Niakoitam
04-03-2013, 11:32
Защото klimatronik не всяко нещо,което не се вижда не е от значение.Даже напротив.Гените са всичко.И тези деца,които след това може да съжаляват,че са се родили може да се получат заради грешно комбинирани гени.Много лоши деформации се получават от това. И защото трябва човек да е отговорен пред бъдещите си деца,които може даже да не могат да имат поколение.И разбира се че в крайна сметка всичко опира до поколението.Природата така го е създала.Въпросът е човека да е готов за това.И не,човекът не получава удоволствие от секса (май другото същество,което получава оргазъм е делфина и никое друго)само,защото природата е решила да му създаде един кеф повече.Това е просто един вид механизъм на подтикване към създаването на ново поколение и продължаването на рода,защото в противен случай покрай всички други работи човекът може да забрави и да прави секс поради заетостта си или другите забавления и съответно да изчезне като вид дори без да се усети :)
klimatronik
04-03-2013, 11:55
Защото klimatronik не всяко нещо,което не се вижда не е от значение.Даже напротив.Гените са всичко.И тези деца,които след това може да съжаляват,че са се родили може да се получат заради грешно комбинирани гени.Много лоши деформации се получават от това. И защото трябва човек да е отговорен пред бъдещите си деца,които може даже да не могат да имат поколение.И разбира се че в крайна сметка всичко опира до поколението.Природата така го е създала.Въпросът е човека да е готов за това.И не,човекът не получава удоволствие от секса (май другото същество,което получава оргазъм е делфина и никое друго)само,защото природата е решила да му създаде един кеф повече.Това е просто един вид механизъм на подтикване към създаването на ново поколение и продължаването на рода,защото в противен случай покрай всички други работи човекът може да забрави и да прави секс поради заетостта си или другите забавления и съответно да изчезне като вид дори без да се усети :)
Знам това, ще уча генно инженерство ;д
За смесването на различните раси и етноси сам каза ,че не е проблем
HarabeishoOrGoHome
04-03-2013, 11:58
Мили хора, толкова сте ограничени, че няма к'во да Ви кажа по тази тема. Вие си знаете, но с това мислене, никога няма да промените нещо. :)
klimatronik
04-03-2013, 12:07
Мили хора, толкова сте ограничени, че няма к'во да Ви кажа по тази тема. Вие си знаете, но с това мислене, никога няма да промените нещо. :)
просвети ни
Niakoitam
04-03-2013, 12:07
Знам това, ще уча генно инженерство ;д
За смесването на различните раси и етноси сам каза ,че не е проблем
Не е.Даже както казах е и много полезно и здравословно за следващото поколение :)
На такива "прекрасни" гледки съм се нагледала от връзки на българка с турчин, че не ми се говори. Не, не бих тръгнала с турчин.
I love Music
04-03-2013, 13:01
На такива "прекрасни" гледки съм се нагледала от връзки на българка с турчин, че не ми се говори. Не, не бих тръгнала с турчин.
Като например какви?
Накратко абсолютно господарско отношение на моменти, думата е заповед, каквото каже трябва да стане веднага...грозна картина.
И аз съм туркиня и кво нямам право да ходя с българин ли?
girlwithblueeyes
04-03-2013, 14:18
Всъщност в Европейската част на Турция нещата са много по- добре но по Анадола е тежко положението
Не бих тръгнал с турцин не са ми приятни , не ги харесвам и това е .
Fisherman
04-03-2013, 14:21
И аз съм туркиня и кво нямам право да ходя с българин ли?
Да моля
Да моля
Ти кво от цялото мъжко население ли говориш?
Fisherman
04-03-2013, 14:39
Ти кво от цялото мъжко население ли говориш?
http://www.joro711.com/wp-content/uploads/2009/06/Fes.jpg
ретарди и ограничени хора :D
Fisherman
04-03-2013, 15:05
ретарди и ограничени хора :D
за да не си ограничен трябва да имаш руптура на ануса от секс,да пафиш трева,приятелката ти да има 3 аборта,да изневеряваш,да се занимаваш със заети жени,да харесваш турци (тия 500 лета много бързо ги забравихте),да гласуваш за БСП,да пиеш алкохол редовно и черния дроб да е като торба с гной,да бъркаш с черното под ноктите в путката на момичето,да си крив в лицето,комплексиран тийн,да се програмираш и да си намериш приятел само за секс,да лапаш ескапелето като бонбони,на 14 вече путката ти да е с размера на тръба излизаща от ТЕЦ,да си играч,да си грозен,тъп,пъпчив,родители е ти да не са ти обърнали достатъчно внимание у вас и за тва да имаш изкривено виждане за света,майка ти да закусва с водка след това да бие баща ти,да гледаш на момичетата като на месо за секс,да толерираш да те мачкат,да заминеш в чужбина за да забогатееш и ОЩИ И ОЩИ
Фишърман, странен човек си ти .. :D
muhtesemfan
04-03-2013, 16:51
Не, никога не бих тръгнала с турчин или какъвто и да било по народност мюсюлманин. Онзи ден даже се натъкнах на едно видео, направено от мюсюлманка, която обясняваше как трябва да правиш всичко за мъжа си, дори да те накара да носиш торба с камъни ей така в кръг, трябва да го направиш и така един ден ислямът в едната ръка, мъжът в другата и бегом към рая... болни мозъци.
Колкото до твоята туркиня, тя може много да те харесва ама ако не си един от тях, родителите и няй-вероятно няма да са много щастливи. Турчин за Българка може, но туркиня за Българин- не
Познавам двойка,която жената е туркиня,а мъжът е българин,имат 13 годишно дете.Нейните родители не са и правели проблеми.Не си мислете,че хората живеят още в 19 век..
Fisherman
04-03-2013, 17:50
Щом не живееме в 19 век,защо още се произвеждат оръжия и се водят войни?
stOlen``EyEs
04-03-2013, 18:24
Накратко абсолютно господарско отношение на моменти, думата е заповед, каквото каже трябва да стане веднага...грозна картина.
Абсолютно идентичното може да се получи и в едно чисто българско семейство. В крайна сметка всичко зависи от възпитанието, мироглед и прочее неща. Познавам ужасно много турски семейства, както и някои смесени бракове - еми, живеят си хората в страхотно разбирателство. Турците са възпитани да държат на семейството.
footballitsmylife
04-03-2013, 18:24
ей риба не се прай бе рязан и ти си един от тях .. помак ..
Щом не живееме в 19 век,защо още се произвеждат оръжия и се водят войни?
Историята не се забравя толкова лесно. Има хора, които ще я помнят още много, много дълги години.
500 години робство, 500 години са ни избивали без да им мигне окото, 500 години хората ги е било страх да се нарекат БЪЛГАРИ заради тях, а сега очакват да си живеят мирно и кротко, без никой да си спомня за въпросните събития.
5 века никак не са малко време, не се забравят току-така.
Fisherman
04-03-2013, 19:48
ей риба не се прай бе рязан и ти си един от тях .. помак ..
Естрогенчо
Tyler The Creator
04-03-2013, 20:08
Като каже туркиня братле, си представям неква с космати крака, потен мустак и цялата в нек'во гадно мръсно злато.
Има яки мангалки, ама са рядкост, гнусно ми е ткова, не мога...
HollyGolightly
04-03-2013, 20:21
Познавам двойка,която жената е туркиня,а мъжът е българин,имат 13 годишно дете.Нейните родители не са и правели проблеми.Не си мислете,че хората живеят още в 19 век..
Разбира се, от толкова много мюсюлмани, все ще има някое друго изключение. И всъшност ПОВЕЧЕТО наистина не живеят в 19 век, а някъде 16-17ти, дори може и по-рано от това. Където и идат да живеят, си носят чалмите и се завиват с чергите, да не ги види случайно някой.
Познавам достатъчно от тях, за да знам за какво говоря. А вие иначе си гледайте турските филми и въздишайте за това, колко е хубав живота там и колко много свобода имат, те нали точно за това и ви ги излъчват по телевизията.
Jus7Smil3Back
04-03-2013, 22:10
Не е до националността, а до човека. Ако ти харесва, взимай я..
(и това, че е туркиня, не означава на 100 %, че е и мюсюлманка ..)
girlwithblueeyes
04-03-2013, 22:12
С риск да се оказа тъпа ама турците са си мюсюлмани по религия попринцип . Може да си сменят вярата но са много малко .
Jus7Smil3Back
04-03-2013, 22:14
С риск да се оказа тъпа ама турците са си мюсюлмани по религия попринцип . Може да си сменят вярата но са много малко .
И българите по принцип са християни, но аз съм атеист. И тя може да е такава..
Айде сега всички да си отворите учбничетата по история и да прочетет дали НОРМАЛНОТО ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ е било със зли намерения към българския народ. Не отричам че турците са се гаврили с българският народ, но това е била ТУРСКАТА АРМИЯ, командвана от СУЛТАНА. Обикновените селяни са живеели спокойно с българите. Големи националисти се изкарахте всички. Всички са хора, щом се харесват да тръгнат. Расизма е нещо гнусно, а виждам че тук има доста расисти... Затова чакам началото на flame-a от тях. Bring it on
mimsssssss
04-04-2013, 02:07
Така както го казваш, все едно само в семейство с мъж турчин може да се случи това. Против двойните стандарти съм, а това го има в много семейства, без значение каква народност и религия.
Относно темата - най-тъпото нещо е да се гледа в чуждата паничка. Кой с кой спи - все ми е тая. Не оценявам хората по това с кой са в леглото, нито някой го интересува аз кво правя. Към автора - имаш си глава на раменете, решението си е твое с кой, какво и как да правиш.
Нещо, което видях в кофата
българката е най-подходящата жена за българин най-вече поради баланса между женственост и сила на духа която носи в себе си.
:)
Niakoitam
04-04-2013, 08:03
Значи като някои хора започнат да ми говорят за 500те години робство и да го повтарят механично като някакви папагали нещо започва да ме напъва сериозно отвътре.Кои са клали българите? Обикновените селяни или Османската армия изпратена от тези по на-високо. Българите не са ли клали византийци? Просто такива са били времената и такава е била обстановката.Изобщо не омаловажавам това,което се е случило и каквото е било,но като че ли и тогава като сега на повечето богаташи са им раздали имотчета и предимно по бедните българи са се борели.Добре,че Русия са имали интерес да ни освободят,че и досега не е гарантирано,че сме щели да сме свободни.Какво са виновни денешните българи или турци за постъпките на дедите си.По вашата логика може бащите ви да крадът и да убиват и това автоматично значи,че и вие не ставате за нищо.Но логика нали? А черни овце и промити мозъци си има и в България и в Турция.Да религията им вдествителност е малко по патриархално заложена като че ли.Ние само си се дървим на турците както македонците на нас.Утре да решим,утре ще ги смажем.При Турция нещата са същите само дето не много в наша полза,защото армията им е може би една от най-добрите и докато ние вече не можем да наброим 8 млн те само в Истанбул са 12 млн. А това,че тук има разни структури тип ДПС дето се провъзгласяват за турски партии,но целта им е само да се налапат е друг въпрос.Да малко повечко са ни турските сериали,но пък турците нали някъде трябва да ги продават и ги продават евтино.Нашите като ги купуват. Иначе са за информация. Зейнеб Маджурова е туркиня,Есил Дюран също,не снимах рецепциониската на хотела ни в Турция 2006та година,която беше българска туркиня тръгнала си след промените каква мацка беше,или пък двете манекенки в един от градовете.Момичето от Пловдив, с която покрай един съученик бях по почти 12 часа в продължение на една седмица на една ръка разстояние от нея пък макар и баща и да не я пускаше навън като си била в тях след втората смяна на училище.Наистина много точен човек беше.Певицата Кали е циганката,имаше и някои други по известни готини циганки. Дори за Златка Райкова (русата Златка) и Николета Лозанова се говори,че са циганки или имат нещо циганско в тях. Цветелина Грахич от Шоуто на Слави също е мюсюлманка резултат от смесен брак между босненец и българка.Един приятел разказваше,че му правила свирка срещу заплащане една готина руса и бяла мацка,която в последствие тоя дето го беше насочил към нея спокойно му обясни,че всъщност била циганка. И т.н. :)
footballitsmylife
04-04-2013, 08:25
abe nqkoitam твоя приятел да не е бил с черно бели очила :Д ..
Niakoitam
04-04-2013, 08:36
abe nqkoitam твоя приятел да не е бил с черно бели очила :Д ..
Защо? Изненадвате,че има бели и руси циганки ли или какво?
Та аз съм отрасъл с едно цигане със светла коса и бяла кожа та чак розова, та един комшия даже му викаше на бъзик розов. Ако не знаеше човек,че е джуравец нямаше по всяка вероятност и да се усъмни.Сега малко се поиздължи и погрозня.Майка му се обява за българка,но знае ли човек въпреки,че и тя е бяла и със светла коса.Самият ми баща,който малко и той гледа поняга малко с лек расизъм на тези неща понеже е служил в Симитли ми е разказвал какви хубави и бели циганки имало там,които ако сами не си признаят трудно би ги определил като такива.Да не говорим,че попринцип се срещат и по-черни българи,които пък изобщо не спадат към циганският или турски род. :)
^Доколкото ми е известно даже чистите турци са руси и светли, а тия черните дето ги знаем са някви.. мешани :D
Amore-Mio*
04-04-2013, 09:47
Хора, не е ли време вече да се отърсим от това минало, където вината изобщо не е в днешните турци?
Каквото си е било - било. Не отричам, че е неправилно и в никакъв случай не омаловажавам нещата, но просто - не знам вече къде ми бърка това механично повтаряне на "петвековното робство". То и българите са клали византийци - и какво сега, българския народ не става ли?
Разберете вече, че за това какво е било през 19 век, петвековното робство и така нататък - вина днешните турци нямат.
Според мен това от какъв етнос е,не е определящо за почти нищо.Не можем да съдим и разделяме хората на турци,българи,араби и т.н...Никой не е сигурен по време на робството дали някой турчин не си е хвърлил семето в неговата рода.Историята си е история,живеем в 21 век,в мирно време...Каква вина имат днешните турци,че дедите им са поробвали българите?Ако се обичате и се харесвате,не виждам пречка да не сте заедно.
klimatronik
04-04-2013, 11:16
Всички ,които споменават за турското ,,робство'' явно не са учили история, ами кои чули и недочули от учителките-истерички в 6 клас нещо , та вече само това им останало в главите.
Да, имало е зверства , насилие, но особено към края на 18 и 19 век живота се подобрява значително.
Ако не беше Русия, която ни освобождава с желанието тя да ни завладее... вероятно нямаше сами да се освободим така, както Левски е искал..
Защото вече е имало толкова много богати български чорбаджии, търговци , занаятчии и въобще хора с устроен живот,че не са искали ни най-малко това ,,освобождение'' ! Не случайно е имало и толкова предатели.
А българските как са клали , колили и чекнели не само византийците ...
DaNGeRousLy
04-04-2013, 12:36
Супер ограничено мислене от половината разписали се.
Жалко е да съдиш за човек по името и произхода му.
Аман от псевдо патриотчета в тази държава! :(
Аз лично, точно заради това делене мразя религиите и не им робувам ..
minchorna
04-04-2013, 12:38
çok iyi
minchorna
04-04-2013, 12:57
На мен ли говориш ?
Религията е опит, и то много успешен, една група от хора да конролира съдбите на масата. Успявали са над 3000 години. Сега вече влиянието й не е чак толкова голямо и не би трябвало да има пречка две човешки същества да имат каквато и да е било връзка. Независимо то расата
+++
пп http://prikachi.com/images/850/6092850m.jpg
portokalka1994
04-05-2013, 18:14
Всеки си има право на личен избор.
Туркините нали си пазеха "честта", ти готов ли си да бъдете само по детински заедно? Нейните родители /ако спазват родовите закони/ за нищо на света не биха я оставили да се размотава с българин. В случай, че са толкова добродушни, колкото казваш, би могло да се получи нещо, но честно казано тук ми намирисва на "забраненият плод е най-желан". Айде успех с дилемата и премисли добре нещата :)
Аве кво ти пука, че е туркиня.? Ходете заедно, прайте секс, оженете се ако искате!! Но пък да знаеш, че ако си необрязан, няма как да се измъкнеш! По-добре отиди да те обрежат, преди да се жените!
I love Music
04-06-2013, 17:45
И най вероятно ще искат да изповядам исляма
Жена мюслим може да се омъжи само за мъж от тази религия, есте секс преди това - не. Ако не е вярваща (семейството и), едва ли ще има нещо по-особено в отношенията ви.
Amore-Mio*
04-06-2013, 19:01
Жена мюслим може да се омъжи само за мъж от тази религия, есте секс преди това - не. Ако не е вярваща (семейството и), едва ли ще има нещо по-особено в отношенията ви.
А къде го има тоя "закон"?
Разберете, че времената отдавна са различни и представите/стремежите/пречките/начинът на мислене са доста променени и то в добра посока. Туркини, българки, японки, китайки, рускини и така нататък - са хора, като за начало, които могат свободно да изразят мнението си, да следват това, което искат и да правят, каквото си искат. Отдавна патриархалният начин на живот, го няма в наши дни. Или поне в по-голяма част от представителите, точно при мюсюлманите. Просто някои неща като филми и разни подобни, ни дават погрешна представа и доста често хората бъркат миналото с днешното.
HollyGolightly
04-06-2013, 19:55
Разберете, че времената отдавна са различни и представите/стремежите/пречките/начинът на мислене са доста променени и то в добра посока. Туркини, българки, японки, китайки, рускини и така нататък - са хора, като за начало, които могат свободно да изразят мнението си, да следват това, което искат и да правят, каквото си искат. Отдавна патриархалният начин на живот, го няма в наши дни. Или поне в по-голяма част от представителите, точно при мюсюлманите. Просто някои неща като филми и разни подобни, ни дават погрешна представа и доста често хората бъркат миналото с днешното.
Стига спори с момичето, ако погледнеш малко по-напред в темата ще видиш, че е написала, че самата тя е туркиня. Така че със сигурност ги разбира по-добре от теб нещата.
А колкото до патриархата, винаги го е имало и винаги ще го има, именно филмите, които гледаш те карат да мислиш друго яче.
В Курана. Аз не живея във филмите, прощавай, даже и не знам какво ви предлага турската тв манипулация.
да следват това, което искат и да правят, каквото си искат.
И кой казва, че момичетата искат да правят секс преди брака? Това е до разбирания и модел на възпитание и среда.
Темата е пусната в раздел "Секс" и не допускам авторът да има някакви по-сериозни намерения първоначално към даденото момиче. Въпросът е, че редът на нещата е друг, ако е мюсюлманка, а не нерелигиозна туркиня.
stOlen``EyEs
04-06-2013, 21:18
В Курана. Аз не живея във филмите, прощавай, даже и не знам какво ви предлага турската тв манипулация.
И кой казва, че момичетата искат да правят секс преди брака? Това е до разбирания и модел на възпитание и среда.
Темата е пусната в раздел "Секс" и не допускам авторът да има някакви по-сериозни намерения първоначално към даденото момиче. Въпросът е, че редът на нещата е друг, ако е мюсюлманка, а не нерелигиозна туркиня.
Извинявай много, но това са ПЪЛНИ глупости! Като за начало да те светна, че се пише "кОран" (пиша го с малка буква, за да усетиш къде е разликата). За кърджалийските села и местата населени предимно с турци тези правила, може би, наистина важат. Но за регионите със смесено население изобщо не съм съгласна, че е така. Смея да го твърдя, защото най-близката ми приятелка е туркиня, приятеля ми също е турчин. Отдавна вече не живеем в 19 век и е време да си отворим очите. Хората свободно могат да избират с кого да бъдат, каква религия да изповядват и прочее неща. Познавам много туркини, които отдавна са се разделили с девствеността, но все още не са омъжени и не виждам проблем за никой. И съм на мнение, че точно тези хора отдааавна са преминали към модерния начин на мислене и живот, но ние с невероятните си предразсъдъци към тях не желаем да го видим.
Фереджета, всъщност имаме ние българите, но не го осъзнаваме. Само дето не са ни на лицата, а между ушите.
Да вземем да си мерим връзките с турците ли с теб? КУран и Коран са дублетни форми, щот преводът е от арабски. И изобщо тая топка, която ми подаваш, не е за твоите...крака.
Нито Кърджали е България, нито авторът е уточнил изобщо, че питането му касае Бг, нито ти и твоя приятелски кръг сте показател. И аз имам приятелка туркиня, която еди-си-кво си с девствеността и, имам и приятелки помакини, дето ...същото, ама нали се сещаш какво значи вярващ мюслим и по презумция такъв.
Не съм дала оценка на избора на автора дали да опита или не. Нито категоризирам религиите и последователите им. Но в исляма е така- 5-те стълба- или си, или не си.
Моят бивш мъж беше мюслим и то не за 3 години...е и кво от това Откраднати очи?
Ако момичето има интерес би го демонстрирала и тогава религиозната ни и етническа дискусията се обезмисля.
stOlen``EyEs
04-06-2013, 23:05
Да вземем да си мерим връзките с турците ли с теб? КУран и Коран са дублетни форми, щот преводът е от арабски. И изобщо тая топка, която ми подаваш, не е за твоите...крака.
Нито Кърджали е България, нито авторът е уточнил изобщо, че питането му касае Бг, нито ти и твоя приятелски кръг сте показател. И аз имам приятелка туркиня, която еди-си-кво си с девствеността и, имам и приятелки помакини, дето ...същото, ама нали се сещаш какво значи вярващ мюслим и по презумция такъв.
Не съм дала оценка на избора на автора дали да опита или не. Нито категоризирам религиите и последователите им. Но в исляма е така- 5-те стълба- или си, или не си.
Моят бивш мъж беше мюслим и то не за 3 години...е и кво от това Откраднати очи?
Ако момичето има интерес би го демонстрирала и тогава религиозната ни и етническа дискусията се обезмисля.
Виж какво, нито те знам каква си, нито ме интересува, нито пък съм тръгнала да си го меря, с който и да било.. И както теб не те засяга моя приятелски кръг, така и мен не ме засяга твоя бивш,настоящ или не знам си какъв мъж. Изказваш някакви категорични мнения като че ли пък, защото ти си еди каква си и си много веща и знаеща вече всички сме длъжни да се съгласим с теб. Изказвам мнението си и то е свързано с мои лични наблюдения. И къде по-точно видя да съм написала, че Кърджали е България?! Дадох просто пример.. Или от търсене на това да ми демонстрираш колко си на "ти" пропусна половината написано?! Както и да е, жива и здрава бъди, а какво е за моите .. крака, остави аз да преценя!
Tsukuda_Hiroshi
04-07-2013, 04:55
Казва се "имам симпатии КЪМ...", не "от" :)
Религията не е проблем, стига човека да е свестен. Все пак има едно специфично нещо в тяхната вяра - ако наистина е мюсюлманка, както и семейството й, а не са от циганите, които взимат определена сума месечно, за да ходят забрадени и да посещават джамията, то тогава I love Music, ще трябва и ти да приемеш вярата й, ако искаш да сте заедно. + това, под "заедно" се разбира семейство. А смяната на вярата ти не означава само да кажеш "Ок, от днеска вярвам в Аллах" и готово, трябва обрязване. Сюнет - както му казват.
Сега сигурен ли си, че имаш симпатии ОТ туркинята...?
Виж какво, нито те знам каква си, нито ме интересува, нито пък съм тръгнала да си го меря, с който и да било.. И както теб не те засяга моя приятелски кръг, така и мен не ме засяга твоя бивш,настоящ или не знам си какъв мъж.
Ми тогава защо ти смяташ, че мен ме интересува твоята 3-годишна връзка и то до толкова, че и в двата си поста акцентираш върху това?
Изказваш някакви категорични мнения като че ли пък, защото ти си еди каква си и си много веща и знаеща вече всички сме длъжни да се съгласим с теб.
Разбира се, че съм категорична - ислямът е категоричен, а не условен. Кой с кого би се съгласил не ме вълнува, дала съм точна и конкретна информация по темата, с което опровергавам теб
Извинявай много, но това са ПЪЛНИ глупости! и най-учтиво отговарям на Аморето за закона .
И къде по-точно видя да съм написала, че Кърджали е България?! Дадох просто пример Примерът ти издиша, както и вс патетично в постовете ти за век-а, свободите, модерността и ала-балата.
Или от търсене на това да ми демонстрираш колко си на "ти" пропусна половината написано?! Не, нищо не търся, ти си го търсеше. Когато определяш нечии думи като "глупости" би трябвало да се аргументираш, а "на буля ми децата" не са аргумент в нашия диалог.
Amore-Mio*
04-07-2013, 13:02
Коранът си е коран и е създаден преди сума-ти време.
Наясно съм какво пише там, но и съм на мнение, че голяма част са безсмислени неща. А в петте стълба на исляма - никъде не пише за девствеността или брака, или нещата, за които спорим в момента. /Извинявам се, обаче, ако не съм разбрала правилно изречението ти относно петте стълба, че леко се обърках някъде там/.
NomNomNom
04-07-2013, 13:29
Коранът си е коран и е създаден преди сума-ти време.
Наясно съм какво пише там, но и съм на мнение, че голяма част са безсмислени неща. А в петте стълба на исляма - никъде не пише за девствеността или брака, или нещата, за които спорим в момента. /Извинявам се, обаче, ако не съм разбрала правилно изречението ти относно петте стълба, че леко се обърках някъде там/.
Сори за въпроса, ама защо пишеш в червено?
nqmaznacheniee
04-07-2013, 13:34
да се чувства важна :D
Amore-Mio*
04-07-2013, 14:29
^ Не, просто реших да пробвам.
EffinSick
04-07-2013, 22:05
Лично аз не бих.
stOlen``EyEs
04-07-2013, 23:48
Ми тогава защо ти смяташ, че мен ме интересува твоята 3-годишна връзка и то до толкова, че и в двата си поста акцентираш върху това?
Разбира се, че съм категорична - ислямът е категоричен, а не условен. Кой с кого би се съгласил не ме вълнува, дала съм точна и конкретна информация по темата, с което опровергавам теб
и най-учтиво отговарям на Аморето за закона .
Примерът ти издиша, както и вс патетично в постовете ти за век-а, свободите, модерността и ала-балата.
Не, нищо не търся, ти си го търсеше. Когато определяш нечии думи като "глупости" би трябвало да се аргументираш, а "на буля ми децата" не са аргумент в нашия диалог.
Ей, обаче, ще ме накараш да повярвам, че турците наистина са фанатици.. в някои отношения си доста убедителна.. евала!
whitenigger
04-09-2013, 05:17
nedei brat shta zapalqt dokat spish
Много сте зле, честно :cool:
Mariela234
07-19-2013, 21:07
и циганка да е кво
Имам симпатии от една красива и богата туркиня но ме спира това че е мюсюлманка. Вие бихте ли тръгнали с турчин, туркиня?
Аз също съм туркиня и не мисля това за проблем да имам връзка с българин....Проблема е в семейството, всяко турско девойче слуша родителите си докато не се омъжи (за мюсюлманин), а после е нейно задължение да слуша мъжа си.
Но има семейства, който не са чак толкова вярващи, и може би ще са съгласни на връзката ви, освен ако не и отнемеш девствеността, което при мюсюлманките е нещо много свято
nedei brat shta zapalqt dokat spish
Защо да го палят?
kam3n1tza
07-19-2013, 22:50
Какво българско да запазим като турците са ни чукали векове на ред? Мислиш ли, че пра-пра-прабаба ти не са я чукали турци и да се е получило умешване на българска и турска кръв?
Да подчертая, че нямам нищо против абсолютно към никой турчин!
Да, за да ходя в тях и да се разхождам със свинска пържола в ръка, в тоалетната им вместо тоалетна хартия да ползвам корана, да викам на баща й - помпя я само отзад, че ме е гнус да я гледам.
baby_baby
07-20-2013, 13:33
Аз не бих :)
bilqnavod
07-20-2013, 14:15
Ако бях момче - не. Може да са минали о***д доста хора...
lqlqlq..
07-20-2013, 19:42
не мога да повярвам, че тука пишат едни съвременни тинейджъри.. всички сте толкова агресивни един към друг.. да, вярно е, че всички мислим по различен начин и следователно независимо от това каква религия проповядваме, на кой етнос принадлежим и какви имена носим- ние винаги ще сме различни, защото всеки е уникален по един или друг начин. И мога да твърдя, че в ничия история- като учебен предмет в училище, не настройват учениците така, както нас към турците.. важните факти като Цариградският договор от 16 септември 1913 г. (29 септември по нов стил) //мирен договор между Царство България и Османската империя// се забравят много лесно.. Ние продължаваме да се нападаме, не сме единни, всички сме граждани на Република България.. и повярвайте ми.. ако ние младите продължаваме така както нашите деди на времето никога наистина няма да бъдем истински Европейци..помнете че никой, който живее в 21 век не е виновен за случилото се преди 1000 години.. това е била грешка на нашите предци.. и последно един линк към тия, които не знаят нищо за Цариградския договор: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D 1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0 %BE%D1%80_(1913)
п.с: исках да напиша мнение като един нормален тийн, но вие така или иначе-като най-големите философи бяхте разсъждавали в/у партиите, историята и т.н.
socareless
07-20-2013, 20:00
че то ако не можеш да й "отнемеш" девствеността, не си заслужава да се занимаваш,квато и да е
не мога да повярвам, че тука пишат едни съвременни тинейджъри.. всички сте толкова агресивни един към друг.. да, вярно е, че всички мислим по различен начин и следователно независимо от това каква религия проповядваме, на кой етнос принадлежим и какви имена носим- ние винаги ще сме различни, защото всеки е уникален по един или друг начин. И мога да твърдя, че в ничия история- като учебен предмет в училище, не настройват учениците така, както нас към турците.. важните факти като Цариградският договор от 16 септември 1913 г. (29 септември по нов стил) //мирен договор между Царство България и Османската империя// се забравят много лесно.. Ние продължаваме да се нападаме, не сме единни, всички сме граждани на Република България.. и повярвайте ми.. ако ние младите продължаваме така както нашите деди на времето никога наистина няма да бъдем истински Европейци..помнете че никой, който живее в 21 век не е виновен за случилото се преди 1000 години.. това е била грешка на нашите предци.. и последно един линк към тия, които не знаят нищо за Цариградския договор: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D 1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0 %BE%D1%80_(1913)
п.с: исках да напиша мнение като един нормален тийн, но вие така или иначе-като най-големите философи бяхте разсъждавали в/у партиите, историята и т.н.
++++ ;-)
EffinSick
07-23-2013, 13:02
Не гледай религията, гледай човека.
Макар че лично аз никога не бих тръгнала с турчин НО все пак :D
П.П: Нямам нищо против турците, просто не бих искала да имам интимни взаимоотношения с представител на този етнос. :)
interista8
07-23-2013, 13:31
Опраши я и после и вземи парите!
Ай ама много знаете бе.В училище никой нищо не настройва срещу Турция,има факти.Цариградски договор ще ми намесва,еми много хубаво-само година преди това българите в Турция са били третирани като кучета,причината поради която България напада Турция.Да не намесвам факта че клаузите,които са благоприятни за нас в тоя договор въобще не биват изпълнени.Разбира се,че нападаме-защитен механизъм.Твърдението че не сме единни пък по тоя повод е абсурдно,точно за това сме единни като българи,но явно имаш предвид че трябва да сме единни с турците?Че те какви са ни?Всички сме граждани на България,и защо те не са граждани на своята страна както би трябвало да е.Факта че живеем в 21 век и трябвало да сме европейци не налага това да се смесваме с турците.
И по темата.Не,не бих била с турчин.И не ми го наложил никой тоя стереотип,това си е личното ми продпочитание.И всички обвинявате че е било тесногръдо.Окей,така го наречете,някой хора не искат да са с ниски,слаби,дебели,черноко и мъже или жени.Това че масата българи не харесват турците,не значи че всички просто вървят с тълпата,има шибани причини.Ако кажа че не искам да съм с англичанин,пак ли ще съм ограничена?
purple_butterfly
07-23-2013, 23:02
Не бих.Никога не съм харесвала традициите им, макар да съм заобиколена от такива хора, не ги харесвам и не - не одобрявам браковете между мюсюлмани и християни.
Абе пердашиш си и да не ти пука. Туркини, рускини, полякини ква разлика нали се за едно се прави(начало и край).
Не бих.Никога не съм харесвала традициите им, макар да съм заобиколена от такива хора, не ги харесвам и не - не одобрявам браковете между мюсюлмани и християни.
!!!!!
Ако кажа че не искам да съм с англичанин,пак ли ще съм ограничена?
Да
klimatronik
07-24-2013, 14:51
туркините биват
s0b1esk1
07-24-2013, 21:34
защо прочетох всички тези страници? защо си мислех, че ще видя някакво раздвижване (промяна)? до преди малко блъсках, а усещам как вече ме зове работното място...
сейм шит дифрент дей - ултраските и псевдо националистчетата твърдо в опозиция, но опре ли ножа до кокала.... знаете.
българските защитници и мюсюлманите се опитват да налеят мозък върху гладка повърхност.
лягам си, че трябва да се расте. Вие си ходете да протестирате срещу дпс
georgi12
07-24-2013, 21:40
Когато истински обичаш един човек - неговата раса , цвят на кожата , политически и религиозни убеждения остават на заден план.
защо прочетох всички тези страници? защо си мислех, че ще видя някакво раздвижване (промяна)? до преди малко блъсках, а усещам как вече ме зове работното място...
сейм шит дифрент дей - ултраските и псевдо националистчетата твърдо в опозиция, но опре ли ножа до кокала.... знаете.
българските защитници и мюсюлманите се опитват да налеят мозък върху гладка повърхност.
лягам си, че трябва да се расте. Вие си ходете да протестирате срещу дпс
Пич, с тоя пост направо ме взе. Евала!
+1
lqlqlq..
07-30-2013, 19:07
:) към Zarity:
Никой не може да ти каже и дума за твоето лично предпочитание, както ти за моят коментар- за моето лично мнение.. а пък последната ти грижа да е това аз колко и какво знам...Единни сме като българи ли?! О, не не си познала.. ние сме най-разпокъсаната държава по това отношение... И малко разсъждавай по въпроса ''кой колко е българин и не'', защото например когато пра-пра-пра-пра баба ти е била под Османско робство може да е забременяла от някой фес и чак после питай ''какви са ни турците''..и да ако се замислиш колко българи работят в чужбина и са граждани например на Испания, колко биват оплювани и т.н. може да ти стане лошо, но няма защо. Нали и ти си против тия, които не са граждани на ''тяхната'' си държава. И все пак не ти пожелавам да си на мястото на тия българи, които са в чужбина само и само за да изхранват семействата си, които не правят нищо нередно и биват оплювани напразно. Защото майка България не е способна да им дава това, което те желаят, защото майка България така са я ограбили монополите-българи, че вече наистина няма накъде....
Ох няма да забравя една туркиня млада 18-20 годишна седеше зад мен на седалката на автобуса.Излегна се напред и си постави ръцете на моята.Такава миризма ме удари,че малко остана да повърна.Това е така,защото мюсюлманите не са усоляване като бебета и миришат на мърша.
Иначе имам един приятел мюсюлманин и мога да кажа ,че е спал поне с 20 българки.
Ти откъде мислиш, че идва тази традиция ?? По начало е турска за твое сведение ... :D :D :D :D :D Не мога да повярвам какви простотии чета в тази тема ... Това, че един човек е нечистоплътен, не означава, че цялата нация е ... Смешник :D :D
Schliwobeatz
07-31-2013, 21:19
Аз пък съм имал връзка с туркиня и имаше 2 очи и 4 крайника и не ядеше деца.
DarkTemplar
07-31-2013, 21:41
Ще ти дава редовно в г'за и то без да я притеснява грам - хем ти е тЕсно и кеф, хем си има естествена контрацепция (а като бонус, тя няма да има проблеми с ходенето по нужда). Щом е и богата си яко на оферта.
Друг е въпроса, че къвто си залухав пърдухъл едва ли би се хванала точно с теб.
Fisherman
07-31-2013, 22:00
туркините биват
е та ти си готов да лапнеш на пашата локума,камоли за туркините
Fisherman
07-31-2013, 22:13
Мислиш,че един кирлив договор може да изкупи стотиците хиляди жертви на робството?Как дядо е клал и плячкосвал и всички магически ще си затворим очичките
http://www.youtube.com/watch?v=naikvyTs4yA
Изчетох всички страници...
Не ми се ще да използвам думи като ограничено, невежо и недорасло, но само това ми идва.
Силно религиозни християни с чиста вяра и единство между половете - отворете си очите. Нима си мислите, че един православен мъж не би бил жена си, не би искал от нея да готви и чисти и разбира се обратното - един мъж който изповядва "другата религия" не може да бъде мил нежен и да смята жената за равна. От това, което прочетох разбрах, че повечето от вас мислят турците, българомохамеданите (така наричаните помаци) само и единствено като за фанатици, акцентирате върху фанатизма, мислите че всеки втори е такъв. Нима във вашата вяра няма фанатици (каквато и да е тя)??
Говоря почти в защита на исляма, семейството ми е българомохамеданско, живея в такъв район, но баща ми е християнин. Нося чисто християнско име, не съм кръстена, не ми е правен и мюсюлманския обичай, който напомня кръщене... т.е. не принадлежа на нито една религия. Според вашето мислене християнин за християнка и мюсюлманин за мюсюлманка е логично... аз къде трябва да съм? Да се ориентирам към някоя религия ли? Да избирам между християнксия си баща, който ме е оставил на произвола на съдбата или да избера религията на майка си, която дава всичките си сили за мен... Разбира те ли? Няма защо да избирам, няма защо и да отричам нещо. Хората са си хора, няма значение към коя религия принадлежат, раса или номер обувки! Уважавайте не религията, а ВЯРАТА на вас и другите
Изчетох всички страници...
Не ми се ще да използвам думи като ограничено, невежо и недорасло, но само това ми идва.
Силно религиозни християни с чиста вяра и единство между половете - отворете си очите. Нима си мислите, че един православен мъж не би бил жена си, не би искал от нея да готви и чисти и разбира се обратното - един мъж който изповядва "другата религия" не може да бъде мил нежен и да смята жената за равна. От това, което прочетох разбрах, че повечето от вас мислят турците, българомохамеданите (така наричаните помаци) само и единствено като за фанатици, акцентирате върху фанатизма, мислите че всеки втори е такъв. Нима във вашата вяра няма фанатици (каквато и да е тя)??
Говоря почти в защита на исляма, семейството ми е българомохамеданско, живея в такъв район, но баща ми е християнин. Нося чисто християнско име, не съм кръстена, не ми е правен и мюсюлманския обичай, който напомня кръщене... т.е. не принадлежа на нито една религия. Според вашето мислене християнин за християнка и мюсюлманин за мюсюлманка е логично... аз къде трябва да съм? Да се ориентирам към някоя религия ли? Да избирам между християнксия си баща, който ме е оставил на произвола на съдбата или да избера религията на майка си, която дава всичките си сили за мен... Разбира те ли? Няма защо да избирам, няма защо и да отричам нещо. Хората са си хора, няма значение към коя религия принадлежат, раса или номер обувки! Уважавайте не религията, а ВЯРАТА на вас и другите
Здравей много ми хареса коментара ти и аз мисля като теб че не трябва да избираш половинката си според религията или националноста на човека .
Защо трябва това да е проблем ако двамата се разбират и обичат защо трябва родителите да се бъркат а не просто да видя че тяхното дете е щастливо с дадения човек :}
linoleum
05-11-2015, 08:24
Проблема в БГ е , че много хора без да познават и двете религии и по-специално исляма се изказват.
Трябва да се знае и да се помни от всички немюсюлмани , че исляма е войнстваща религия, която оправдава унищожаването на другите религии и който и каквото друго да ви говори, това е лъжа, защото и това му е позволено от исляма.
Ако не беше проведена смяна на имената на помаците и после връщането на турците в Турция, сега щяхме със сигурност да си имаме едно родно "Косово" в района на Родопите. Такъв процес е протекъл и в Гърция, но тях никой не ги обвинява в нищо. Никой и не смее да ги обвинява, защото ще го последва същата съдба.
Да пориш турско дупе няма нищо лошо, може да си на 100 % убеден , че турчетата нямат скруполи, когато шибат българки:))
sladura89
05-11-2015, 08:59
Не бих имал нещо против само, ако не е фанатизирана на тема религия, а те повечето са такива и поставят религията си над всичко, което определено не ми действа привличащо!
obicham69
05-11-2015, 09:09
много глупости има изписани тук, преди време във Варна на морето се запознах с едно момиче, много красиво, всичко бе много яко, мацето със страхотно тяло и визия (учеше в спортното), даваше секс отпред отзад, празнене в устата, нямаше нещо което да не правихме с нея, като се запознахме в компанията и казваха галя а после ми каза че е туркиня и името и е гюлхан
тя бе религиозна колкото съм и аз
защо си мислите че като някоя е туркиня непременно е задръстена девственица или някакъв религиозен фанатик?
това е смешно, това е момиче родено в България, живеещо в България, компанията и е от българи, учи в българско училище
или твърдението че турците миришели, еба си тъпотията, има българки които са ми мирисали повече от това момиче, всичко си е до хигиенни навици и всеки си е сам за себе си, такива етикети турците са такива или онакива са абсолютно погрешни!
Това им е якото на туркините - живеят само за да задоволят мъжа и не се дърпат като им искаш анален. Българките могат доста да научат от тях.
obicham69
05-11-2015, 14:24
българки, туркини, все тая, то си е до човека
sladura89
05-11-2015, 20:07
българките като са недостъпни да си седят на сухо! :)
NomNomNom
05-11-2015, 20:17
ех, жална им майка на българките човек, никой не ги ще :д
dreamwalker
05-11-2015, 20:17
българките като са недостъпни да си седят на сухо! :)
Ахахахахахаха.
http://25.media.tumblr.com/f2679dd67ffec5d650cd8ebb1137593e/tumblr_mj5nduQdhm1rf2d7ro1_500.gif
obicham69
05-12-2015, 07:22
ех, жална им майка на българките човек, никой не ги ще :д
споко сладура ще ви пусне :D
sladura89
05-12-2015, 18:46
Ама напълно съм сериозен какво се смеете? :)