Влез

View Full Version : Дефлорация

SexyBitch
04-02-2013, 14:52
Значи днес с приятеля ми направихме ОПИТ за секс :D надървих му го, сложихме презерватива и т.н. ии пробвахме ездачката, защото така сякаш ни беше най-удобно. От начало малко болеше някъде за 1 минута, след което изобщо не болеше, но не изпитвах нищо... и най-странното беше, че пенисът му целият беше в мен, но не текна и една капка кръв. Знам, че при някои момичета е така, но ми беше странно и сега се чудя-има ли някакъв вариант да не ме е дефлорирал, а просто да кажем, да съм се разтегнала?

П.С. Пенисът му не е голям, но не е и малък, ако има значение

marilyn
04-02-2013, 14:58
При някои момичета няма кръв. Отворил те е явно.

Fisherman
04-02-2013, 15:09
Химена се намира в началото на влагалището,щом го е вкарал с топките значи е готова работата

SexyBitch
04-02-2013, 16:09
Химена се намира в началото на влагалището,щом го е вкарал с топките значи е готова работата

Ем ся топките точно не вкара :D :D Ама докрай го вкара :D Просто ми е странно, щото очаквах да течат 367836 литра кръв... наистина се надявам да сте прави, щото не ми се минава пак през тези мъчения :D

UniCoWN
04-02-2013, 16:12
Нормално е да няма кръв, дори и да ти е разкъсал ципата, но не се уточни каква точно болка изпита - тъпа, продължителна болка от самото разтягане на стените на влагалището, или почувства и кратка, остра, подобна на убождане болка?
И при двата варианта не си девствена.
Но е възможно ципата да не е разкъсана и пак да си правиш спокойно секс. При определен (малък) процент от жените разкъсването се получава чак при раждането.

SexyBitch
04-02-2013, 16:30
Нормално е да няма кръв, дори и да ти е разкъсал ципата, но не се уточни каква точно болка изпита - тъпа, продължителна болка от самото разтягане на стените на влагалището, или почувства и кратка, остра, подобна на убождане болка?
Но е възможно ципата да не е разкъсана и пак да си правиш спокойно секс. При определен (малък) процент от жените разкъсването се получава чак при раждането.

Не мога да опиша болката, но ми стана МЕГА странно, щото очаквах да боли БАЯ, а пък то боля има-няма 30 секунди, капка кръв не потече O.o Затова се съмнявам какво може да сме объркали... смис целия пенис влезна нз ;с

katii
04-02-2013, 16:33
Нищо не сте oбъркали! Успокой се!
И при мен нямаше капка кръв и ме боля съвсем малко. ;)

Amore-Mio*
04-02-2013, 18:20
Не е задължително да има кръв или някаква супер силна болка.
Всичко ви е минало добре, всичко си е наред. Не виждам причини за притеснение, странност и така нататък. А само да вметна, че е нормално първите пъти да не изпитваш кой знае какво удоволствие.

Amore-Mio*
04-02-2013, 18:21
Не е задължително да има кръв или някаква супер силна болка.
Всичко ви е минало добре, всичко си е наред. Не виждам причини за притеснение, странност и така нататък. А само да вметна, че е нормално първите пъти да не изпитваш кой знае какво удоволствие.

JoLLiE92
04-02-2013, 18:41
Това с болката е излишна драма и плашене. Въобще не е сякаш те колят! :Д

Cameo
04-02-2013, 18:42
Нищо не сте oбъркали! Успокой се!
И при мен нямаше капка кръв и ме боля съвсем малко. ;)

късметлийки :)

Fisherman
04-02-2013, 18:42

При раждането може само да се доразкъса химена и остават малки висулки от кожата,които са си явно до живот.Има различни видове химени,както бях споменавал,варират по размери и форми,под форма разбирайте перфурацийте,които има един химен за да преминава менструалната кръв,има решетъчни,само с една малка дупка и такива ,при които перфурация отсъства съвсем и се налага при идването на цикъла да се реже от доктор.

Думата химен идва от гръцки,разбира се,Hymen се казвал техния бог на брака и така.

Fisherman
04-02-2013, 18:43
Това с болката е излишна драма и плашене. Въобще не е сякаш те колят! :Д

За някои с по-дебела девствена ципа е

JoLLiE92
04-02-2013, 18:48
Абе я стига простотии. Знам как се плашат момичетата преди първия път. Въобще не е така.

Fisherman
04-02-2013, 18:50
Абе я стига простотии. Знам как се плашат момичетата преди първия път. Въобще не е така.

Много знаеш

JoLLiE92
04-02-2013, 18:52
Добре, теб колко пъти са те отваряли .... ?!

Fisherman
04-02-2013, 18:54
Добре, теб колко пъти са те отваряли .... ?!

Ти не си критерий,за тва дали боли и колко

JoLLiE92
04-02-2013, 18:58
Не познавам момиче, което да я е боляло колкото е очаквала. Всички са "ама то не боляло, бе?!" .. И като ги наплашват, после толкова ги е страх буквално да правят секс, че не един или двама приятели са ми разказвали как правили секс за момиче за пръв път и тя бягала из леглото в панически ужас.

Fisherman
04-02-2013, 19:08
Има причина девствената ципа да е кръстена на бога на брака,както обясних по-горе :)

JoLLiE92
04-02-2013, 19:14
Има ли причина ти да си кръстен на рибар?

Fisherman
04-02-2013, 19:26
Има ли причина ти да си кръстен на рибар?

YOLO

footballitsmylife
04-02-2013, 19:35
ей Fisherman човека риба кво стаа бе майкати деба :Д мизеруваш ли още в студентския град аххахаха не те бех меркал от 1 седмица та реших в обичайния стил да те поздравя :Д

Fisherman
04-02-2013, 19:41
ей Fisherman човека риба кво стаа бе майкати деба :Д мизеруваш ли още в студентския град аххахаха не те бех меркал от 1 седмица та реших в обичайния стил да те поздравя :Д

прост вилиджър си ти мойто момче,ела на лични ако искаш да сануваш кошмари и майка ти да те приспива с приказките на Лафонтен

footballitsmylife
04-02-2013, 19:43
кви кошмари бе ХАХАХАХХ ей много ме разсмиваш .. жалко че в последния ни спор отказа да се срещнем да ти счупя канчето

Fisherman
04-02-2013, 19:46
кви кошмари бе ХАХАХАХХ ей много ме разсмиваш .. жалко че в последния ни спор отказа да се срещнем да ти счупя канчето

Идвай Химически факултет,улица Джеймс Баучер,4 група съм,специалност Фармация.Утре съм там цял ден кога дойдеш ще е удобно да ти премахна мандибулата

pifiella
04-02-2013, 19:51
Не познавам момиче, което да я е боляло колкото е очаквала.
Аз познaвам!!!
Просто прагът на поносимост към болка е различен за всеки ЧОВЕК.Ако ти няма да ревнеш като си порежеш ръката,това не означава,че аз няма да се спукам от рев и обратното.

anonymous708973
04-02-2013, 19:52
Кво се връзваш, тоя малоумник само нарежда и скача на бой. Куче, което лае, не хапе, нали знаеш?

Авторке, що се тревожиш, приятелят ти да не си е вкарал филма, че си го излъгала, че си ... ъъ, непипната?

tori
04-02-2013, 19:57
Аз познaвам!!!
Просто прагът на поносимост към болка е различен за всеки ЧОВЕК.Ако ти няма да ревнеш като си порежеш ръката,това не означава,че аз няма да се спукам от рев и обратното.
Точно. Авторката да не се шашка, само дано авера не си мисли нещо грешно.

footballitsmylife
04-02-2013, 20:40
абе пантера кво се месиш, 1 во научи в предишните ни спорове кой е виновен и тогава идвай и се перчи окей ?

Fisherman
04-03-2013, 03:38
абе пантера кво се месиш, 1 во научи в предишните ни спорове кой е виновен и тогава идвай и се перчи окей ?
Аре идвай до факултета,че ни трябва труп по анатомия селски шебек

Chrizz
04-03-2013, 04:20
footballitsmylife
Самия ник си подсказва колко му е умствения капацитет. Не знам защо изобщо си правиш труда да спориш с ретарди.

Fisherman
04-03-2013, 04:24
Защото е забавно да ги сдухвам

SexyBitch
04-03-2013, 06:08
Наебахте ми темата в гъза... :(

minchorna
04-03-2013, 06:13
Вече и в гъза не си девствена 8-)

Wednesday666
04-03-2013, 06:46
Аре идвай до факултета,че ни трябва труп по анатомия селски шебек

:razz:
Това беше добро.

Иначе, по темата - спокойно, свършил си е работата.
При всяка жена е индивидуално и няма нищо не нормално в това, че не те е боляло толкова или, че е нямало кръв.
Даже трябва да се радваш, има мацки, на които първият път е бил доста болезнен.

SexyBitch
04-03-2013, 21:18
А нормално ли е да ме боли, като не използвам лубрикант? Ии вече мина цял ден откакто не съм девствена и усещам леко стечягане на мускулите долу. Може би аз съм с много еластичен химен, защото когато се опитам да вкарам бутилката лубрикант във вагината си ме боли малко, а странното е че вчера целия му пенис беше в мен... Може ли само да се е разтегнал и да е стоял разтегнат 24 часа?

marilyn
04-03-2013, 21:23
когато се опитам да вкарам бутилката лубрикант във вагината си ме боли малко, а странното е че вчера целия му пенис беше в мен...

:shock:

SexyBitch
04-03-2013, 21:28
:shock:

Ем да, приятелят ми го нямаше и бутилката на Дпрекс най-много наподобяваше пенис...

ameli
04-03-2013, 21:29
Аз ли съм в грешка или лубриканта се ползва за мазане, не за пъхане :D

pifiella
04-03-2013, 21:31
Ем да, приятелят ми го нямаше и бутилката на Дпрекс най-много наподобяваше пенис...

Не знам как се прави шокирано човече,но си представете,че в моя коментар има много шокирани човечета!

ManuelaK
04-04-2013, 08:41
Просто е пробвала дали наистина вече не е девствена и поради липса на пенис си е мушнала лубриканта. Какво толкова ;)

SexyBitch
04-04-2013, 08:43
Просто е пробвала дали наистина вече не е девствена и поради липса на пенис си е мушнала лубриканта. Какво толкова ;)

Ем щото не е краставица и ме изкараха луда. Те щото нищо не са се опитвали да си вкарат все дно ...

JoLLiE92
04-04-2013, 11:08
Ако беше краставица, пак щяхме да сме потресени. Тя пък е за ядене. :D

footballitsmylife
04-04-2013, 17:53
Защото е забавно да ги сдухвам

сдухваш курове и нищо друго

Fisherman
04-04-2013, 18:03
сдухваш курове и нищо друго

Аре ела към кампус Лозенец да ми решиш една задачка по Биофизика

NambyPamby
04-04-2013, 18:44
Те щото нищо не са се опитвали да си вкарат все дно ...
Представи си, че не всички сме толкова разгонени като теб и че има мъже, които си вършат достатъчно често и достатъчно добре работата, че да не ни се налага да се обслужваме с подръчни материали. Ще ти е трудно, знам, ама направи минимално усилие.

Rabalka
04-04-2013, 19:18
Значи днес с приятеля ми направихме ОПИТ за секс :D надървих му го, сложихме презерватива и т.н. ии пробвахме ездачката, защото така сякаш ни беше най-удобно. От начало малко болеше някъде за 1 минута, след което изобщо не болеше, но не изпитвах нищо... и най-странното беше, че пенисът му целият беше в мен, но не текна и една капка кръв. Знам, че при някои момичета е така, но ми беше странно и сега се чудя-има ли някакъв вариант да не ме е дефлорирал, а просто да кажем, да съм се разтегнала?

П.С. Пенисът му не е голям, но не е и малък, ако има значение

И при мен нямаше кръв, само леко ме наболя , но за кратко.Но като цяло, когато ми го вкарваше ми беше някак странно