Влез

View Full Version : Как ще реагирате ако разберете ,че някое момиче си пада по вас ?

Ninitoo
04-03-2013, 11:07
Здравейте ! Вие как бихте реагирали ,ако разберете ,че някое момиче си пада по вас ? Трябва ми някоя мъжка гледна точка . Смисъл , ако преди това не сте я харесвали , но пък я смятате за приятно и свястно момиче , имате някакви леки симпатии , възможно ли е като разберете , че ви харесва и вие да почуствате нещо към нея ? Или по-скоро бихте се изплашили и бихте се отдръпнали ? И случвало ли ви се е отначало като се запознаете с някое момиче да не почуствате нищо , но след време изведнъж да почуствате нещо към нея ?

Знам , може би това звучи тъпо , но ми е важно да разбера как стоят нещата при вас - момчетата . Едва ли е много по-различно отколкото при нас , но все пак трябваше да попитам .

Tsukuda_Hiroshi
04-03-2013, 12:18
Смисъл , ако преди това не сте я харесвали , но пък я смятате за приятно и свястно момиче , имате някакви леки симпатии , възможно ли е като разберете , че ви харесва и вие да почуствате нещо към нея ? - Ако преди не сЪм искал нищо с нея ( врЪзка т.е.), не виждам защо трябва да й се пускам, като разбера, че тя ме харесва. И не, няма го това изведнЪж да почна да я харесвам, защото тя ме е харесала. Или я харесвам или не.
Или по-скоро бихте се изплашили и бихте се отдръпнали ? - От какво да се плаша? Няма око да ми вади...
И случвало ли ви се е отначало като се запознаете с някое момиче да не почуствате нищо , но след време изведнъж да почуствате нещо към нея ? - Да, нарича се влюбване, но не се получава, защото са ме харесали, а защото, примерно, човека е готин.

Общо взето, ако не харесвам мацката, нещата между нас си остават, каквито са били, без значение дали ме харесва или не.

Amore-Mio*
04-03-2013, 13:15
Всичко си е до човек и до това как са се развили нещата.

sneering
04-03-2013, 13:31
Виж,няма начин да се одръпнеш и изплашиш от нещо което ти допада..Просто пътя по които симпатиите се превръщат в чувства е дълъг,поне при мен.Всичко е надграждане,първо симпатичен човек,след това все повече да ти допада с начина си на живот и своето мислене,докато се губиш и откриваш себе си в него..Далеч по дълъг път,от този да ти остане само симпатичен и тогава дори и да си разкрие,че има чувства към теб,теб не те устроива.. Така че,пътя и преобразуването си го има,отделен е въпроса докъде стига и ще завърши :D