PDA

View Full Version : Не можем да се разберем

zvezdiichkataa
04-04-2013, 11:46
Абе имам много кофти проблем. Имам близначка, обаче тя е доста по-пълна от мен. И естествено размерите ни са различни. ;\ А тя постоянно облича моите клинове, моите блузи, даже в моите дънки се опитва да влезе. Е, как да стане. После блузата ми става някаква тънка и разпъната, заприличва на боклук. Постоянно и го намеквам, обаче как да и кажа, че е дебела и, че разпъва моите дрехи. Сигурно има около 5-6 клина и носи моите. Изнервям се като я видя, без дори да ме е питала, как да и кажа без да я нагрубя да не ми облича повече дрехите , защото вече навик и стана. Ужас ... :)

muhtesemfan
04-04-2013, 17:13
Ще я обидиш,няма да я обидиш,все тая.Казвай си го направо,ти и да и намекнеш,няма да се спре.Казваш и истината и това или и казваш " няма да ми обличаш дрехите" ако те пита " защо" казваш " аз обличам ли твоите-не?" или пък "така,щото си искам"

HollyGolightly
04-04-2013, 17:15
Няма как това да и го кажеш по заобиколен начин, просто и кажи, че не ти е приятно да носи твоите дрехи. Не е нужно да говориш за теглото и.

sexa_na_kompleksa
04-04-2013, 18:57
Ще я обидиш,няма да я обидиш,все тая.Казвай си го направо,ти и да и намекнеш,няма да се спре.Казваш и истината и това или и казваш " няма да ми обличаш дрехите" ако те пита " защо" казваш " аз обличам ли твоите-не?" или пък "така,щото си искам"

Доста грубо. Освен да я нарани, друго май няма да постигне.
Защо не й помогнеш да влезе във форма? : )

Djara
04-04-2013, 19:04
Доста грубо. Освен да я нарани, друго май няма да постигне.
+100

tonssy
04-04-2013, 19:54

Това няма веднага да реши проблема.
А и, който и да ми обличаше дрехите, разтяга ли ги, не ги ли разтяга- все тая. Бих се ядосала страшно много.
Авторке- кажи й просто, че не ти е приятно да носи твоите дрехи. Не бъди груба, може и от първия път да разбере.

TrollFaace
04-04-2013, 22:04
Кажи и като облече нещо твое че много и се виждат сланините, така може да се откаже

БожиятАгнец
04-04-2013, 22:35
Питай я дали дебелите момичета се раздават повече в леглото. Или я питай за кого толкова се гласи и й обясни, че е безсмислено. Смятам ще схване. :/

Amore-Mio*
04-05-2013, 08:32
Само недей да й го казваш буквално и грубо, защото освен да я нараниш и да я провокираш още повече да ти пипа, и носи нещата - друго няма да постигнеш.

Седни и поговори с нея.
Обясни й, че не ти е приятно някой друг да носи дрехите ти, та било то й сестра ти. Пък, ако дадени твои дрехи й харесват или самия ти стил на обличане - излезте заедно и й купете нови дрехи, примерно.

Dagichka
04-05-2013, 10:31
е стига де, те са сестри. ние с мойта как ли не си говорим грубо като се налага, ама за тва е семейството, няма смисъл да се лъжат :Д ако е наистина ранима на тая тема, може и по-леко да подходиш, но и повтори ако трябва и сто пъти, че не ти е приятно да ти носи дрехите. или най-малкото почни и ти да взимаш нейни без разрешение :Д

TrollFaace
04-05-2013, 11:45
Как да и взима като са и големи ? :D

evellinee
04-05-2013, 11:53
Кажи и като облече нещо твое че много и се виждат сланините, така може да се откаже

е т'ва е супер тъпо и грубо!

sexa_na_kompleksa
04-05-2013, 16:30
е стига де, те са сестри. ние с мойта как ли не си говорим грубо като се налага, ама за тва е семейството, няма смисъл да се лъжат :Д ако е наистина ранима на тая тема, може и по-леко да подходиш, но и повтори ако трябва и сто пъти, че не ти е приятно да ти носи дрехите. или най-малкото почни и ти да взимаш нейни без разрешение :Д

И като са сестри, какво, трябва да се обиждат и нагрубяват?

Dagichka
04-05-2013, 17:12
без това е на мода сега с тия размъкнати големи блузи, така че :Д
еми като се налага трябва малко по-груб тон бе, то ако не можеш да говориш честно със семейтвото си, тогава с кой?
пък и тя (както е описала авторката) и взима дрехите без разрешение, т.е. не се държи много мило и коректно. така че не виждам къв е проблемът малко да и се тропне с крак.

kyka1
04-07-2013, 08:37
Кажи и че е приятно закръглена и че не искаш да ти носи дрехите защото пухкавия и задник усмардява целия клин :)

EffinSick
04-07-2013, 23:48
Кажи й просто, че не ти е приятно да ти носи дрехите.. Или си заключвай стаята като излизаш за да не може да влиза ддз :D