View Full Version : Първи път, ама не точно
Карам направо, малко невежа съм в това, въпреки че съм чела мноого статии. Днес с приятеля ми се опитахме за първи път,но при първия опит не знам докъде вкара члена си, предполагам няколко см,извади го и видя, че презерватива се е скъсал. Каза, че не се е изпуснал и едва ли има някаква опастност,но все пак въпроса ми е има ли шанс нещо да е станало.. ?! ;с
Мисля че не. Няма начин - съдейки по думите ти, това са няколко секунди...Така че, няма как да е станало нещо.
TheBobqk
04-04-2013, 19:38
Нищо ти няма, не се притеснявай. Само се научете да слагате правилно презерватив, а ако си прекалено суха използвайте лубрикант.
DragonLady
04-04-2013, 19:46
Нищо ти няма, не се притеснявай. Само се научете да слагате правилно презерватив, а ако си прекалено суха използвайте лубрикант.
+1
Нямаш повод за притеснение. Ако искаш пресметни си овулацията за всеки случай, да знаеш дали си била в рисков ден.
Не бях суха, напротив даже :D благодаря ви много, поуспокоих се.. а и аз тогава все още не бях .. отворена (звучи ужасно)
Wednesday666
04-04-2013, 20:50
Не, няма да имаш проблеми. Много малко вероятно е.
Само другият път внимавайте при слагането на презерватива, шот ако не е сложен добре, се къса много лесно.
Amore-Mio*
04-05-2013, 07:25
Нищо не е станало, дишай.
Прочетете добре указанията за слагането на презерватива.
Когато е сложен неправилно, се къса изключително лесно.
Има шанс да си убила някоя от малкото си мозъчни клетки