View Full Version : проблем с оргазма
sweetlovem
04-05-2013, 00:46
Здравейте мацки,
нова съм в сайта и не знам дали има такава тема, но нека попитам, надявам се да ми помогнете :)
На 17 съм и съм правила секс с 2 момчета. Проблема е там, че досега не съм получавала оргазъм по време на акта. Малко преди да навърша 16 започнах да мастурбирам, а малко по - късно беше първият ми път и се чудя дали това не е причината,че сега не достигам до оргазъм?
greenblood
04-05-2013, 01:10
Дай да аз да ти бъда третия няма начин да не получиш оргазъм. :D
Amore-Mio*
04-05-2013, 07:27
Мастурбирането не влияе върху оргазма ти.
Там си зависи от много неща - главно от момчето, от неговия начин на действие и дали успява да открие слабите ти места. Но някои момичета, по принцип, трудно свършват вагинално.
chochotwo
04-05-2013, 08:34
тоо та работа не стаа с всеки срещнат :P
xXxPETYAxXx
04-05-2013, 09:30
Ами, помагай си самичка докато правите секс - стимулирай си клитора(примерно).
Вагинален оргазъм лично аз не съм имала, винаги оргазма ми е следствие на съчетание от вагинална и клиторна стимулация. Може и само клиторен, ама е слаба работа.
Има различни видове оргазъм. Клиторният е най-лесен за постигане и най-масов, поне такъв можеш ли? После минаваш към опит за вагинален + кл. стимулация (което вече са го написали). Зависи много от партньора ти.
Мастурбирането няма общо с бъдещите ти достижения на удоволствие.
BaconStrips
04-05-2013, 13:41
Има различни видове оргазъм. Клиторният е най-лесен за постигане и най-масов, поне такъв можеш ли? После минаваш към опит за вагинален + кл. стимулация (което вече са го написали). Зависи много от партньора ти.
Мастурбирането няма общо с бъдещите ти достижения на удоволствие.
Да, а и да те попитам-от колко време водиш полов живот? Ако е от скоро-може това да е причината. Друга причина-ако не си се отпуснала, защото те е срам, имаш някакви комплекси, или просто си под стрес-повярвай оказва голямо влияние. А проблемът може и да е в твоя партньор-ако е някакво дърво, или просто не толкова надарен, или пък ако не е опитен...
Опитайте да сменяте различни пози, докато намериш такава, която ти доставя максимално удоволствие. Понякога универсалното не пасва на всички. Експериментирайте-бързина, техника, място дори, подход, орални ласки и т.н. Но, според мен, най-важното е да се отпуснеш и да се насладиш на момента, ако си влюбена, сами ще си се наредят нещата :)