View Full Version : "Приятелка"
В 7 клас едно момиче нека я наречем Ния ми беше най-добра приятелка. Познавахме се от много отдавна и бяхме неразделни. Но после двете влязохме в различни училища и тя беше и от друг град, така че от края на седми клас сме се виждали само няколко пъти и рядко си пишем или говорим. Не знам защо се получи така, може би и двете сме инати и не обичаме да започваме разговора първи и загубихме връзка и не сме толкова добри приятелки вече. И сега в новото училище тя има нови приятелки, които много си обича, а за мен почти не се сеща. Тази ваканция я питах дали иск да излезем и тя ми каза, че баба й дошла на гости и няма как да излезе, защото не са се виждали от много отдавна и не може да излезе, а днес я видях в моя град с едни нейни приятелки, които също са от моя град и тя е дошла тук при тях, като на мен ми каза, че няма да излиза. Стана ми много гадно, защото тя ми беше толкова добра приятелка и дори все още ми е, а прави така дори не ми звънна като е в моя град да се видим или нещо такова. Няма на кой да споделя, а още малко ми остава да се разплача. Искам да ми дадете съвети какво да правя ? ДАли да я забравя и игнорирам ? Или да й пиша постоянно да я питам дали иска да излизаме и разни такива ? Ние вече почти няма какво да си говорим с нея ;( Много е жалко и се ядосвам на себе си, че ми пука толкова много :@@@@@@@@@@@@@ и друг път сме искали да излезем, но винаги едната е имала работа и просто не е можело и от както завършихме сме се виждали едва 5 пъти точно !
Your.Passion
04-05-2013, 20:32
Забрави за нея.
Ако и пукаше предполагам щеше да ти пише без да чака ти да започваш разговора.
Пусни си една хубава музика,кефи се и тегли едни майни на всички .. 8-)
magneticfields
04-07-2013, 07:23
Забрави я!Излизай и си намери други приятели/не казвам, че е лесно, но ще ти е по-добре/.
Amore-Mio*
04-07-2013, 09:35
Забрави я - време е.
И знай, че развитието на нещата, са били напълно нормални - именно, защото че много малко приятелства от тия години се запазват за в бъдеще. Пък и сама каза, че нямате вече за какво да си говорите - тогава за какво изобщо ще я търсиш? За да излизате и да мълчите ли? Не си струва.
А това с ината просто няма да го коментирам. Глупаво е било, само това ще кажа.
Иначе вече е време и ти да живееш в настоящето и да се сприятелиш с други хора.
Just a dreamer..
04-18-2013, 18:36
Във всички предишни коментари пише да я забравиш..
ЗАЩО бе хора??
От написаното от теб разбирам,че все още я цениш и и искаш
да сте си близки-уговорете се,няма смисъл приятелството ви,
макар и леко 'забравено' да се срине!!
*Не ставай досадна! :)
^
Тя може да я цени, ама въпроса е дали и приятелката и го прави. И със случката, която е описала, явно отговорът е не.
Тегли и една майна и тва е. Щом не иска да общува с теб, недей да се натрапваш. Само ти ще страдаш после.
Your.Passion
04-18-2013, 19:11
Във всички предишни коментари пише да я забравиш..
ЗАЩО бе хора??
От написаното от теб разбирам,че все още я цениш и и искаш
да сте си близки-уговорете се,няма смисъл приятелството ви,
макар и леко 'забравено' да се срине!!
*Не.снавай досадна! :)
Тя може да цени това приятелство,но дали приятелката и го прави? Замисли се ;)
Just a dreamer..
04-19-2013, 10:39
Тя може да цени това приятелство,но дали приятелката и го прави? Замисли се ;)
Ами,щом са били толкова близки преди,би трябвало поне малко да го цени..
Your.Passion
04-19-2013, 10:55
Ами,щом са били толкова близки преди,би трябвало поне малко да го цени..
Писах ти на ЛС
sofityoy
04-19-2013, 14:27
Просто я забрави,няма смисъл да се занимаваш с човек,който не се интересува от теб ;) .
Bonbonchencetyy
04-20-2013, 17:34
Аз бих се опитала да я забравя,но надали бих успяла.Във всеки случай се опитай да я забравиш.Аз лично предпочитам да не обръщам внимание на хора,които не ме базарят за нищо и така нагло са ме излъгали.