View Full Version : История
Понеже безкрайно ме е налегнала една мисъл, реших да взема да драсна едно въпросче. Има ли интересуващи се от история хора ? Като под история имам в предвид, както история на България, така и световна. Независимо от периода. Независимо дали е доказан исторически факт или има някаква мистерия в него. Дори може да разширим въпроса с това дали следите случващото се в световен мащаб ;)
много приятна тема, ще я следя
историята ми е любима
харесвам най-вече периода на Втората световна война до 89-та
тази история е някаква политическа, знам ли
харесвам и по-древната история Египет, Вавилон
не съм почитателка на българската история
имам си свои убеждения, но ще ги задържа за себе си
Допреди 2 години въобще не харесвах историята, меко казано. Може би никой не ме беше подтикнал да се заинтересувам повече от нея, знам ли и аз.
Благодарение на сегашната ми учителка, започнах да проявявам доста интерес към "предмета". Дори майка ми се учуди :Д От тогава чета допълнително за периодите и събитията, които са ми интересни.
Средновековието от край време ми е любимо (английското най-вече, но като цяло- самият период). Напоследък доста чета за ВСВ, интересен ми е Хитлер, предимно.
sashinka95
04-06-2013, 15:33
Аз съм голям привърженик на историята. Предпочитам българската, но и световната ми е интересна. Обичам да се4 ровя за недоказаните неща или неща, за които се спори. Тайни Общества (масони, илюминати), разните секти и вярвания. Не харесвам периода на двете световни войни.
anonymous895156
04-06-2013, 15:37
Аз най-много харесвам Тъмните векове на Европа (без България в нея ;д) :)
Amore-Mio*
04-06-2013, 16:06
По принцип историята винаги си ми е била интересна, но любима - не бих могла да кажа. Интересувам се най-вече от българската история и главно си вземам книги, и се интересувам от разни факти, за българската история.
DisappointedDreamer
04-06-2013, 16:08
Интересувам се най-вече от българската история и главно си вземам книги, и се интересувам от разни факти, за българската история.
пхах :Д
интересувам се, главно от руската, всичко в азия; световните войни са ми що годе интересни, но не бих ги нарекла любими.
иначе, вълнува ме най -много митологията (гръцка, римска, скандинавска), ама то това май не се води история :Д
Понеже безкрайно ме е налегнала една мисъл, реших да взема да драсна едно въпросче. Има ли интересуващи се от история хора ? Като под история имам в предвид, както история на България, така и световна. Независимо от периода. Независимо дали е доказан исторически факт или има някаква мистерия в него. Дори може да разширим въпроса с това дали следите случващото се в световен мащаб ;)
ОБОЖАВАМ ИСТОРИЯТА <3 Може би това е нещото, което най-много обичам да чета, имам предвид всякаква история, най-вече българска.
Имам доста книги вкъщи , като се започне от "Именник на българските ханове" до енциклопедия на Европейската история
Violenza
04-07-2013, 09:36
Интересувам се, но не особено задълбочено. Интересна материя е.
Повече обичам да ми разказват и да ме учат, отколкото самичка да си чета. :D
Интересувам се, но не особено задълбочено. Интересна материя е.
Повече обичам да ми разказват и да ме учат, отколкото самичка да си чета. :D
Тцтцтцт, мързелива работа :P
darkPaladin
04-07-2013, 10:34
ами тя ми е хоби участвам във военно исторически възстановки
и така не само научаваш историята а я преживяваш
Така, ще дойде момент в който ще направя една тема посветена на историята, дано скоро да намеря време.
stOlen``EyEs
04-08-2013, 01:05
Историята ми беше любима в училище. Кандидатствах с История, въобще обичам я много.. В частност - Българската.
dreamwalker
04-09-2013, 22:44
Обожавам историята - българска или световна, няма значение. В момента основно чета за Древността и за Средновековието.
Обичам да чета исторически романи. <3
darkPaladin
04-09-2013, 23:35
Историята ми беше любима в училище. Кандидатствах с История, въобще обичам я много.. В частност - Българската.
тва в училище е нищо