PDA

View Full Version : Народни танци?

Mrs. Robinson
04-06-2013, 19:29
Привет, хора, не съм сигурна дали е точно за този раздел темата, ама все пак реших тук да я пусна. Има ли някои сред вас, които да могат да предложат някакви клубове/школи по народни танци във Варна? Обичате ли да танцувате народни танци и това добър начин за поддържане на фигурата ли е според вас /като добавим и здравословно хранене/ ? :D

arsenalllbaby
04-06-2013, 19:43
Не мога да ти препоръчам школа или клуб, но съм танцувала доста години като по-малка. Три пъти седмично, по няколко часа. Здраво потване ;д хахахаха Здрава тренировка на краката е. Ще ти се изваят. Комбинирай с някакви упражнения за горната част на тялото и ще е супер. От опит ти го казвам! :D Освен това се съхранява традиционното българско, от това по-хубаво няма :)

Mrs. Robinson
04-06-2013, 20:09
Да, точно. :)

IvyLoo
04-07-2013, 08:22
В Dance Palace има, води го Димитринка Радулова. Знам само нея защото в училище бях в хореографска паралелка и тя ни водеше,но след това си отвори и школа. Не мога да правя сравнение между нея и други,защото не съм ходила след това на някакви школи,но е готина.Колко беше хубаво като ходехме по фестивали (и печелехме :D) Ох,обвзе ме носталгия.

UniCoWN
04-07-2013, 12:35
Аз ти препоръчвам състав, не клуб. В клубовете съм чувала, че се играят предимно хора. Докато в състав ще научиш всичко от упражненията за загряване до цели сценични постановки (ако си постоянна)
Конкретно не мога да ти кажа, защото не съм от Варна, но предполагам много състави обявяват прием за начинаещи. Поразрови се.
И аз танцувах 4-5 години и трябва да ти кажа, че ще останеш доволна.

strawberry88
04-07-2013, 12:43
Преди съм танцувала 3 години народни танци.Сега също танцувам, но в клуба в училище. 8-) Иначе отделно се занимавам по-сериозно с латино танци.Обаче, да, и народните са добър начин за поддържане на фигурата и е забавно. :)

tonssy
04-07-2013, 13:10
Не мога да ти препоръчам школа или клуб, но съм танцувала доста години като по-малка. Три пъти седмично, по няколко часа. Здраво потване ;д хахахаха Здрава тренировка на краката е. Ще ти се изваят. Комбинирай с някакви упражнения за горната част на тялото и ще е супер. От опит ти го казвам! :D Освен това се съхранява традиционното българско, от това по-хубаво няма :)

+++

Amore-Mio*
04-07-2013, 15:27
Преди съм танцувала.
Определено се отразява добре на фигурата, но се изисква постоянство. Няма да станат нещата изведнъж. А като комбинираш танците с още упражнения - ще си чук.

Слънцеее
04-12-2013, 20:01
Не мога да ти препоръчам школа или клуб, но от малка танцувам и нямам намерение да се отказвам.
Четири пъти седмично по час-час и половина. Добра тренировка и развлечение.