View Full Version : nqmam motiwaciq
zagubix motiwaciq da otslabna iskam no................
arsenalllbaby
04-06-2013, 22:34
Оправи си темата, иначе ще ти я заключат.
Някои момичета се надъхват от картинки, гледай клипчета с трениращи момичета с хубави тела, понякога дори определени песни помагат.
Няма "искам, но загубих мотивация"... Какво е това? Изготвяш си режим и го спазваш.
Когато видиш резултат от усилията си, не се ли мотивираш повече? При мен е така...
BonnieandClyde666
04-07-2013, 04:43
Ми, открий си я, щом си я загубила!
kotenciiity
04-07-2013, 05:32
Оправи си темата, иначе ще ти я заключат.
Някои момичета се надъхват от картинки, гледай клипчета с трениращи момичета с хубави тела, понякога дори определени песни помагат.
Няма "искам, но загубих мотивация"... Какво е това? Изготвяш си режим и го спазваш.
Когато видиш резултат от усилията си, не се ли мотивираш повече? При мен е така...
+1
Има ли желание има и начин, няма ли желание се намира оправдание..Човек който е решен да промени себе си по какъвто и да е начин и ако знае че ще се чувства добре от това няма начин да няма начин да загубиш мотивация...
pandasaur
04-07-2013, 07:11
Има ли желание има и начин, няма ли желание се намира оправдание..
+1
magneticfields
04-07-2013, 08:22
Като си загубила мотивация да отслабнеш, поне се мотивирай да пишеш на КИРИЛИЦА.
Amore-Mio*
04-07-2013, 13:32
Има ли желание има и начин, няма ли желание се намира оправдание..Човек който е решен да промени себе си по какъвто и да е начин и ако знае че ще се чувства добре от това няма начин да няма начин да загубиш мотивация...
Нямам какво повече да добавя, просто.
Искаш ли нещо - бориш се.
Не го ли искаш - губиш го и си намираш оправдание защо така, защо онакова.
Кирилицата е задължителна ...мотивацията също !