View Full Version : Признах му
oburkanoto_momiche205
04-07-2013, 14:56
Вчера видях сам момчето в което съм влюбена.И аз не знам какво изпитва вече към мен,поведението му е доста объркано и сложно.В началото чуствах някакво притеснение ,когато до доближа и го заговоря.С времето обаче свикна , сега аз съм тази която се притеснява.Когато го видях за пореден път ,когато се прибирахме от училище сам на улицата ,реших да му призная директно тъй като от намеци или не разбираше или се преструваше добре.Казах му истината ,че никой друг от класа не ме интересува така както ,той и че слуховете които бяха плъзнали за мен и един друг от класа са лъжа ,а аз за да не разберат другите кой всъщност ме интересува не казах нищо за да ги спра да си говорят.Казах му също ,че единственото което искам е да е той да е добре ,той се замисли.И сгафих като му казах - Не ти казвам ,че искам да станем гаджета....тогава той пак се замисли и каза -Нито аз искам....и го попитах ами тогава какво ще правим той каза само едно не знам и това е..Истината е ,че не знам дали да не му предложа само приятелството си ако не иска друго и дали да говоря с него отново когато е сам?На 17 съм и съм обедена ,че го искам и даже ,че испитва огромна обич към него и със сигорност не искам да го загубя :( . Иначе преди това пак сме говорили , и сега какво?Това ли да е края? :(
Amore-Mio*
04-07-2013, 15:21
Нищо не ти разбрах, честно.
Уж си влюбена, а казваш "не искам да станем гаджета"?
Някак си искала да действаш, но си прецакала май нещата?
Значи, отиваш при него и му признаваш реалните си чувства, без да намесваш неща от сорта: "никой от класа не ме интересува". Кажи му директно, че се интересуваш от него и всичко, което изпитваш. На 17 си, за Бога.
Значи, отиваш при него и му признаваш реалните си чувства, без да намесваш неща от сорта: "никой от класа не ме интересува". Кажи му директно, че се интересуваш от него и всичко, което изпитваш. На 17 си, за Бога.
Именно може би точно с това си го объркала още повече както и нас.. кажи му какво чувстваш а пък каквото ще да става ... никой не и казъл че е последният на земята... :)
lubopitna_123
04-07-2013, 16:29
Нещо май си се притеснила и си объркала нещата
DesireToFire
04-07-2013, 17:32
Не мисля, че е заинтересован. То няма значение дали си объркала нещо или не, ако те харесваше щеше просто да ти го каже, а той доста очевидно според мен е демонстрирал точно обратното.
Kristianc95
04-07-2013, 18:50
И сгафих като му казах - Не ти казвам ,че искам да станем гаджета....тогава той пак се замисли и каза -Нито аз искам. :(
Няма какво друго да се каже
sasha_90
04-07-2013, 18:51
Както се изказа - имах чувството, че си значително по-малка. Както и да е.
С израза "не ти предлагам да сме гаджета" направо си захвърлила напразно проведения разговор, а доколкото разбрах е бил с цел да стане нещо помежду Ви. Сега не ти остава нищо друго, освен да чакаш, ако евентуално чувства нещо към теб. Можеш и да говориш отново с него, но не е много препоръчително - би те помислил за преследвачка, натрапница - все неприятни и отблъскващи определения. Все пак сама прецени как да постъпиш.
lubopitna_123
04-07-2013, 19:01
Както се изказа - имах чувството, че си значително по-малка. Както и да е.
С израза "не ти предлагам да сме гаджета" направо си захвърлила напразно проведения разговор, а доколкото разбрах е бил с цел да стане нещо помежду Ви. Сега не ти остава нищо друго, освен да чакаш, ако евентуално чувства нещо към теб. Можеш и да говориш отново с него, но не е много препоръчително - би те помислил за преследвачка, натрапница - все неприятни и отблъскващи определения. Все пак сама прецени как да постъпиш.
Да би си помислил тези неща само ако няма никакви чуства или симпатии