Влез

View Full Version : Държи се странно

corazon123
04-07-2013, 19:05
Има едно момче с което сме за сега само приятели от доста време.И си говорим за това-онова ,но се държи някак странно на тема бившите ни.Не говори и не иска да говоря и аз за тях.Когато отворим темата се ме прекъсва и или я сменя или казва ,че няма значение или ,че не го интересува...питам се дали е възможно въпросното момче да изпитва нещо към мен или не и за това да не иска да говорим на тази тема?Или просто наистина не го интересува

mlakniwe
04-07-2013, 19:29
или не го интересува или е влюбен, а е в френдзоната и му е кофти и за тва не иска да се дразни допълнително

Amore-Mio*
04-07-2013, 19:47
Реално, първата мисъл, която ми изникна беше, че изпитва някакви симпатии към теб и следователно му става неприятно. Но в никакъв случай не може да се гарантира какво се върти в неговата глава. Може просто тема "бивши" да не му е приятна по някаква си причина.

Послепис: Честно казано и аз не обичам да говоря за бившите си.

r0073x
04-08-2013, 06:36
Може и да има, може и да няма - няма как да се познае ;)
Може просто да се сеща за неприятни спомени или за хубави неща, които никога няма да се повторят и да не иска да се самонаранява, говорейки за това

Ospi
04-08-2013, 07:52
Във всеки случай ако не го интересуваше нямаше да се занимава да говори с теб :P.