Влез

View Full Version : Заслужава ли си ?

catherinearley
04-08-2013, 14:49
Привет на всички , искам да ви разкажа моята кратка история и евентуално да ми окажете съдействие с мненията си , защото съм толкова объркана , че не знам какво да правя ..
Аз съм на 17 години и до скоро имах приятел с който бяхме заедно около година , но един ден той ме запозна с негов приятел или по точно познат , защото не са чак толкова близки . Още в момента в който го видях ми омекнаха краката , беше толкова красив и лъчезарен , че настръхвам като се сетя .. възраста му е 25 години . Забелязах , че цяла вечер ме гледаше , но не предположих че е възможно и той да си е паднал по мен . На следващия ден ми прати приятелство в фейсбук и си писахме , малко по - късно се видяхме на кафе - аз , той и приятеля ми , на другия ден пак ми писа и така всеки ден в продължение на една седмица и най - накрая пишейки си и двамата признахме чувствата си един на друг . Същата вечер сложих край на връзката ми ( не само заради него , нещата наистина не вървяха , за това моля ви не ме съдете ) .. в общи линии това е началото на нещата , а сега ето какъв е проблема :
Вече сме заедно от почти 2 месеца , в началото се чувахме по телефона , виждахме се макар и рядко , защото той има собствен бизнес и много работи , вечер ми пишеше късно колко много му липсвам и как няма търпение да ме види .. междувременно забравих да спомена че връзката ни е тайна , никой освен един негов приятел и няколко мои приятелки не знае за нас . От няколко седмици започна да не ми звъни , да не отговаря на смсите ми , единствения ни контакт е в фейсбук за 5 минути и това е .. оправданието му за това е , че има много работа и всеки път ми обещава че нещата много скоро ще се оправят , но аз както предполагам си личи съм ужасно влюбена и се съсипвам , особено като слушам от бившия ми ( те поддържат връзка , защото както горе споменах , никой не знае за нас) как са се чули и той му е казал :" тука съм с една мацка " , "довечера ще ходя еди къде си , с еди коя си " .. , когато му поискам обяснения ми се ядосва и започва да ме вини , че не му вярвам , това билуи глупости зада може бившия ми да не се усети ..
Моля ви кажете ми какво да правя , чувствам се много зле , но усещам вътрешно че наистина има чувства към мен и това не ми позволява да сложа край на нещата

Shenaiit
04-08-2013, 14:59
'' , когато му поискам обяснения ми се ядосва и започва да ме вини , че не му вярвам , това билуи глупости зада може бившия ми да не се усети ..'' значи е виновен,.
забрави го,. сега те боли, но след време ще ти мине и ще си по-добре,.
знам го от личен опит ,.

catherinearley
04-08-2013, 15:01
ами ако наистина си въобразявам и прсви всичко това , зада може бившия ми да не се усъмни .. страх ме е да не го загубя напразно , защото наистина това което изпитвам е много силно

Amore-Mio*
04-08-2013, 15:07
Добре, иска бившият ти да не се усети, но пък защо се нерви - гузен негонен бяга, май.
Прекалено рано е да се каже дали си заслужава или не - твърде скорошни са ви отношенията и всичко, така че реално не знам какво да ти кажа. Има вероятност наистина да е зает, но чак пък толкова, че да не може да намери две минути да ти звъни или отговори на съобщенията ти ли?

balu4ka
04-08-2013, 15:29
Ами,каквото си посееш такова ще си пожънеш.В края на краищата,прекъснала си сериозна връзка и веднага си се впуснала в друга-с големи очаквания,но за какво по-точно?Той е на 25,а ти на 17,очевидно не достатъчно пораснала.Не знам дали ти забелязваш двата свята,в които двамата движите,аз от поста ти го усетих.Но повярвай ми,ще стане много грозно,ако тайната ви връзка лъсне,особено за бившият ти.Ти сама си приела условностите,пренебрежени то също си го усетила.Нещата могат и да се наредят,но могат и да приключат.

catherinearley
04-08-2013, 16:27
balu4ka , aз не мисля че възраста определя човека

balu4ka
04-08-2013, 19:22
ВъзрастТа определя много неща,колкото и да не ти се иска да си го признаеш.Жалко,но факт.
Тук доста хора ще се опитат да ме оборят,предполагам.Темата е прекалено изтъркана,за да продължава да се дискутира.
Вярно,че има единици,които са надраснали възрастта си,разсъждават и действат,като по-зрели и ерудирани хора,но както казах вече са единици.Той е на 26,работейки и много по-различни неща го вълнуват от твоите вече тийн вълнения.На тая възраст повечето започват да мислят за сигурност и за по-задълбочени отношения с някого.Пак казвам повечето,той може и да не е от тях,но все пак..