View Full Version : вероятност за забременяване
Здравейте, искам и аз да задам един въпрос за забременяване :д Знам че ще прозвучи смешно, но вече си вкарвам всякакви филми. И така с приятеля ми се натискахме, но той не е влизал в мен обаче наскоро съм правила аборт и съм чувала че след него се забременява по лесно и сега се филмирах, че може да е станало нещо от предеякулационната течност. Моля ви не се подигравайте осъзнавам как звучи. :)
Само от натискане не може бе момиче .. :D Като се филмираш много го карай на оралана само .. :D
DragonLady
04-08-2013, 22:38
Не се забременява от натискане. И вземи се обогати сексуалната култура, защото да задаваш подобен малоумен въпрос, не говори добре за теб, а това, че и аборт си правила потвърждава тезата, че не знаеш как да се пазиш от забременяване!
whitenigger
04-09-2013, 05:12
izmislete mu ime .. bremenna si.. Georgi moje
xXxPETYAxXx
04-09-2013, 11:38
И като стигна до аборт, защо не си взе поука или поне не си обогати знанията относно секса?!
И като стигна до аборт, защо не си взе поука или поне не си обогати знанията относно секса?!
И аз това се чудя.
Не се забременява по въздушно-капков път, спокойно.
Абе, само аз ли си мисля, че след аборт рядко се забременява?
Абе, само аз ли си мисля, че след аборт рядко се забременява?
Аз пък си мисля, че след като си преживяла нещо такова, което за мен поне е доста тежко, би си държала краката известно време затворени; за обогатяване на културата да не говорим :?
Innocence :)
04-11-2013, 10:31
.: Обща сексуална култура :. (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/399275-%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0), отваряй темата и почвай да четеш. :D
Amore-Mio*
04-11-2013, 14:34
А тая течност откъде ще влезе в теб, пита ли се?
Нищо ти няма.
Нито в мозъка ти.
Вземи се образовай на тая тема, за да не си направиш още един аборт.
Ами да, бременна си. И даже измислих име - Гошо. А ако е женско може да е Станка.
Мисля че майка ти е трябвало да направи аборт.
xdreamerx
04-13-2013, 08:04
Спокойно няма как от натискане да забременееш :D :D
Slobbery
04-14-2013, 09:12
Мисля че майка ти е трябвало да направи аборт.
+1
Иначе http://stratsimir.exsisto.com/ избери си име.