View Full Version : Възможно ли е да е цветна бременност? (на 19 съм,не на 12)
SuperBadSuperFresh
04-08-2013, 21:59
Здравейте.От 8 месеца пия противозачатъчни, изписани от лекар.Когато ги започнах, цикълът ми намаля.Не беше проблем, защото така или иначе беше обилен.Последните 2 месеца обаче намаля още доста.Приятелят ми не е свършвал в мен,не съм пропускала хапче (освен 1,но не в критичен момент).Идва си на датата.Имам ПМС-2-3 пъпки и повишен апетит за сладко,но нищо повече.Нямам отличителни признаци на бременност.Нямам възможност да отида до гинеколожката си скоро.На тестове не вярвам,преди година един ми отчете положителен резултат,а бебе нямаше.От този момент се филмирам за най-малкото,та реших да попитам има ли шанс намаленото кървене да е заради цветна бременност?
П.П.Знам разликата между цикъл и менструация,използвам "цикъл" разговорно.
DragonLady
04-08-2013, 22:36
не мисля, че си бременна, щом дори не е свървал в теб ( това него разбирам де, аз ако пиех противозачатъчни, щяхй да му давам да свършва в мене, но това си е шава работа ), а си и на хапчета.Пробвай тестовете на surecheck на мен все вярно са ми отчитали. Иначе се посъветвай ако трябва с друг гинеколог, но тези изменения в течението на цикъла ти, може да са начин на огранизма ти да ти каже, че тези хапчета вече не ти влияят добре.
whitenigger
04-09-2013, 05:13
oho abort krai..
xXxPETYAxXx
04-09-2013, 11:35
Ми, нормално е след като си на противозачатъчни да ти намалее, аз също съм така. Първите 2(или 3) месеца от приема им ми идваше на 4 ден от "почивката", а след това ми дойде на 5 ден от нея.
Не си бременна, ама ако толкова се панираш си направи тест - това, че веднъж си си правила и е бил грешен не е фактор, и не значи, че следващия също ще е такъв.
Това, че един път ти е отчело грешно, не значи, че всички тестове са сбъркани. Купи си един Surecheck. Сестрата на една приятелка забременя, докато пиеше противозачатъчни, а не беше пропускала хапче, не знам как беше станало. Сега не се филмирай, сигурно ти няма нищо.
TheBobqk
04-10-2013, 18:51
Сестрата на една приятелка забременя, докато пиеше противозачатъчни, а не беше пропускала хапче, не знам как беше станало. Сега не се филмирай, сигурно ти няма нищо.
Никое контрацептивно средство не е сигурно на 100%, случва се.