PDA

View Full Version : Предотвратяване на пъпчици след епилация

DrCIH
04-09-2013, 11:13
Здравейте хора. Аз съм момче и имам толкова големи косми по гърдите и гърба и т.н., че може да си направя ласо от тях и да се правя на каубой. Преди време пробвах с депилиращ крем. Няма пъпки няма зачервяване, със сигурност е по-добре от бръснене, но след 2 дни излизат огромни черни грозни и т.н. На козметик не ми се ходи, защото ме е срам :). Колата маска не знам дали ще се оправя сам с нея. За това се спрях на епилатор за на всякъде освен на онези места. Проблеът е, че последния път ми излязоха тоооолко зачервявания и пъпки и стояха със седмици. Има ли сигурен начин ако си купя качествен епилатор и спазвам правила и си купя крем за след епилиране да не ми излизат ниаккви пъпки, защото не искам да ме е срам да ходя гол цяло лято, но и искам да знам, че ако дам едно 120 лева за епилатор няма да го хвърля в кофата за боклук. Препоръчайте ми кремове методи и епилатор с който да нямам пъпки ама никакви!!!. Нито по гърди, нито корем, нито гръб :).

lamer4e7o
04-09-2013, 11:56
А защо искаш да ставаш гол охлюв?

DrCIH
04-09-2013, 12:07
Не точно. Искам да се разредят и да растат по-бавно. А за оставане на гол охлюв първите 2-3 седмици ще съм така. После ще имам по-нормално окосмяване. Просто искам да направ нещо и да се разредят. Защото с досегашните методи като машинки и депилаторни гелове ставаха по-гъсти, по-дълги и по-дебели.

Hayashi
04-09-2013, 12:13
Няма как да се разредят, ако не ги махаш редовно. След 1-2 години епилация наистина стават двойно по-малко, но ако спреш да ги махаш до 2 месеца ще си изглеждат пак както преди.