Влез

View Full Version : Парите в интернет

maxlopezbg
04-09-2013, 12:31
Сега имате възможност да разберете как да печелите лесно, като отделяте по няколко минути на ден (или колкото искате) с любимия ви компютър от дома. В този форум ще обясня как и по какъв начин ще печелите пари, без да влагате такива, или още, пари от интернет. Без шефове, без начален капитал, без излишни нерви, без работно време, без да давате отчет на никой. Няма значение на колко години сте (над 16), няма значение от начина ви на живот и в какво положение сте - всеки е свободен да започне и колкото изкарате си е за вас - напълно безплатно започване, Вие определяте нещата и печалбата си. Печелене на пари от гледане на кратки реклами, решаване на кратки задачи и други. Един интересен и лесен начин за печалба на допълнителни пари който все повече навлиза в българските домове и все повече българи започват работа по интернет! Така се работи в интернет, лесно, чисто и непринудено. Не е нужно да напускате работа, работата в интернет е с цел докарване на страничен доход, който с желание може да се превърне и в основен.

Лесен начин да започнете работа в интернет с Neobux - PTC (Paid-To-Click)-(Плащане за Клик). Това е сайт, който ви плаща за да гледате рекламите на различни спонсори. Сайтът съществува от 2008 година и до момента има над 19,000,000 потребители и е платил на своите повече от 85,000,000 долара. Има постоянна връзка със сервиз, за задаване на въпроси и разрешаването им, има и "чат" връзка с останалите членове. NeoBux се е доказал с времето като място от където се печели наистина добре, а събраните пари при поискване пристигат мигновено във вашата сметка - за 1, 2 секунди. Това качество на NeoBux го прави предпочитано място за бизнес (домашен бизнес) и печеленето на пари в интернет.
NeoBux PTC печелене на пари.
Работата с NeoBux изисква малко повече търпение за да достигнете до стабилни доходи. Но отплащането е доста, доста задоволително.
Защо да изберете NeoBux като начин за изкарване на пари от интернет.

1. Защото е надежден PTC сайт в интернет пространството даващ възможност за печелене на пари.

2. Няма проблеми при плащането на пари на потребителите си повече от 4 години, това е и основната цел.

3. Мигновено плащане на поисканата сума - за 1,2 секунди парите пристигат във сметката Ви.

4. Отлично ръководене на сайта с отличен екип от Администратори и поддръжка.

5. Неприкосновеността и уважението към потребителите е на първо място, не на празно има милиони членове.

6. Отличèн и предпочитан от хиляди рекламодатели като сериозно място за бизнес.

7. Даващ различни начини за печалба от:
а). спечелване от AdPryze бонус точки от всяка реклама, може да спечелите Златно членство, $50 и много други.

б). печалба от реализирането на оферти Offers, решаване на задачи Mini Jobs.

в). печалба от директни реферали (най-важните) - привличане на приятели и други със специален реферален линк с който разполагате за това. За което сайта Ви плаща допълнително. Стига Те да са активни като Вас.

г). печалба от наети реферали - предоставени от сайта срещу минимално заплащане.

д). печалба от гледане на реклами ( основата на всичко ), от гледането на рекламите печелите пари, с тези пари може да наемете реферали. Тези наети реферали ще ви изкарват пари, а ролята на рекламите е, че трябва да ги изглеждате всеки ден за да получавате печалбата си от наетите и директните реферали като имате такива.

8. Изключителна опростена система за лесна навигация за работа със сайта и с управлението на рефералите и гледането на рекламите.

9. Изключително съкратено време за работа, минимум 10 минути на ден за основната Ви работа ( гледане на рекламите, за всяка реклама има време от няколко секунди ). Времето което се отделя след тези 10 минути зависи изцяло от Вас.

10. Добра печалба.

Подробни указания за регистрация : РЕГИСТРАЦИЯ и допълнително инфо ТУК :

ЗА ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ И СЪВЕТИ ПИШЕ !!!

ccdesigns
04-09-2013, 13:49
Дори реално да има подобни сайтове, от които да могат да се печелят пари, такъв, който рекламират във тийн форум няма да е от тях.

maxlopezbg
04-09-2013, 17:15
Ok проверете в сайтовете за видео споделяне , колко хора печелят от Необъкс ;)

iNNACTiVE
04-09-2013, 19:54
ти много яко си рекламираш рефералния линк май а?

+ от този сайт толкова мизерни пари се печелят, че няма накъде :D:D за 3 месеца да си цъкаш и да си губиш времето правиш има няма 2 долара които докато се разхождам в парка мога да ги намера на земята

++ ако искате да правите истински пари, отворете си един блог, пишете там квото искате стискайте палци да стане прочут и го наблъскайте с реклами, даже докато спиш ще си правиш пари

maxlopezbg
04-09-2013, 20:30
Лигльо - съжълявам за обръщението но по-подходящо и с цензора не открих ;) , ако си се регистрилал ще ме намериш като ник : maxlopezbg виж и ще видиш колко пари съм спечелил . Моите реферали са ми благодарни за това , все пак не взимам пари от тях а от сайта !!!!!!!!! Мога да дам координати на всичките да ги питаш !!!! Дажи и лични телефони ... съгласни са !!! Но няма проблем Ние сме Българи всичко или е измама или е незаконно !!! Дай емайл или скайп и ще ти покажа колко кинти съм взел !!!

iNNACTiVE
04-09-2013, 20:36
Лигльо само на хората в квартала, + това съм почти убеден че съм се занимавал s PTC повече от тебе, и докато ги направиш тия твоите много пари са ти необходими много търпение и време, което почти никой от форума няма да ти отдели за да ти цъка реклами които дават нищожните 0.001$, и ако искаш да изкарваш повече от 5 лв на месец (ахаха) ти трябва някаква инвестиция в сайта, примерно да наемеш реферали или да се ъпгрейднеш.

И наистина ми е малко жал ако някой на 30 години тръгне да се занимава с това вместо да си търси нормална работа, сега съм сигурен че ще кажеш че може да се занимава в свободното си време, е да ама не, трябва да кибичиш като робот и да дебнеш всяка една рекламка защото ако само по 1 път изцъкваш всичките правиш към 0.015$ на ден ;)

maxlopezbg
04-09-2013, 20:46
641 $ за месец март приход ...... регистрирай се виж ме ...... и се отпиши !!!!!!!!!!!!! Уважавам мнението на другите винаги ... но на погрешното им се смея ;) . 0888 626312 ще се радвам да се запознаем и пред теб да си изтегля моментните 83,532 $ ;) Ще те приема за приятел ;) И все пак съм инженер и си имам собствен бизнес ;) http://www.facebook.com/AkvaMax но , кой бяга от 600-700 лв. на месец спечелени за около 20-на минути на ден ;)

Sh@d0w
04-10-2013, 03:55
Трябва да си много зле, че да вярваш на подобни глупости. По - добре си хвани нормална работа.