View Full Version : Знам че ме обича но....
doubletrouble99
04-11-2013, 08:03
Аз съм момиче на 14 години от малко градче, което от съубражения за сигорност няма да спомена. Влюбена съм от 4 години насам в един от моето училище, всъщнос вече не е от моето училище защото завърши миналата година. На скоро събрах сили да му призная чуствата си и той каза че ги споделя, че ме обича от одавна, но не е сигурен в мен и трябва да му докажа любовта си като правя секс с него. Аз съм напълно сигурна в думите му, вярвам му, но проблема е едно момче от долния випуск. С него си имаме заигравка от известно време, натискаме се, стига се до орални забавления хихи, много ни е хубаво. Знам че обичам другия, но ме е страх ако прекратя нещата с това момче да не разкаже на всички. Другият проблем е че 3 от приятелките ми са спали с този по-големия и са ми разказвали че има огромен член и ме е страх да не боли твърде много (дествена съм). Като маструбирам успявам да стигна до 2 пръста, но от думите им нещата са направо плашещи. моля кажете как да се подготвя за секса с него така че да не боли ужасно много и как да обясня на другото момче ситуацията така че да не разкаже на всички.
хАУЬАХЬАУхауьахьа ... ебахти мършите
doubletrouble99
04-11-2013, 08:13
Моля без такива отговори
:D Тоя батко не те обича, а иска да те нае*е и да зачезне от лицето на земята. Ако искаш да правиш секс с него - давай, но не се лъжи относно чувствата му към теб. Другия е по-добрия избор според мен.
dimitar_ak
04-11-2013, 08:34
Обичаш ли не искаш доказателства и знаеш, че рано или късно секс ще има. Това неговото е ултиматум. Ще прави секс с теб и после кой от къде е.
Скорпионка
04-11-2013, 08:38
Според мен не те обича, а иска просто секс от тебе, ако те обичаше щеше да те чака.
моля без такива отговори .. хаьуаьхаьу 99 си ма боклук, къде си тръгнала да се ебеш?
Кво ви става ве хора .. осъзнайте са !
ValLoveYa
04-11-2013, 08:45
Със сигурност иска само секс и не те обича. Остани си с другия.
Fisherman
04-11-2013, 09:05
Хахахахех ееее такива истории много ме забавляват
HollyGolightly
04-11-2013, 09:20
На 14 си, от 4 години си влюбена в момче, което е 4-5 години по-голямо от теб, 3 от приятелките ти, които се предполага, че са на твоя възраст са спали с него, ти и твоята дружка го карате на орална....на 14 си. Или си измисляш, или нещата наистина вървят на много зле. Вярно, че си още малка, но трябва на къра да си расла, без родители, за да си толкова глупава и да не сещаш какво става
DisappointedDreamer
04-11-2013, 09:44
Абе, трол е темата.
Innocence :)
04-11-2013, 10:09
doubletrouble99, не, не те обича! Иска само секс от теб. Както каза един потребител по-нагоре, ако те обича няма да иска доказателство за твоята любов. Осъзнай се навреме и го зарежи. Знам, че ще ти бъде тежко, но с времето ще го забравиш и ще ти мине. :)
А за секса и "болката": Да, първият път ще те боли няколко минути, ще има кръв, но после болката ще отмине и ще имаш много приятни моменти. :D
А ако наистина си на 14 години - жалко за теб. В един момент ще осъзнаеш, че детството ти не е било детство, не си си играла с кукли, а с п***и.. А няма да можеш да си върнеш годините назад и да бъдеш пак дете. :) Тъй че, един съвет от мен - кротни си малко хормоните, живота е пред теб, гаджета, секс и т.н бол!
DarkTemplar
04-11-2013, 10:17
моля кажете как да се подготвя за секса с него така че да не боли ужасно много
купи си дебела краставица
doubletrouble99
04-11-2013, 10:31
Нашите са извън града, поканих го вкъщи тази нощ пък ще видим какво ще стане. Относно подигравателните коментари - аз си знам какво правя това че вас не ви е искал никои като сте били на по 14 не е мой проблем. Дествени мастии.....
DarkTemplar
04-11-2013, 10:33
Да не забравиш краставицата.
04-11-2013, 10:35
Нашите са извън града, поканих го вкъщи тази нощ пък ще видим какво ще стане. Относно подигравателните коментари - аз си знам какво правя това че вас не ви е искал никои като сте били на по 14 не е мой проблем. Дествени мастии.....
:D Поздрави на вашите. Дано са горди, че имат такава малка к***а за дъщеря. Ние ти даваме съвети, ти ни се "караш". Тогава за чий си я пуснала тая тема?
doubletrouble99
04-11-2013, 10:45
искам съвет не да бъда съдена. истинска любов е знам го и му вярвам.
minchorna
04-11-2013, 10:47
Да не забравиш краставицата.
Да вземе и домати да направи салата.
04-11-2013, 10:49
Виж сега, ако наистина те обичаше, той нямаше да има нужда от доказателства, още по-малко нямаше да има нужда да му покажеш, че го обичаш, като правиш секс с него. Има логика, нали? Като те зареже, защото много те "обича", ако смееш, си го признай в тази тема. ;)
Мале какви хора има просто не е истина .. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Дествени мастии.....
Хауаьхгаьуъаьх .. бахти заспалата мърша :D
ДеВствена*.. ДеВствени*.. момиче, научи се да пишеш и тогава ходи да се е*еш с тос и оня, дето ти казват, че те обичат! Тц,тц..
Правописът ти направо ми качи диоптрите!
Стига си се занимавала с батковци, ами седни да учиш по български например. Това че някой иска да те чука на 14 не значи, че ти веднага трябва да му скочиш отгоре. Имай малко самоуважение.
HollyGolightly
04-11-2013, 11:41
Да, горките ние... най-вървежният селски бек не е искал да ни изчука веднъж и след това да ни захвърли :( Трудно се преживяват такива неща.
А ти за да си толкова ограничена, значи ваще не само довечера, ами последните 14 годинки са липсвали.
TheNormalGuy
04-11-2013, 12:49
Много тролове се навъдиха да му се не види.
Много тролове се навъдиха да му се не види.
This.
DragonLady
04-11-2013, 12:57
Със сигурност иска само секс и не те обича. Остани си с другия.
Ако му вътжеш, ще те ебне и ще побегне. Пращай го да си вре " внушителният размер " другаде.
пс очаквайте утре продължението на темата:
Наеба ме и избега, помагайте как да си го върна :D
xXxPETYAxXx
04-11-2013, 13:07
Не бих се учудила, ако темата си е истинска. Ама, поне да беше мааалко по-грамотно написана.
Все пак по темата: Не те обича тоя, ама ти щом правиш свирки на някъв си друг, не знам дали ще те нарани много, ако те из*ука и заебе.
ShtrudeL
04-11-2013, 13:12
мноЛ си зле
Да вземе и домати да направи салата.
И да я полеят с белия дресинг накрая :D
По темата: Няма доказване на любовта чрез секс.
Няма натискане и орални забавления, ако обичаш друг.
Сестра ми е една година по-голяма от теб и ако науча нещо такова за нея ще я бия на лягане и на ставане. Теб не знам какви родители контролират поведението ти.
You are stuped,
da ba dee
da ba daa.
Ако пък си трол, мога да ти кажа да си завреш тролването в аналното отверстие - и без друго не струва.
Amore-Mio*
04-11-2013, 14:01
Прекалено си наивна и глупава, за да повярваш на думите му.
Не те обича, а иска само секс от теб и след това ще изчезне от живота ти. А ти ще си останеш съсипана и разочарована, ясно защо.
Fisherman
04-11-2013, 14:08
Тая не я ли видите колко е сбъркана,нека се ебат по селата кой му пука че си упропастиха детските години
girlwithblueeyes
04-11-2013, 14:52
Прави каквото искаш и каквото намериш за добре . Не те обича но ти като си тъпа ще му пуснеш и после ще ревеш и ще питаш - Бременна ли съм ?
muhtesemfan
04-11-2013, 14:54
. Дествени мастии.....
:lol: :razz: :lol: :razz:
Забога ти си колкото мен,99 набор тръгнала си да се ебеш :shock: а като си представя,че аз още играя лейди популар и гледам "скуби ду" :lol: колко съм изостанала :(
Момиче,ти не знаеш е*е ли ти се,пикай ли ти се,сърби ли ти се :-P
Живей си живота,да не ти пука за момчета и за секс,този батко явно иска да те ебе и ще те остави,ако те обичаше щеше да чака.
Остани с другото момче и внимавай какво правите... ;)
ValLoveYa
04-11-2013, 18:49
Е не...ти ме разби :D сега като ще правиш секс на 14 години за голямата работа ли се мислиш???
Разбира се, че те обича, изобщо не ги слушай тия.
AngelAntichrist
04-12-2013, 22:55
http://i.imgur.com/LCLCXwi.gif
Само където мастията си ти или явно не знаеш значението на думата. Писна ми накъдето и да се обърна да ме заобикалят някакви деградирали курви. Стой си над учебниците и поне си усвои родния език, защото мърши като тебе потопиха всичко.
3 от приятелките ми са спали с този
честито, ти ще си четвъртата,...а бе знае как ди си получава секс пича, те сигурно и онези тричките са на твоя ъкъл :D
Slobbery
04-14-2013, 08:50
Говори с родителите си да те пратят в ТВУ... :)
честито, ти ще си четвъртата,...а бе знае как ди си получава секс пича, те сигурно и онези тричките са на твоя ъкъл :D То и тоя е некав скандален отрепляк явно, на 20 години натега некви 14 годишни деца... Ма така е по малките градове нещата са трагедия
Purple.Smile
04-14-2013, 11:10
Хахахахех ееее такива истории много ме забавляват
А аз се чудя да се смея ли да плача ли...
brokeninside13
04-15-2013, 06:15
моля без такива отговори .. хаьуаьхаьу 99 си ма боклук, къде си тръгнала да се ебеш?
Кво ви става ве хора .. осъзнайте са !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dream1707
04-15-2013, 07:57
Абе какво се връзвате бе хора, трол е.
footballitsmylife
04-15-2013, 14:59
Тая не я ли видите колко е сбъркана,нека се ебат по селата кой му пука че си упропастиха детските години
ей риба палячо много беше отворено гаджето гей от надежда 5 дето бачка при дюнерите ма що не дойде неска ? а верно щото го вкарах на майкати до гърлото и оня е на инвалидна количка ХАХАХАХ жалка отрепка просеща внимание по форумите от непознати тва си ти риба и на сичкото отгоре си и насрано копеле припадащо в трамвайте от недояждане ХАХАХаа
Fisherman
04-15-2013, 15:04
ей риба палячо много беше отворено гаджето гей от надежда 5 дето бачка при дюнерите ма що не дойде неска ? а верно щото го вкарах на майкати до гърлото и оня е на инвалидна количка ХАХАХАХ жалка отрепка просеща внимание по форумите от непознати тва си ти риба и на сичкото отгоре си и насрано копеле припадащо в трамвайте от недояждане ХАХАХаа
яд ли те е гурел
footballitsmylife
04-15-2013, 15:12
не теб трябва да те е яд че в момента не съм те накълцал в буркани и метнал в реката щот живота ти е пълна мизерия ХАХАХАХ аре фак офф смешник
golf_5_r32
04-17-2013, 06:11
Ееее не бях влизал тук от 3 години но пък за това си наваксах като за последно, е НЕ сериозно още ли ги има такива малоумни к***и като това пишлеме.. ама какво се учудвам, все пак живея до едно основно и 3 средни училища и съм се наслушал на какви ли не извратенящини....