PDA

View Full Version : Мамка му .. Помогнете ако можете :(

superanonim
04-12-2013, 09:14
Като за начало Здравеите :) ( извинявам се за неграмотното писане мързи ме да пиша правилно )
Аз съм момче на 16г тя е момиче на 17г виждаме се само през ваканциите и когато мога да си отида в родния ми град ..... Проблемът ми е следния . ВЛЮБЕН СЪМ АДСКИ БЕЗУМНО НЕВЪЗМОЖНО МНОГО В НЕЯ не знам колко хора ще ме разберат но много го обичам това момиче .... но уви ... както и да е както казах по горе виждаме се само ваканциите защото не сме от 1 град но от това изобщо не ми пука :) Ежедневно си пишем по цял ден пращаме си сърчица а/у липсваш ми обичам те а/у знаете как е ... Признах и с 300 зора ,че много я харесвам преди около година тя го прие така - ама как така защо не ми каза защо не ми намекна поне все тая ... Тя си имаше приятели но не спирахме да си пишем и да си пращаме тези сърчица целувки и т.н НЕМОГА ПОДЯВОЛИТЕ ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ВОБЩЕ ИМА НЯКАКВИ СИМПАТИИ КЪМ МЕН ИЛИ НЕ като се видим се прегръщаме лигавим се СУПЕР много един с друг моля даите ми някакви напътствия какво да правя

П.С некадърно е написана темата знам ако нещо искате да добавя или да ви помогна как да ми помогнете :Д кажете ще ви обесня всичко наистина се нуждая от помощ всяка божа нощ от година на сам си мисля за нея абсолютно всяка !

FuCKkK13
04-12-2013, 10:47
върти те на малкия си пръст ... как така е имала приятели,но е продължавала да ти казва че те обича,сърчица и не знам си какво.. през тези периоди ти ходил ли си,виждали ли сте се,какво и е било държанието ? ако наистина имаше нещо сериозно към теб до сега да е поискала 10 пъти да отидеш да се видите и да си ги казвате тия неща в очите

babity
04-12-2013, 10:52
Get a life! Любовите не стават нито през жични, нито оптични или каквито и да са други приемници. Има човек-има проблем. Но в твоя случай няма човек, така че, споко, няма и проблем. :)

superanonim
04-12-2013, 11:10
Не е такава ... Явно ме взема като Добър приятел благодаря ви все пак :) може да изтриете темата дори :)

sneering
04-12-2013, 11:39
Get a life! Любовите не стават нито през жични, нито оптични или каквито и да са други приемници.

Тва ме разсмя стабилно :D

Иначе спрямо темата,защо си мисля че просто автоматично ти ги пише тия сърчица докато не си и никакъв фактор в личния живот? Ти си във филма на невъзможно-латино-американско-сапунения-влюбен филм,докато тя се лигави,има си живот и те приема за далеч по-слабо вълнение,има ли смисъл да се тровиш? :D
Разбери как стоят нещата от неина страна и тогава влизаи в някакви филми..

minchorna
04-12-2013, 13:16
a y Френд зун а у

shmatarok
04-12-2013, 17:52
friendzoned.

Ако не друго, поне се научи да пишеш правилно. :? Мързяло го било.

Tsukuda_Hiroshi
04-13-2013, 15:48
Брат... Щом не сте от 1 град, в случая мисля, че няма надежда. Тя ще си излиза, с когото си иска, ти ще висиш пред компа като сопол да й чакаш сърчицата и целувчиците, дето реално, мога да ти ги пиша аз или всеки от тоя форум... Няма шанс! Опитай да я забравиш, а...?

askadas
04-14-2013, 07:13
Брат... Щом не сте от 1 град, в случая мисля, че няма надежда. Тя ще си излиза, с когото си иска, ти ще висиш пред компа като сопол да й чакаш сърчицата и целувчиците, дето реално, мога да ти ги пиша аз или всеки от тоя форум... Няма шанс! Опитай да я забравиш, а...?

Ами ако е свястно момичеЮ? ко прайм ?

ameli
04-14-2013, 11:02
^ Не е единствената.

dianna1997
04-14-2013, 13:14
Според мен трябва да се огледаш и за други момичета, защото ако питаш мен тя малко или много си играе с теб или те приема като много добър приятел...:/ Сигурна съм, че ако се отдръпнеш от тази "любов" ще намериш друго момиче, с което ще изживееш всичко, което не си с това. УСПЕХ ;)

Tsukuda_Hiroshi
04-14-2013, 17:39
Ами ако е свястно момичеЮ? ко прайм ?

Дори и да се окаже свястна (защото наистина я има и тази вероятност), те са от различни градове и се виждат само лятото. Млади са. Сега хормоните им не се спират. Нито 1 от двамата няма да стои и да чака другия само заради едната ваканция. Дори и да е свястна, смятам, че е по-добре да се опита да я преживее. По-добре ще е за него. Както каза ameli: не е единствената...

DENKAZ
04-15-2013, 20:58
Направил си грешката да си признаеш чувствата, така знае, че може да прави с тебе каквото си поиска.
Извод: заеби я, има други.

Ае, Хироши, к'во е т'ва "а/у" дето почнаха да го ползват е?