Влез

View Full Version : Не разбирам...

fifito19
04-15-2013, 14:43
Опитвам вече почти година да се сближа с едно момче. Сядам до него, заговарям го, отивам на партитата, на които и той ходи, имаме поне два пъти седмично време, което прекарваме заедно. Усмихвам се, мила съм, услужлива съм, спазвам обещанията си...
И не е грешно да очаквам той да се задейства по някакъв начин, нали?
Но той прави толкова объркващи стъпки, че нищо не разбирам вече...
На единия ден ме прегръща, изпраща ме, играе си с косата ми, стои близо, говори с мен и всякакви такива ужасно сладки неща, от които направо ми се подкосяват краката.
На следващия ден просто казва "оу, ти си била тук.. въобще не те видях." и заминава..
Веднъж ми се усмихва, шегува се с мен, смеем се, а после... Стои сякаш му е неудобно и се срамува от нещо...

Аз го харесвам безумно много. Наистина.!!! Не знам дали съм била по-хлътнала скоро... Просто всеки жест, всичко в него е невероятно. Изпитвам огромна нужда да го опозная, но ето го и най-големия проблем.
Аз също съм доста срамежлива, но това е друг въпрос.. Защото когато стане дума за онези дълги и задълбочени разговори... Той просто избягва темата някак си и замлъква... И това е. Когато знае, че говори с мен просто всячески го избягва. За това реших да му пиша анонимно в онзи сайт за анонимен чат. И започнахме да си говорим. И той ми разказа толкова неща, не се притесняваше, не мълчеше, нищо. Но не знаеше, че това бях аз... Преди един месец направих нещо подобно, но после му казах, че съм аз, той прати "..." и повече не си писахме. За това този път си замълчах...

Та въпросите ми са:
Защо се притеснява да си говори с мен? Мислех, че съм спечелила доверието му...
Защо се държи толкова различно всеки ден? Аз ли правя нещо?
Дали ме харесва поне мъничко... ?
Имам ли шанс да бъдем поне добри приятели.. или умишлено ме отбягва..

Stray
04-15-2013, 15:07
Не иска връзка с теб и му е пределно ясно, че го харесваш. Притискаш го и му става неприятно. На моменти дори се опитва да те отблъсне, но е прекалено мил и не иска да те нарани. Компанията ти му харесва и е твърде вероятно да си останете добри приятели, ако се стегнеш и се опиташ да се забавляваш, когато си около него, вместо да търсиш начини да се харесаш и си контролираш емоциите, може да му станеш по-интересна, а тогава вече ще има шанс да ви се получат нещата.

fifito19
04-15-2013, 15:12
Но аз не се преструвам, за да му се харесам. Аз се държа естествено. Просто и мен понякога ме хваща срам.
Докато той е като че ли двама различни човека- веднъж се гуши в мен с часове, спи в скута ми, нали ти казах... а на следващия ден сякаш е тайния му брат близнак, който не се интересува от мен въобще.
Той редува онези знаци, които момчето съзнателно или не прави, когато харесва момиче с онези, които прави, когато въобще не я харесва.. За това съм объркана и помолих за съвет. О, и благодаря за мнението ти ...

Amore-Mio*
04-15-2013, 16:34
Имам чувството, че сама си внушаваш, че той изобщо ти дава някакви признаци да те харесва.
Сама се вкарваш в някакъв свят, където всичко е фалшиво, а реалността е пречупена през твоя ум и твоето въображение.
Не мислиш ли, че година си е време, в което ако той искаше да е с тебе - щеше да действа. Вероятно си те има като за сестра и човек, на когото може да споделя винаги.

fenastz
04-16-2013, 18:35
Тоя голям майтап си прави с тебе :D

F4ence
04-16-2013, 18:43
Не иска връзка с теб и му е пределно ясно, че го харесваш. Притискаш го и му става неприятно. На моменти дори се опитва да те отблъсне, но е прекалено мил и не иска да те нарани. Компанията ти му харесва и е твърде вероятно да си останете добри приятели, ако се стегнеш и се опиташ да се забавляваш, когато си около него, вместо да търсиш начини да се харесаш и си контролираш емоциите, може да му станеш по-интересна, а тогава вече ще има шанс да ви се получат нещата.

+ 1 :)

ivcheto0o
04-17-2013, 11:26
Мисля че сама си внушаваш някакви знаци,ти го харесваш и възприемаш всяко негово действие като взаимност.Според мен той знае че ти го харесваш и се опитва по деликатен начин хем да те отреже,хем да си запазите приятелството.