View Full Version : Let's think outside the box for a minute...
NeutralMilkHotel
04-16-2013, 00:03
М, хрумна ми нещо и реших да споделя с вас.
Ако една жена спи с много мъже е курва. Дори и ти да не го мислиш - обществото го.
Добре, приемаме, че е така и това е факт.
Ами, ако една жена спи с много жени - какво? 8-)
Каква е тя?
Ако един мъж спи с много жени това е нещо положително. Тези, които го правят за бройката имат хубава репутация сред приятелите си и уважение.
Сега това всичко си е заложено биологично няма какво да го коментираме, друга е идеята.
Ами, ако една жена прави същото, което мъжът прави, с жени?
Хайде да разсъждаваме заедно като групата млади и будни хора, която сме.
Кой ти е казал, че когато един мъж спи с много жени това е нещо положително?
Виждаш ли, всичко се гради до гледна точка. И стига с това "спред обществото". Обществото се мени толкова бързо, колкото се сменят поколенията. Едно време са били странни едни неща, които днес са нормални.
Иначе да - според теб или мен може това е да курвенско, за някои извратено но си е въпрос на личен избор и нито ти нито аз сме някакви че да определяме какво и нормално и какво не. Човек сам си живее живота и си избира пътищата.
Така че винаги съм се чудил защо някой лепи етикети? Може би от злоба? Или може би защото самия той не може да направи нещо подобно? Да човека и странно същество.
ShtrudeL
04-16-2013, 04:38
Ако един мъж спи с много жени това е нещо положително.
Да бе да..
Да бе да..
В повечето случаи е така.
А иначе-странно е за обществото жена да спи с жена. Така че пак няма да е ''угодна''.
Най-добре да си живее всеки както му е кеф и да не се съобразява с посредственото мнение на масата хора.
Не е "курвенско" жена да спи с много други жени, защото тя приема ролята на мъжа в този случай. Най-силният мъж е оплождал цялото стадо! От биологична гледна точка и това трябва да е ясно. Друг е въпроса, че е адски тъпо да се осъждат жените, които обичат да правят секс с различни партьори. Самото им поведение е ясен белег, че хорското мнение не ги интересува. Повечето жени си държат на репутацията, или ги е страх от последствията, но тайно искат да го правят същото. Аз лично нямам нищо против тях и се дразня, когато чуя "курва". :)
В повечето случаи е така.
За кого е така?
Най-често мъжете си се хвалят един друг, че са направили още някоя бройка. Още не съм виждала жена, която да каже "евала му на този, спал е с n-брой жени".
По моите наблюдения, мъжът спал с много жени е на същото ниво в очите на една жена, на което е и една 'курва' в мъжките очи.
nymphadora
04-16-2013, 05:39
Всеки има право да спи с колкото си хора иска.За някои сексът е интимен и съкровен акт,за други-просто удоволствие.
Обществото какво си мисли въобще не е толкова важно,поради простата причина,че днешното общество е разлагащ се бълвоч.
chushkopek
04-16-2013, 05:39
Хич не ми дреме какъв етикет ще и лепне обществото, няма и смисъл за мен от разсъждения по този въпрос. Аз съм против това с колко хора си правил секс да има КАКВОТО И ДА Е значение, защото то реално няма. Сексът е удоволствие, защо аджеба в 21 век все още се опитваме да го ограничаваме по такива начини.
anonymous708973
04-16-2013, 05:57
За кого е така?
Най-често мъжете си се хвалят един друг, че са направили още някоя бройка. Още не съм виждала жена, която да каже "евала му на този, спал е с n-брой жени".
Току-що срещна.
Нищо няма да й кажат. Един куп мъже ще й обясняват как е лесбийка, защото още не е спала с тях, щото те, нали, са сууупербогове в леглото и просто ще й преобърнат ориентацията. Един куп жени ще се стряскат от нея, защото ще мислят, че като е лесбийка, ще ги изнасили, но на никого няма да му мине през ума да й залепи етикет "курва".
xXxPETYAxXx
04-16-2013, 05:57
Ако един мъж спи с много жени това е нещо положително. Тези, които го правят за бройката имат хубава репутация сред приятелите си и уважение.
Хубава репутация сред приятелите си?! :D
Та по темата, курва ще е според обществото, ако обществото знае какво прави тя. Което зависи от това как си потбира партньорите. Сещаш се, че едно момиче може да е спало с 3-ма човека само, но ако тези 3 са от една компания, познават се и т.н. ще ѝ е лепнат вече етикета. Обаче, ако момиче е спало с 15 момчета, които нямат общи познати, не се хвалят насам-натам и т.н., никой не знае бройката на момичето, то няма да ѝ се лепват етикети. Имаше една в гимназията още като учех - супер дръпната изглеждаше, не приличаше на някоя разпоретина, ама само изглеждаше така. Скрити лимонки много. Ама хората лепват етикети само на очевидните(с поведение, облекло, начин на гримиране, изразяване и разбира се "стаж", който е известен).
Не знам за лесбийките, ама не ми се вярва да им е толкова лесно да си намират партньорки. Пък и да не е така, то не ми се вярва да се хвалят наляво-надясно с това, колко са забили, все пак не са "мъже", дори и да заемат тяхното положение. Хомосексуалистите като цяло мисля, че не парадират с бройки, ама не съм много запозната. Само един познат имам гей, никога не ми е казвал, кого и/или колко е забивал. Лесбийка не познавам(или поне така си мисля), само една би-сексуална, която обаче упорито отрича влечението си и към жените пред хората.
Всеки има право да спи с колкото си хора иска.За някои сексът е интимен и съкровен акт,за други-просто удоволствие.
Обществото какво си мисли въобще не е толкова важно,поради простата причина,че днешното общество е разлагащ се бълвоч.
Подкрепям халееси! :)
dream1707
04-16-2013, 09:08
С колко мъже/жени си спал си е лично твоя работа и никой няма право да те съди за това. Живееш живота си по начина по който на теб най-много ти харесва и това е. В днешно време общественото мнение не би трябвало да е мерило за нищо, защото всеки коментира без да знае.
Колкото до самия поставен въпрос евентуално хората просто щяха да я сочат и слагат етикет лесбийка. Едва ли някой щеше да се сети да каже "Я я гледай тая спала е с толкова жени, каква курва"
IseeDEADbodies
04-16-2013, 11:53
Браво, ти откри топлата вода.
За кого е така?
По моите наблюдения, мъжът спал с много жени е на същото ниво в очите на една жена, на което е и една 'курва' в мъжките очи.
Говорех от мъж към мъж, че си го намират за окей. Не искам да знам бройката на мъжа ми пък каквото ще да става. Или ще се стресна от числото, или няма да се зарадвам. Както казах, няма угодия.
А ако жена спи с жени-тя е просто лесбийка, независимо колко са жените и пр.
И лесбийките, както курвите, както мъжките курви, както гейовете на обществото НЕ се харесват. Или поне на българското.
Така че както казах-живейте си живота и да не ви пука за ничие мнение. Още повече за общественото или това на някой непознат. Туй то.
dream1707
04-16-2013, 16:31
:)
Лезбийка е. Каква ми е наградата?
NeutralMilkHotel
04-17-2013, 07:03
Хубава репутация сред приятелите си?! :D
...
Не знам за лесбийките, ама не ми се вярва да им е толкова лесно да си намират партньорки.
Еми, има разлика м/у "Пешо е мишка, ама е добряга" и "Пешо е ебаси готиният, чука много жени".
Ииии... exactly. 8-)
Вземи си коментарчето и се омитай. :)
Violenza
04-17-2013, 16:27
Репутация и уважение? :lol: Ако уважението се печеше с едната бройка, леле леле.
За кое по-точно да го уважавам? Защото не може да си го държи в гащите или защото явно почти всяка прилично изглеждаща квартална принцеса може да го спи с него ако поиска?
Истински мъж, в огроооомни кавички обаче. В днешното време на абсолютна липса на морал и задръжки, от страна и на двата пола, сигурно трябва да е адски трагичен случай, че да не може да натрупа набързо тази така ценна и изключително важна за личността му бройка.
А жената сигурно "лесбийска" курва ще да е.
Ако трябва да мислим извън устсановените рамки,което е доста трудно в това ограничено и донякъде безмозъчно общество ,не би следвало да ни пука кой с колко е спал?! Ако е коректен спрямо мен , боли ме диференциала дали е спал с 100 или с 10. негов си дерт.
Затова и нямам нужда да знам кой с колко е бил. Лично би ми било по-лесно да не го съдя по тоя критерий.