Влез

View Full Version : Защо не му счупих ръката ...

enebanan
04-16-2013, 17:14
Здравейте.Искам да запазя анонимноста си,защото имам приятели в този форум,които ми знаят истинския профил,но не и за случката която ще ви разкажа. На 14 съм и не си падам по боевете, макар че като бях по-малък ми се налагаше да се самозащитавам "всеки ден".На прибиране от училище (вчера), се прибирах с един съученик,с който даже не си говорим в училище,ами сме на здрасти и чао...НО този ден,имам чувството, че не беше на себе си.Постоянно ме препъваше,удряше ме по рамото (УЖ приятелски,но със сила) и постоянно ми биеше някакви леки шамари.Предопредих го да спре, но той беше превъзбуден и продължи.Удари ми един лек шамар и с това той преля чашата.Почнах да го удрям по главата, но ударите ми не бяха особено силни, понеже бях с дебело яке и раница.Той се отбраняваше и ми затисна главата с ръка при подмишницата/ребрата му и почна да затиска.Освободих се, след което го повалих на земята, но той се преобърна и застана в позиция, в която аз съм легнал,а той е над мен и може най-спокойно да си ме налага. Така и направи, но аз му издърпах ръката и го заключих в захвата Кимура(захват, способен да счупи ръка при по-голям натиск).Почнах да натискам здраво, но той се съпротивляваше с всички сили.След около 30 секудни усетих, че се измори и отпусна мускулите.Натисках все по-силно и по-силно,а той все повече си отпускаше ръката.Накрая усетих, че ръката му поддава и че ако приложа още малко сила ще му я счупя. Отпуснах захвата, понеже не бях готов психически да го направя.Той си изправи кръста и започна да ме налага по главата.Мога да кажа, че ми нанесе не малки щети по ребрата също, защото когато си защитавах главата, той ме удряше по ребрата.После стана и избяга.Имам чувството, че бях унизен макар че няма свидетели.Не знам защо описах цялата битка подробно, но ми улекна така. Мислите ли, че трябваше просто да напъна леко и да му счупя ръката.П.С. Той е по-едър от мен и тренира карате от 3 години. Все пак, мисля че не е нищо повече от мен или от който и да е друг...(извинете, сега забелязах за всичките тези повторения в текста,но мисля, че е безмислено да ги поправям, и без това го писах 10 минути)

Floyd96
04-16-2013, 18:10
Сигурно просто яко го блъскат хормоните и за тва се е държал така, просто трябваше да му кажеш "Копеле внимавай или ще те убия" или нещо такова и ако тогава не те послуша чупи наред :D

bitchezz9
04-16-2013, 18:17
Хохо винаги като си с мил с някой,той използва това срещу самия теб ! Да беше му счупил ръката :D !

Romero :}
04-16-2013, 18:22
Главата му счупи другия път :)

Chacho
04-18-2013, 11:33
Тая кимура ше му потроши ръката, ще му извади рамото и кво ли още не, за което, ако ти потърсят отговорност, иди обяснявай, че е било нужна самозащита.

Тва е детски бой, рано ви е да си чупите квото и да било. Голяма работа, че те е ошамарил после, ти си излязъл победител. Просто не давай да те приближават и шамари, но винаги с граница. Освен ако не си проличи, че на другия му липсва такава.