View Full Version : Мастурбация при момичетата
Just a dreamer..
04-17-2013, 16:46
Здравейте,дами :)
Знам,че вече има доста подобни теми,но все пак ще попитам:
1.Как да се самозадолявам,ако съм девствена (т'ва няма как да не прозвучи странно) и какви "предмети" да използвам?
2.Стимулация на гърдите?
3.Други 'чувствителни зони'?
иии..нещо fun:
*Кога за пръв път мастурбирахте,как и споделяли ли сте с някой за това?
XoXo
Търкаш, търкаш и ОП готово, пък ако си навита се отвори и с краставица или нещо такова наподобяващо мъжкият полов член.
Purple.Smile
04-18-2013, 15:24
Ами най-лесно е чрез "търкане" да се самозадоволяваш.Не всички жени приемат стимулацията на гърдите.Ами повечето се намира отдолу :D
За пръв път мастурбирах когато бях на 14.Пуснах си едно "клипче" и чрез "търкане" . Не.Смятам че това е лично нещо :)
Just a dreamer..
04-18-2013, 15:35
Е,да де :D
Ама все пак, освен т'ва прословуто “търкане„ няма ли други начини по който да стимулирам клитора си??
Е,да де :D
Ама все пак, освен т'ва прословуто “търкане„ няма ли други начини по който да стимулирам клитора си??
Чрез почесване.
Мое да пробваш с телефона на виабрация :D
Или кренвирш. Без опаковка или презерватив. :д
Purple.Smile
04-18-2013, 15:45
Айде стига с глупостите моля.Ами не знам за други начини.Може един вибратор да ти дойде в полза, но предполагам,че търсиш по дискретен начин за мастурбиране
Хайде ще ми се откъсне от душата нещо което съм чувал. Със струята на душа, като се къпеш ;)
Хайде ще ми се откъсне от душата нещо което съм чувал. Със струята на душа, като се къпеш ;)
American pie 9?
Хах, не. Една приятелка ;)