Влез

View Full Version : Любовта е като табу за мен.

mp91374
04-17-2013, 18:47
Здравейте на всички, искам да споделя с вас нещо, което мен много ме измъчва вече.
Момиче съм и съм на 22 години, от няколко години се опитвам да си харесам партньор с когото бих се обвързала сериозно и почти не се получава. за 3 години единствено 2 момчета са ми направили по-силно впечатление и когато си помисля, че това е човекът, то именно тези момчета не ми обръщат внимание, или поне не това внимание, което аз искам. Това прекалено много започва да ми тежи, чувствам се непълноценна, подтисната, самочувствието ми се срива и все повече започвам да се чувствам непривлекателна и да се питам какво ми има, че не мога да задържа вниманието на мъжете, които харесвам. Отегчена съм от дискотеките, флиртовете, досадните тривиални свалки и елементарни мъже, които се въртят около мен, като че ли обаче съм магнит за тях... Чела съм много теми свързани с това, че доста привлекателни момичета имат именно този проблем със самотата, но ми се иска все пак да знам защо се получава така...

ameli
04-17-2013, 19:13
Смени си средата.

anonymous708973
04-18-2013, 09:26
Да, утешавай се с това, че си привлекателна.
Хващаш се като удавник за сламка за всяко момче, това не е никак привлекателно.

Blab
04-18-2013, 09:39
Хващаш се като удавник за сламка за всяко момче, това не е никак привлекателно.
това къде го прочете?:Д

по темата: съгласна съм с Амели, но и това не е достатъчно. понякога просто не срещаш хора, с които би видяла общо бъдеще. проблемът идва тогава, когато това, което очакваш от Човека, е... неосъществимо. и, не, това не са твърде високи очаквания, а... намечтаване; дай шанс на момчетата в периферията, дори да не те привлича кой знае колко силно физически или на пръв поглед да не го намираш за особено интересен, просто провери дали наистина е така. да разчиташ на първия поглед, звездички, роящи се сърчица, сърцебиене, потене и други физиологически процеси... е, ако не друго, незряло;

успех! стискам ти палци!:)

ShtrudeL
04-18-2013, 09:45
да разчиташ на първия поглед, звездички, роящи се сърчица, сърцебиене, потене и други физиологически процеси... е, ако не друго, незряло;

Защо? Аз пък имам нужда от това. Защото ако ми липсва, все едно съм излязла с някой на кафе и обсъждаме времето..

По тамата:
и на мен ми се лепят някви тъпанари (дали пряко или косвено), ама съвсем не мисля, че ако бях сама и привлекателна, нямаше да мога да си 'намеря' моето момченце.

Blab
04-18-2013, 09:59
сигурно защото си го намерила:Д
//а сексуалното привличане далеч не е най-важното, нито пък достатъчно за основа на връзка, каквато авторката твърди, че иска да има;

Auriss
04-18-2013, 10:08
Пинко пак сипва да има ;д

но ми се иска все пак да знам защо се получава така...
И в крайна сметка какво търсиш - интелект, визия, поведение ? Близост всеки може да ти даде, стига да получава същото отсреща. Дали проблемът не е в теб и твоите очаквания, които се отразяват върху поведението ти спрямо потенциалните ти партньори ?
Ха, и аз хейтнах. Здраве да е.

anonymous708973
04-18-2013, 10:48
Блаб, ето го:

твоите очаквания, които се отразяват върху поведението ти спрямо потенциалните ти партньори ?

То си личи. Тя е толкова отчаяна да си намери партньор за сериозна връзка, че тръгва към всяко момче с нагласата за сериозни отношения. Проектира си очакванията върху него, което е грешно и отчаяно.