Влез

View Full Version : Какво е това чувство ?

plusheno_meche_99_
04-19-2013, 12:23
Здравейте,тъй като не видях подобна тема реших да напиша една.Не знам това проблем ли да го нарека или временна грижа.
Та преди около месец може би два срещнах едно момче от нашето училище.Сладък и съмпатичен е ,обаче не знам какво изпитвам към него.Не знам как да го обесня.Когато го вида изпитвам някаква радост ,че се срещаме и че го виждам.Искам да го видя отново,да не се разделяме така да кажа.Обаче днес разбрах,че е предложил на друго момиче,но тя му отказала и накакси ми стана гадно,че това не съм аз.
Та въпроса ми е дали това,което чувствам в момемнта е харесване или привързаност.Това ми се случва за втори път обаче предния път момчето ме отблъсна няколко пъти и след време го забравих,стана ми безразличен.Дали и стози ще е така или това е нещо повече.Макар че той не ме харесва.Моля ви дайте ми някакъв съвет моля ви.
Благодаря предварително!

SuNsEt
04-19-2013, 15:54
Случвало ми се е. Знаеш,че на практика сте само приятели и той е много готин,а ти тайно си падаш по него,но не можеш да предприемеш нищо.Според мен го харесваш.Жалко,че той харесва друга явно.Изчакай малко да видиш какво ще стане ,а през това време се дръж приятелски с него, нека знае,че може да ти се довери.След като мине известно време сама ще прецениш дали да му кажеш,че го харесваш или не. При всички случаи не се надявай да тръгнете,защото ако той те вижда само като приятелка,много ще те заболи.Просто го приеми като голям човек -харесвам те, ти падаш ли си по мен, ако да - супер,ако ли не - здраве да е.Толкоз.

Amore-Mio*
04-19-2013, 17:20
Харесване бих го нарекла аз.
Привързаност с човек, който не прекарвате кой знае какво време/ а прекарвате някакви си мигове за секунда, не ми се връзва.

YoUcANNOtiMaGiNe
04-19-2013, 19:22
Чувство не. Тва се нарича пубертет.

feikk
04-19-2013, 21:49
Чувство не. Тва се нарича пубертет.

exactly 8-)