Влез

View Full Version : Първи път и на двамата

fermentirali
04-20-2013, 00:31
Здравейте приятели , на 17 съм приятелката ми също след продължителни разговори , теми и четене на обща сексуална култура решихме да започнем полов живот така да го нарека ... и на двамата ще ни е за първи път и имаме няколко въпроси към по-големите и опитни от нас батковци и каки ...

Прочетохме важните теми , но пак и пак нещо все не се доразбира ..

1. Коя поза смятате ,че е най-подходяща и елементарна така да го нарека за новобранци при първия път ?
2. Смятате ли ,че има от значение дали презерватива/ите ще са Durex Love , Durex Thin
3. Как да се отпусна притеснително ми е все пак и на нея и на мене ще ни е за първи път и незнам как ще се справя просто е разбира се не си правя план точка по точка , но смятам ,че на 5 минута вече ще съм издал багажа :D

TheBobqk
04-20-2013, 04:33
1.Мисионерската или ездачката. Няма правилна или най-елементарна поза, както ви е удобно.
2.По-добре си вземете нормални презервативи, за да не се притеснявате излишно след това. Внимавайте как ги слагате, за да не се скъсат.
3.Лично аз не мога да помогна тук. От вас си зависи. Ако искате пийнете нещо или правете нещо приятно преди това от сорта на масаж. Не го мислете прекалено много.
Като си знаете, че ще ви е за първи път, не би трябвало да се притеснявате толкова, ако не се представите добре. Смятам, че е нормално в началото да сте по-сковани или да ви е по-трудно.

Amore-Mio*
04-20-2013, 08:12
Действайте с позата, която ви е удобна. Няма някаква, която трябва да се приложи при първия път. Колкото до презервативите - давай с Love, за по-сигурно.

Просто се отпускаш и се отдаваш на момента.
Разбира се, че първия път няма да издържиш много, но винаги можете да го направите пак.

ShtrudeL
04-20-2013, 09:44
1. Мисионерската или тя отгоре и мнооооооооооооооооооооооо оооого, много бавничко
2. Няма значение, стига да има много лубрикант по него..
3. Ами просто не мислете толкова за самия акт.. гушкайте се, цункайте се, пипайте се много и постоянно и не се отказвайте.. и най-вече.. забавлявайте се! ^ Не се панирайте и дори да стане нещо тъпичко/болезнено/смущаващо, го приемайте с лека насмешка.. ^ И мисля, че на момичето ти ще й е много по-комфортно, ако сте под одеалце и на тъмничко. ^ И още нещо.. не се притеснявай за това колко ще издържиш, т.е. дали ще свършиш бързо.. Най-вероятно самата тя ще иска да приключите по-бързо, след като станат работите.. ^

xXxPETYAxXx
04-20-2013, 13:43
...Колкото до презервативите - давай с Love, за по-сигурно. Кое им е по-сигурното на тези пък, просто са 4 в кутията.

Разбира се, че първия път няма да издържиш много... Клишета, съвсем не е сигурно, че ще е така. Повечето от приятелите ми, с които съм говорила на тази тема са ми споделяли, че едва са свършили или дори не са стигнали до там

-позата: мисионерската лично на мен ми изглежда най-подходяща
-презервативите: няма значение, само не вземайте загряващи, че може да съсипят всичко. Тренирай поставянето предварително, за да не стане гаф накрая.
-съгласна съм със ShtrudeL. Просто го направете, когато наистина го искате, не го правете колкото да минете през тази част и един вид да се "отървете".

shmatarok
04-20-2013, 14:35
1. и според мен мисионерска
2. просто си вземете обикновени/класически, може да вземете и допълнително лубрикант
3. не се спичай толкова, все пак и двамата нямате опит, може да се успокоиш, че ще сте "еднакво зле" (последното в кръга на шегата). Ако смятате да пиете преди това, ти по-добре недей. Най-добре не се запасявайте с някакви кой знае какви очаквания, за да не останете после разочаровани.

marilyn
04-20-2013, 14:53
Мисионерска. Ако я боли все си мисля, че е по-добре тя да е отдолу.
Durex Thin, Durex Love ... същата работа са, смисъл по-тънки са си едните, ама няма коййй пък знае каква разлика.
Не се притеснявай, с опит се учи човек. НЯма да ви е най-прекрасният секс в живота, с времето и ще се понаучите, и ще се напаснете.

skok
04-20-2013, 16:43
Вие па ебати планирането се 1 ще изкачвате Еверест. Пробваш там и тва е, важното е да сте спокойни, секса в крайна сметка е удоволствие. Ако не стане първия път ще стане втория и така

Slobbery
04-20-2013, 20:10
1.Или ездачка или мисионерска...
2. И аз съм за Durex Love
3. Отдайте се на повече предигра...когато сте достатъчно възбудени изобщо няма да мислите за такива неща.