Влез

View Full Version : начини на социализиране

nosferatu23
04-20-2013, 03:32
първо здрасти на целият форум и знам че темата малко прилича на "социализиране на куче" , но може и като това да се възприеме :D с животните имаме прилики все пак

сега майтапа настрана , искам да си намеря интелигентно хубаво момиче с което общувам , и тъй като не съм нито ученик , нито студент , нито чрез общи приятели може да стане , професията ми също е в сфера която не позволява , дайте някои идеи къде да потърся. мислих си за сайтове за запознанства , че във фейсбук пробвах ама тъй като съм непознат не ме адват мацките може би от страх. мислех си да отида на някоя форумна сбирка но ме е страх че няма да издържа . като цяло съм трагичен случай и ми трябва лечение :D добре поне че живея в голям град , предполагам има хора в много по лошо състояние от моето в малките градове и села, затова ще спра да се оплаквам. мерси предварително

п.с. клубовете и дискотеките отпадат тъй като не обичам алкохола и претъпканите места

Sh@d0w
04-20-2013, 04:57
В свободното си време излизай навън и се социализирай, в нета това няма как да стане. Работата ти колкото и да е секретна предполагам ти остава и свободно време. Запиши нещо, предполагам имаш някакво хоби и се запознавай с нови хора (спортни танци, фотография се в тоя ред на мисли).

r0073x
04-20-2013, 10:09
Отиди да спортуваш някъде. Ще заизглеждаш по-привлекателно, все ще се заговориш с някой във фитнеса/парка (или там каквото е). И момче да е - може той да те вкара в дадена компания или да си създадете собствена такава ;)

nosferatu23
04-20-2013, 10:44
В свободното си време излизай навън и се социализирай, в нета това няма как да стане. Работата ти колкото и да е секретна предполагам ти остава и свободно време. Запиши нещо, предполагам имаш някакво хоби и се запознавай с нови хора (спортни танци, фотография се в тоя ред на мисли).

Не ми е оставало време да си мисля за излишни работи но сега съм в нещо като малка почивка и човек когато стои на едно място почва да си мисли тъпотии знаете как е ;) Хобитата ми са малко екстремни , и в българия само мъже ги практикуват
пробвах да се свържа със стари съученици във фейсбук , та оттам да завържа някой контакт но не ме отразиха :D