Влез

View Full Version : Как да се оттдам напълно на връзката си

azetomazeto5
04-20-2013, 08:22
Имам приятелка със която сме заедно от 7 месеца, и двамата сме непълнолетни.
До тук добре, но аз имам един проблем не мога да се оттдам на връзката си.
Приятелката ми е е изключително добра,мила, грижовна със мен и друго такова момиче като нея няма!

Преди близо 9-10 месеца имах друга връзка със едно друго момиче и бях много влюбен във нея, но се разделихме и ме помоли да си останем приятели, разделихме се по много други причини , дори и не бяхме се целували и прегръщали.. нещо като не споделена любов.
И аз се влюбих много, имаше много сълзи,подкрепа и така нататака тази връзка продължи около 2-3 месеца и сега я виждам всеки ден във училище и ми е мъчно:(.
Когато видя някой дума във интернет от сорта "Липсваш ми" "Обичам те" или "Любов" Се сещам винаги за моята бивша приятелка, или ако изгледам някой любовно клипче, винаги бившата приятелка ми е във главата. Много ме дразни, така съм от както се разделих със бившата ми приятелка.

Много съм тъжен :(

zeds
04-20-2013, 08:56
още имаш чувства към старата любов и за това не можеш да се отдадеш напълно на сргашната си приятелка. Щом ходиш с нея вече 7 месеца и още мислиш за бившата, това момиче няма да ти помогне да я забравиш....все пак любов с любов се забравя. Трябва ти нещо ново и истинско ;)

ShtrudeL
04-20-2013, 09:37
Много лошо..
Просто не си я преживял и това, че не можеш 'да се отдадеш' на настоящото си момиче, си е доста тегавичко..

Или трябва да осъзнаеш какво имаш до себе си, как би се чувствал, ако го нямаш, или.. да я оставиш, ако пък толкова много си мислиш за миналото..

Violenza
04-20-2013, 09:55
Раздели се с приятелката си. Не е честно спрямо нея. Когато преживееш бившата си, тогава търси отново връзка. Но да си с някого, който има чувства към теб, а ти да мислиш за бившата, е нередно спрямо този човек.

r0073x
04-20-2013, 09:55
Просто приеми по някакъв начин, че бившата си остава бивша - добре, зле или там каквото е било, тя вече е една написана, но затворена страница от историята на живота ти ;)
Осъзнаваш, че момичето, с което си в момента, се отнася наистина добре с теб. Къде е проблемът ? Да не би да не те привлича ?

draid
04-20-2013, 09:59
Ами може би е трябвало да си дадеш малко повече време, след "бившата", а не да се впускаш в нова връзка. Малко кофти постъпваш спрямо настоящата, та май е най-добре да се разделите, за постоянно или поне докато не осъзнаеш искаш ли да си с нея.

azetomazeto5
04-20-2013, 11:03
Да я оставя? - И дума да не става за това!
Та тя ми е, толкова ценна, толкова мила и чуствителна, тя е прекрасна, доста се караме със нея но сме си заедно.
А на бившата ми приятелка мога да и се изплюя във лицето, просто не мога да забравя някой работи.

Стигааааа :(

ShtrudeL
04-20-2013, 11:48
Тогава се осъзнай малко.. ( :

ledenakrasota
04-20-2013, 12:36
отдам*

Iпри да си ближеш раните и разбери коя искаш. До тогава спри да залъгваш момичето в момента до теб, защото тя, рано или късно, ще изпадне в твоята предишна роля. ;)

azetomazeto5
04-20-2013, 12:52
Тя ме обича - за нищо на света не бих я оставил!

ledenakrasota
04-20-2013, 13:32

От задължение ли не би я оставил или заради чувствата си към нея? Ако е второто, то тя доминира над бившата, а спомените от предната скоро ще изчезнат. :)

azetomazeto5
04-20-2013, 13:40
За нищо на света не бих я оставил!!

Вече 9 месеца ми е във главата, и ми е ужасно тъпо.
А неискам и да чувам й за нея!

TheBeliever
04-20-2013, 14:00

Кажи й как постоянно бившата ти е в главата и няма да има нужда ти да я оставяш. Тя сама ще си тръгне.

azetomazeto5
04-20-2013, 18:50
Много ми е гадно и гузно :(

azetomazeto5
04-21-2013, 08:28
Ъпси:( Някой?:(