Влез

View Full Version : Моля помогнете !

jealouss
04-20-2013, 14:33
Харесвам едно момче от училище , но проблемът е че има едно момиче което също го харесва. Скоро тя ми направи проблем че съм имала нещо против това и някакви такива глупости. Което тъпо. Няма смисъл да спорим за момче !!! Но аз много го харесвам. От време на време той ми обръща внимание и ако съм тъжна или нещо ми има гледа как да ме развесели или да ми каже поне нещо мило. След време му казах че имам чувства към него и той ми каза просто че се радва да го знае и е хубаво , че имам смелост да му кажа това. Аз след този ден спрях да му говоря и той ми писа защо вече не му пиша и не му говоря. Разбрах че той иска да си останем приятели , но понякога се държи доста студено. Не ми говори понякога а прегръща това момиче с което имах проблеми. Той няма никакви чувства към нея. Мисля че го прави за да ме дразни. Вече почнахме пак да се сближаваме, но на мен ми писна! Искам да знам какво ще стане. :( Моля дайте някякъв съвет . Той понякога дава знак че ме харесва, а по някога точно обратното . Попринцип е срамежлив и малко скромен. Не е отворен като повечето момчета. Дори е доста мил . Моля дайте мнението си :)

marin4itu
04-20-2013, 16:06
Какъв съвет искаш? Момчето си е казало, че те има само за приятелка.. На какво се надяваш повече?

shmatarok
04-20-2013, 17:13
Какъв съвет искаш? Момчето си е казало, че те има само за приятелка.. На какво се надяваш повече?

Това. И не бързай да приемаш приятелските му действия като показване на някаква по-силна емоция, най-вероятно просто се заблуждаваш.