View Full Version : Моля помогнете!!..Обичам го !!
EmonaVasileva
04-20-2013, 18:04
Бях на зелено училище и там се запознах с едно момче.Към него първоначално изпитвах симпатии,но после започнах да го харесвам толкова много че всеки който видя ми прилича на него(даже котката ми която толкова много я обичам ми прилича на него) и искам всяка минута да съм с него.Опитах да разбера дали ме харесва за да знам какво да правя,питах мой близки приятелки от неговия клас,който казват,че той се държи толкова мило само с мен и за тва си помислих че може би изпитва нещо,но не е като другите момчета да се пробва непрекъснато да е до мен или да общуваме,сега незнам дали изпитва нещо или не,но се оказа че той обшува рядко с тях.Други мой приятелки казват че сме идеалната двойка и ме съветват да работя по въпроса.Проблема е че след зелено всички се забравяме.И незнам ,,Как да разбера дали ме харесва?'' и ,,Как да направя такаче да се сближим,защото той е срамежлив и трябва аз да направя нещо,колкото и малко?''С него сме имали много хубави моменти заедно :седяла съм донего докато играеше белот,питаше ме коя карта да хвърли и т.н.....Помогнете ми моля някой незнаят колко е гадно да харесваш някой да сте си прекарвали страхотно и да знаеш че повече няма да общувате :(
ShtrudeL
04-20-2013, 18:08
седяла съм донего докато играеше белот,питаше ме коя карта да хвърли и т.н...
Много е сладко, че се радваш на такива неща..
Няма ли начин да му намериш ФБ, скайп, нещо..? Може и да е тъпо, но все е нещо.. А ако вече ги имаш (понеже не разбрах).. защо не му намекнеш нещо повече?
wanq1998
04-20-2013, 18:14
Ми например можеш мноого случайно да се запишеш там където той тренира или ходи на уроци. След тва предполагам си знаеш работата.. А ако не е записан никъде Фейсбук ще се справи със първите стъпки :D
EmonaVasileva
04-21-2013, 16:17
Много е сладко, че се радваш на такива неща..
Няма ли начин да му намериш ФБ, скайп, нещо..? Може и да е тъпо, но все е нещо.. А ако вече ги имаш (понеже не разбрах).. защо не му намекнеш нещо повече?
emi Imam mu facebooka,no az neznam kak da go zagovorq i na kakva tema
EmonaVasileva
04-21-2013, 16:57
Ми например можеш мноого случайно да се запишеш там където той тренира или ходи на уроци. :D Tova e dobro,mnogo dobro.No az nemoga da go zagovorq,neznam kak :(
СЪЩОТО СЕ СЛУЧИ С МЕН! Влюбих се в едно момче... Бяхме на екскурзия.. Бяхме компания с момичета и момчета играхме на истина и придизвикателство и ни накараха да се целунем! (няколко пъти) Странно е защото първо се целунахме после станахме най-добри приятели (радвам се че го целунах защото в началото ме беше много срам защото не бях целувала момче... След това компанията от екскурзията спряхме да излизаме но с това момче продължаваме да си пишем :)) Съвет: Вярвай в себе си! Допреди 6 месеца не бих смятала че ще се сближим толкова но ето случи се !! Късмет!! И както казват - Риск печели, риск губи! ;)
EmonaVasileva
04-21-2013, 18:53
И както казват - Риск печели, риск губи! ;)[/QUOTE] също така казват и:очаквай неочакваното и неочаквай очакваното
(но незнам какво да правя)
SHPAIdURmeN
04-21-2013, 18:57
Авторке на колко години си ? :D
EmonaVasileva
04-22-2013, 06:19
Авторке на колко години си ? :D imali znachenie ?
SHPAIdURmeN
04-22-2013, 15:10
Ами щом питам дали има О_О -__-
wanq1998
04-23-2013, 14:20
Tova e dobro,mnogo dobro.No az nemoga da go zagovorq,neznam kak :(
ако е на волей или нещо свързано с топка мноого "случайно" го удари с топката. след тва му се извиняваш заговаряте се и така. :D и не забравяй, че през цялото време трябва да си вярваш. Отиваш при него с нагласата, че си най-готината кака в радиус от 100км. Усмихваш се. Дръж се като приятел, иначе ако още в началото му се лепнеш, съм сигурна, че ще му стане неприятно. успех!
evolintendd
04-24-2013, 11:23
Кажи му директно в очите за ко иде реч.Живота е много кратък за увъртаници и мишкиране.:)
щом му трябва помощ за да избере коя карта да хвърли като играе белот, значи не е мъж на място
paladincho12345
04-25-2013, 17:25
Ако профилът ти не лъже си на 13 години. Знам я тази история "зелено училище" и после по живо по здраво. Щом имаш ФБ-то му започни от малкото - Здравей, как си и тн. Предполагам, че ще можеш да навържеш разговора от думите му ( освен ако не е от пичовете дето отговарят с две думи ), не знам колко сте се опознали на почивката обаче просто подхвърляй общи теми - каква музика слуша, да ти прати нещо; занимава ли се с някакъв спорт, откога; и тн. И най-важното - абстрахирай се, че е момче, че е момчето, което ХАРЕСВАШ, защото това те панира.