Влез

View Full Version : Момчетата скорпиони

plamena_56
04-21-2013, 10:14
Говорят че момчетата или мъжете скорпиони били най-сексуалната зодия ....че били честни хора,казват истината,че били с труден характер.А аз познавам от скоро едно момче на 16 което е скорпион ама не му личи много.Срамежлив ,тайствен и не говори много на тема секс.Какво да си мисля и аз не знам.Знам само че със сигорност не е гей бил е с 2-3 момичета преди които се говори ,че скъсали с него те а не той.Иначе бил много верен във връзките си и не изневерявал.

xXxPETYAxXx
04-21-2013, 10:35
То пък остана и на 16 да е вече женкар, и да изневерява. :D
Престанете да се вманиачавате в тези глупости със зодиите.

ShtrudeL
04-21-2013, 10:41
Що за глупости?
И аз се интересувам особено много от зодии и ми е страшно интересно, но.. що за глупости са това, което казваш?
Прочела си на 2-3 места за скорпионите и се опитваш да напаснеш всичко по момчето, което харесваш.. недей така.
Това, че е скорпион не го равнява на кухненски робот с 5 степени на печене и т.н. глупости и няма как да знаеш какъв е, докато не го опознаеш. И ДОРИ и да са верни тези неща, които казваш, не можеш да си сигурна, че всъщност зад срамежливостта не се крие един общителен и отворен човек, както и не можеш да си сигурна за това с изневерите и верността..
Моето човече е скорпион и притежава много неща, които са описани за зодията му, но в никакъв случай не чакам на зодията да ми покаже какъв е и не си мисля 'О, ама то в оня сайт пишеше, че скорпионите са еди какви си..', значи сега момчето ми задължително ще е такова..
бля.. не трябва да градиш отношенията си с хората на базата на това каква зодия са..
Както казах.. и на мен самата тая тема ми е интересна, ноо никога не съм позволявала зодията да е преди човека..

machoka
04-21-2013, 10:45
сексуални? за пръв път чувам :smt120

ShtrudeL
04-21-2013, 10:59
тоя пък ;Р

anonymous908491
04-21-2013, 11:02
Важното е, че знаеш, че не е Гей, останалото ще го доизмислиш.

ShtrudeL
04-21-2013, 11:04

Да, наистина.. 8-)

Нещо като:

Той е толкова мил, внимателен и срамежлив, НО НЕ Е ГЕЙ! И иии ии и и О, той е толкова верен, грижовен и сладък НО-НЕ-Е-ГЕЙ!

8-)

anonymous908491
04-21-2013, 11:05
С котето скъсали ли сте ? Гледам как често те напада, заглежда и други, дори теми пуска.

ShtrudeL
04-21-2013, 11:12
А НЗ за какво говориш

Fisherman
04-21-2013, 11:16

гей с главна буква гледам

draid
04-21-2013, 11:40
Не знам, знам само че повечето които познавам вкл. и аз имат доста трудни характери и не са особено склонни да се съгласяват с ответната страна, ако смятат че са прави ;)