View Full Version : ДИЕТА ! ! !
Unique2426
04-22-2013, 20:17
Здравейтеееее ! Сигурна съм, че няма много такива теми. Доста момичета пишат за диети, НО аз търся диета за НАПЪЛНЯВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Четох навсякъде в интернет всякакви режими, но реших да пусна една темичка и тук, за да ми помогнете . Знам, че от бирената мая се качват килца и затова ще си взема, обаче искам някакви съветчета и от вас. Сигурна съм, че не съм единствена ! :}
FuckingFreak
04-22-2013, 21:17
Не, въобще няма много такива теми...
Повтаряла съм го над десет пъти - качествена храна, всеки ден добавяш и 2 шепи ядки (но не примерно пържени или бирени фъстъци, най-добре сурови ядки) или кофичка заквасена сметана, добре е даже да е вечер. Ефектът е гарантиран и лично изпробван :)
Unique2426
04-27-2013, 10:00
добре. Какви храни ? и за колко време колко качи ? :?
Предполагам не искаш да качиш мазнина?
затова внимавай все пак какво ядеш
Unique2426
04-27-2013, 10:13
Ами направила съм си един режим . Ям сутрин като стана, след това в 10 , след това към 12 , след това в 14 , после към 17 и вечерям .. ям ябълки, сандвичи , зърнени закуски от различни видове и вкусове , прясно мляко , сокове , вода пия , хляб си ям , салати .. .бе разнообразно горе-долу + пия бирена мая от 2 дни :D :D :D Имам предвид, че не се тъпча с боклуци + карам колело, тичам .. и така . :)
FuckingFreak
04-27-2013, 10:56
Предполагам не искаш да качиш мазнина?
затова внимавай все пак какво ядеш
А какво ще качи според теб, мускули ли :lol: Организма не се интересува дали набавяш енергия от вафли и кроасани или месо и салати - ако му даваш повече, отколкото изгаря, ще качва мазнини.
Няма смисъл да ядеш толкова често, просто яж по-калорични храни - ядки, повече масло...
ако тренира ще качи мускулна маса,да. не ми обяснявай на мен от какво се интересува организма и от какво не.
FuckingFreak
04-27-2013, 17:54
Споко. Имам опит с качването. Ако качи чиста мускулна маса ще е грозно, или не можеш да си го представиш? Пък и това няма как да стане. За мускули трябват адекватни тренировки, а силно се съмнявам тя да прави такива. От 30 Days Shred, примерно, дето целия форум е луднал по нея, мускули не се правят. :)
говоим за фитнес.
не смятам, че качването на мускулна маса в умерени количвства е грозно.
FuckingFreak
04-27-2013, 20:57
Да, в умерени количества никъде не видях да съм написала, че е грозно. Но когато се качва, не се качват САМО мускули, това ми беше мисълта. Да качваш само мускул е страшно трудно (освен ако нямаш добър ген), еле пък жена. В повечето случаи мазнините дори са повече, но когато спорта е намесен, със сигурност няма да отидат първо на паласките или баджаците и ще стои много добре. :)
Unique2426
04-27-2013, 21:26
Ами упраажненията не са кой знае какво .. карам си колело за забавление смисъл .. обичам да си карам и тичан малко .. а за честото хранене .. навсякъде където четох за диети за напълняване пише , че трябва често хранене поне 5 пъти дневно и режим .. :)
Unique2426
04-27-2013, 21:31
до колкото разбирам от мненията ти, ти си правила някаква такава диета за напълняване, ще дадеш ли малко повече инфо относно какво си консумирала, количество, колко пъти дневно, за колко време колко килограма качи ec. ? :?
FuckingFreak
04-28-2013, 06:44
Ядях си нормално - 3 пъти дневно, понякога 4. Не съм яла боклуци, тоест пици, чипсове, шоколади, биксвити и така нататък. За да вдигна калориите, защото беше непосилно за мен да ям повече или пък по-често, ядях допълително към останалото ядене през деня, най-често 2-3ч след вечеря къмто 2 шепи ядки (сурови орехи, бадеми, лешници, случвало се е и печени фъстъци да ям) или кофичка заквасена сметана. Някъде за 1 месец качих 2,5-3кг :)
Unique2426
04-28-2013, 10:38
Ядях си нормално - 3 пъти дневно, понякога 4. Не съм яла боклуци, тоест пици, чипсове, шоколади, биксвити и така нататък. За да вдигна калориите, защото беше непосилно за мен да ям повече или пък по-често, ядях допълително към останалото ядене през деня, най-често 2-3ч след вечеря къмто 2 шепи ядки (сурови орехи, бадеми, лешници, случвало се е и печени фъстъци да ям) или кофичка заквасена сметана. Някъде за 1 месец качих 2,5-3кг :)
по едно и също време ли ядеше ? Аз понеже ходя на училище/естествено :D/ и там нямам кой знае какъв избор от "меню" и ми се налага да ям пица или ... други такива храни .. сандвичи etc .. демек fast food :D .. гледам да водя здравословен начин на живот но .. горе - долу се справям само .. :D
FuckingFreak
04-28-2013, 16:27
Аз също ходех на училище и не ядях нищо. Но бананите са добра алтернатива.