View Full Version : Голям пенис,но малък портфейл (за жени) ИЛИ Гоям портфейл,но грозна и тъпа (за мъже)?
Надявам се темата да не се повтаря,ако е така моля да бъда извинен!Днес е един хубав слънчев ден и си мислех за секс...както и да е.Сега за темата,интересно ми е какво мислят жените по въпроса,надявам се ако някой (който) пише да сподели честно своето мнение по въпроса!Въпроса е такъв-бихте ли жертвали времето,семенната си течност и половите си органи в името на парите?Малко набързо я пуснах темата без да я оформя както трябва,съжалявам за което
Fisherman
04-23-2013, 16:25
Доста тъпичка тема
Amore-Mio*
04-23-2013, 17:18
НЕ.
Доста тъпичка тема
Явно нещо те притеснява в темата,сигурно ти се иска и двете неща да са големи?Извинявай ако съм груб,но чувам някои неща за теб...палавник :)
П.С:За съжаление Фишерката е права,изтъркана тема,по-горе вече писах,че не я формулирах както трябваше,карай,благодаря на тези,които са отговорили честно!
SuperСтар
04-23-2013, 19:46
Аз се зачудих какво могат да мислят жените по въпроса "бихте ли жертвали семенната си течност..." :D
Не си избирам гаджетата по портфейла...
DragonLady
04-24-2013, 19:21
+1
И аз така. А за размера какъвто ми бил късмета. Като тръгвам с някой да имам по-сериозни отношения, не го питам колко му е голям патока.
nosferatu23
04-24-2013, 19:23
голям портфейл но грозна и тъпа
-> това само лицемер може да живее с такава и да се преструва че и с кефи и да се мазни само заради кинтите
да го правя тва трябва да съм пълен подлец и мазник ;) кефят ме такива хора които живеят подобен фейк живот
Браво,една от малкото...
+1
И аз така. А за размера какъвто ми бил късмета. Като тръгвам с някой да имам по-сериозни отношения, не го питам колко му е голям патока.
Права си,логично.Е все пак някои хора го правят,примерно Фишерка,но тя индиректно го прави,по нейните си методи,както и да е..Благодаря за отговора
голям портфейл но грозна и тъпа
-> това само лицемер може да живее с такава и да се преструва че и с кефи и да се мазни само заради кинтите
да го правя тва трябва да съм пълен подлец и мазник ;) кефят ме такива хора които живеят подобен фейк живот
Да,лошо няма,стига да имат здрава психика... :)
mishopi4o
04-24-2013, 21:25
Пич за да си с грозна мисля,че ти трябва най-важното- да няма какво да губиш : )
Има и такива хора,особено в България...
mishopi4o
04-24-2013, 21:35
true,true.. булгаристан..