PDA

View Full Version : Страх ме е да не се влюбя в приятел..

elki4ka
04-23-2013, 20:18
Здравейте,напоследък излизам с един мой приятел,който от скоро ми стана комшия и се виждаме по-често.Познаваме се от отдавна,но чак сега станахме по близки.И двамата сме на 19.Той си има приятелка,но връзката им не върви сериозно,той споделя с мен,аз се опитвам да му помогна доколкото мога с някакви съвети и така.Не изпитвам привличане към него,но последните няколко дни ми стана супер миличък,искам да се виждаме и да кажа,че до сега не съм имала толкова добър приятел момче,винаги съм дружала с момичета...Започнахме да си споделяме някакви неща,имаме си доверие,но започвам да се замислям,дали няма да се влюбя с него,не знам дали изпитвам приятелски чувства или ще прерасне в нещо повече,на вас случвало ли ви се е да се влюбите с някой без първоначалната тръпка,както не харесвате някой изведнъж да го харесате..просто незнам как да го обясня ,искам да го виждам по-често,но така е почти с всички нови приятели..

Amore-Mio*
04-24-2013, 10:01
Не мисли.
Най-много сама да настроиш психиката си и да го харесаш.

Колкото до въпроса ти: да, случвало ми се е.
Когато се запознахме ми беше симпатичен, но само толкова - тръпка не съм изпитвала. В последствие стана така, че почнахме да си пишем, да излизаме, да се търсим по телефоните, да си пишем СМС-и, и така стана, че се привързах към него и да го харесвам. А тогава имах връзка, която не вървеше и реално новото момче ми отвори очите, и да не се тормозя щом не стават нещата.