Влез

View Full Version : Противозачатъчни

AirCrafter
04-24-2013, 18:54
Здравейте, с приятелката ми се чудим какво ще стане, ако започне да взима противозачатъчни. Знам, че трябва да се консултираме с гинеколог, но не знаем много за тях. Исках да ви питам, ако тя започне да взима и аз се изпразня в нея, има ли вероятност да забременее и то каква. И ако може малко повече информация би била добре дошла.

П.П: И двамата сме на 17, ако е от значение.

Мерси много на всички помогнали. :)

ShtrudeL
04-24-2013, 19:33
Кажи на приятелката си да не си тормози и обърква организма с тея неща в името на едното изпразване..
Аз пия, но защото са ми прецакани хормоните, а и за лечение. Иначе не бих.
Иначе ако се приемат редовно, няма как да забременее.. те нали затова се водят и контрацептиви..

ubuntureload
04-24-2013, 19:52
Да кажем че не са на 100% сигурни, а щом няма проблеми, слагай дъждобрана на чурката и го пускай в пещерата... А като искаш а се празниш в нея - фостата... или задника

magi_dark
04-24-2013, 20:43
Ако се приемат редовно няма опасност от забременяване,но да си тормози организма заради едното празнене е тъпо.......... Аз пия противозачатачни заради много болезнена менструация и само това ми помага........ Пих 3 различни вида преди да открия кой са най-подходящи за мен..........

xXxPETYAxXx
04-25-2013, 21:12
Ами, на тях пише, че са 98-99% ефективни, следователно вероятността да се обърка нещо е 1, максимум 2%. А за това, че ако се приемат редовно няма никаква опасност съвсем не съм убедена, чувала съм за случай, в който момичето си ги пие редовно, но става гаф. Не знам дали е било така, както твърди и наистина ги е приемала редовно, може и да не е така.
И все пак, по-добре да не ги почва само заради това.

Dollie
04-26-2013, 19:26
Аз пия заради нередовен цикъл, но ако е само за това по-добре да не започва.