katalinaa0
04-25-2013, 04:40
Здравейте, имам нужда от съвет, защото нещо в главата ми хлопа и не мога да преценя сама. По принцип никога не съм била дебела, но преди една - две години значително напълнях, станах 55 - 60кг. Вече явно ставах жена, но не ми харесваше това, че като ходя бедрата ми леко се протъркваха от вътрешната страна и имах леки бричове и едни неща отвътре на бедрата, които изглеждаха като, как да ги нарека - вътрешни бричове. Същото като тези отвън, само че между бедрата. Имах палазки, коремче, което стоеше винаги издуто все едно съм в ранна бременност и ми беше много кофти, че въпреки, че не бях дебела, когато се навеждах коремът ми лягаше като малка престилка върху колана на дънките и това ми създаваше дискомфорт. Реших да спра да ям боклуци, храня се само с готвено, таратор, диетичен хляб, зеленчуци, плодове, ям по малко и отслабнах. Сега нямам грам сланина никъде, коремът ми е плосък и симпатичен, бедрата ми се изравниха и краката ми излеждат по - прави, мога да сложа клин и дори да ходя само по него, защото вече не ми стои смешно. Единствено ми е кофти за гърдите, защото от чашка 80 - 85 Д се смъкнах на 80 Ц, от 75 Е се смъкнах на 75 Д... една чашка надолу, но това е много, защото сега леко увиснаха, в смисъл аз ги усещам, иначе не стоят увиснали, просто кожата е по - мека някак си.
Сутиените са ми леко големи, не са ми удобни, а по - малките не отговарят на формата на гърдите ми, защото са по - плоски и широки. Кофти.
Вече се чудя, тъпо ли беше да слабея, но пък преди май беше кофти като имах леки сланинки тук там.
Моля ви за съвет, дали имах нужда от диета, вие от какво се влияете дали имате нужда?
Преди имах толкова красив бюст, че нямаше мъж или жена на улицата, които като се разминат с мен да не ме погледнат там, просто по формите, а сега никой не ме поглежда, защото съм кожа и кости...
Сутиените са ми леко големи, не са ми удобни, а по - малките не отговарят на формата на гърдите ми, защото са по - плоски и широки. Кофти.
Вече се чудя, тъпо ли беше да слабея, но пък преди май беше кофти като имах леки сланинки тук там.
Моля ви за съвет, дали имах нужда от диета, вие от какво се влияете дали имате нужда?
Преди имах толкова красив бюст, че нямаше мъж или жена на улицата, които като се разминат с мен да не ме погледнат там, просто по формите, а сега никой не ме поглежда, защото съм кожа и кости...