PDA

View Full Version : Въпрос към момичетата

Skandalen12
04-25-2013, 18:40
Искам да попитам пречи ли ви това момче да е с късо гемче?

draid
04-25-2013, 19:13
Приятел, на тях няма какво да им пречи, на теб ще ти пречи. Ходи на лекар, за да не си докараш беля като го скъсаш.

_ivi_
04-25-2013, 20:16
Не, но draid е прав.Била съм с такова момче и останах с впечатление, че забелването на главичката е много болезнено.

ubuntureload
04-25-2013, 20:20
Кво има да е болезнено, като му е къс гема не може да обели банана! При секс най много да се скъса - следват едни кървища, после едни 4-6 шева в спешното и си почти като нов. Ама обикновено късия гем е съпроводен от фимоза т.е. в повечето случаи дано не си ебавал много турчетата ;)

Rabalka
04-29-2013, 12:26
Приятел, на тях няма какво да им пречи, на теб ще ти пречи. Ходи на лекар, за да не си докараш беля като го скъсаш.

+

NomNomNom
04-29-2013, 12:31
Не, но draid е прав.Била съм с такова момче и останах с впечатление, че забелването на главичката е много болезнено.
Да те е страх да го пипаш :/ , да не го заболи

AngelAntichrist
04-29-2013, 12:35
Нямам нерви за здравословни проблеми, които могат да се решат, особено щом се отнася до секс.
Не мога да си представя как почти съм свършила, а той го вади и започва да реве от болка, докато ме оплисква с кръвчица. Много романтично звучи, но ще пропусна.
Имаш проблем свързан с гениталиите => отиваш на лекар, it's that simple.
/Макар че имам приятели със същият проблем и те казват, че ако им е достатъчно 'лъзгаво нямат проблеми. Няма как да кажа от опит как точно стоят нещата. 8-) /