View Full Version : Секс с презерватив и противозачатъчни преди това?
Drooperr
04-27-2013, 15:36
Имам въпрос. Вреди ли по някакъв начин ако преди половия акт момичето е пило противозачатъчни и след това прави секс с кондом,за да може да е по-сигурно,че дори презервативът да се скъса момичето ще предпазено от нежелана бременност.
ShtrudeL
04-27-2013, 15:39
Противозачатъчните не се пият когато ти скимне. Пият се след консултация с лекар и по график/в определени дни..
Violenza
04-27-2013, 16:59
^Има и локални такива. Другото е вярно.
Ако момичето няма проблеми, е абсурдно да пие противозачатъчни. Кондомите са си достатъчно сигурни, ако знаете как се поставят.
AngelAntichrist
04-27-2013, 17:04
Най-добре да пие Ескапел след актът и после да направи аборт, за да е по-сигурно.
Най-добре да пие Ескапел след актът и после да направи аборт, за да е по-сигурно.
Блясъкът на чистия ум!
anonymous708973
04-27-2013, 21:17
Имам въпрос. Вреди ли по някакъв начин ако преди половия акт момичето е пило противозачатъчни и след това прави секс с кондом,за да може да е по-сигурно,че дори презервативът да се скъса момичето ще предпазено от нежелана бременност.
Ако приемем, че тия противозачатъчни ги пие точно по предписание от лекар, дали според теб някаква си гума вреди?
Друг е въпросът, че няма никакъв смисъл да си тъпчеш приятелката с хапчета, ако и без това ползвате кондом. Ясно ми е, че отскоро правиш секс и си паника, ама кротни малко, тия бебета не стават от въздуха.
Друг е въпросът, че няма никакъв смисъл да си тъпчеш приятелката с хапчета, ако и без това ползвате кондом.
Това.
Няма проблем, но няма и смисъл.