PDA

View Full Version : СЕКС - онлайн vs. недостъпен

ShtrudeL
04-27-2013, 20:13
Провокирана от тази тема http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/542382-%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D 0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%B0 пускам своята.. 8-) /и ще кажа защо/

Да започнем със заглавието ^^
'онлайн' ще наречем онзи секс, който можем да получим винаги.. при който си сваляте гащите и си свършвате работата. Този секс не е лош.
'недостъпен' ще наречем онзи секс, в който не се говори много за него, не си сваляте гащите на две на три, но отново си свършвате работата. И този секс не е лош. Искам да разгледаме повече този.

Както казах, провокирана от гореспоменатата тема, питането ми е.. кой от двата 'вида' трябва да е преобладаващия? В темата на това момче става ясно (поне според мен), че момичето му е фенка на първия, а него това не го кефи. Мен също.
Защо? Защото когато ти дават нещо едва ли не сервирано на тепсия, е толко скучно и в случая антисексуално. Т.е.. ако преобладаващото е това. ИнаК няма нищо лошо и дори би било яко от време на време някой да ти каже 'Искам да те изчукам' и просто да го направите. Но когато някой постоянно ти говори за секс, прави ти постоянно сексуални намеци и т.н... ти убива желанието..
А вие можете ли да си представите, че един силно сексуален човек може да ..му втръсне от секса, само заради това, че някой друг постоянно напира за това..? Казвам го не случайно, защото в темата на онзи пич, всички го изкараха 'гей' или някакъв нещастник, защото има до себе си 'ебати яката мацка, която има желанието постоянно да се чука с него'..
Как бихте се почувствали, ако вие самите сте аадски силно сексуални и се появи някой, който е тройно по-сексуален от вас? Ако иска петорно повече гащите ви да не са на мястото си. Преди да ми кажете 'ами супер', помислете добре върху отговора си.

Delziec
04-27-2013, 20:20
Всичко е относително. На първо място зависи какво искаш от другия човек. Според мене ако искаш само секс , няма нищо лошо... даже е много добре ако питаш мене, но ако вече искаш сериозни отношения и половинката ти е много лесна и винаги готова просто на мене ще ми омръзне много бързо. Когато получиш нещо много лесно удоволствието не е същото когато си се потрудил за него. В крайна сметка всичко зависи от това , което искаш от другия човек.

Fisherman
04-27-2013, 20:20
Ми аз съм се намирал в тая ситуация,последната ми приятелка искаше от мен секс,но аз не правя такива неща с дечица,все пак тя беше на 15 и аз вярвах,че това не е удачна възраст за тия неща и тя трябва да намери подходящия човек за своя първи път и това не бях аз.И все пак беше толкова лесно да правя секс с нея,ма за кво?Само защото е лесно ли или само защото е секс и ще е приятно?Не аз искам нещо по-качествено и хубаво от единия секс. (и то до такава степен искаше секс,че се опитваше всеячески да ме накара да влезна в леглото и,всеки ден нещата ги завърташе,така че да отидем в тях,дори и техните да бяха там тя не се срамуваше да си свали гащите)

Няма и да разбера защо хората си плащат за секс,щом е толкова лесно (в тия времена) човек да си намери партьор само за това.Сигурно трябва да си някъв супер грозен,за да се предлагаш на момичетата така и да гледаш на тях като ходещи вагини.

ShtrudeL
04-27-2013, 20:23
и половинката ти е много лесна и винаги готова просто на мене ще ми омръзне много бързо

ммм за това говоря..

ShtrudeL
04-27-2013, 20:26
Няма и да разбера защо хората си плащат за секс,щом е толкова лесно (в тия времена) човек да си намери партьор само за това.Сигурно трябва да си някъв супер грозен,за да се предлагаш на момичетата така и да гледаш на тях като ходещи вагини.

Защото.. сигурно е яко да си платиш на някого за някаква услуга ъъм.. т.е. психически сигурно е яко да си мислиш 'аз си плащам, аз те притежавам, ти си парче месо и мога да правя каквото си искам с теб, защото си плащам'.. и такива ти работи, които разбирам, че може и да са възбуждащи, но от друга страна си мисля.. 'какво ли говори това за човека, който е готов да си плати за секс?'.. и ми изкачат все някакви ужасности в главата, които отварят нова тема за това 'говори ли отношението ни към секса за това какви сме' и т.н... 8-) (може да пусна и такава тема :д)

Delziec
04-27-2013, 20:29
а какво ли говори това за човека , който е готов да прави секс за пари ? :D но нали знаете - "безплатните" момиче са по-скъпи от "платените" :D

Fisherman
04-27-2013, 20:30
Не знам,за мен е необяснимо,имаше един период в училище,в който не можех да си поема дъх от момичета,можеше до сега да съм спал с 10,но искам нещо по качествено,искам следващото момиче,което срещна да стане майка да децата ми и моя жена,за глупости нямам време и нерви.

Fisherman
04-27-2013, 20:31
а какво ли говори това за човека , който е готов да прави секс за пари ? :D но нали знаете - "безплатните" момиче са по-скъпи от "платените" :D

по-скъпи са да,защото си заслужават.никакви пари няма да купят това,което едно "безплатно" момиче може да ти даде нали?

Delziec
04-27-2013, 20:35
по-скъпи са да,защото си заслужават.никакви пари няма да купят това,което едно "безплатно" момиче може да ти даде нали?

както казах - зависи какво търсиш ....

tori
04-27-2013, 20:37
Прав си. По темата. Наистина би било кофти партньорът ми да е нимфоман. Най-малкото би било уморително.

tireheb
04-27-2013, 20:40
за глупости нямам време и нерви.

е точно по тая логика до някъде разбирам хората, който ходят по курви
понякога просто ти се ебе - да си го кажем направо

иначе като цяло споделям мнението на OP
тъпо ми е, когато още на втория ден се скача в леглото
губи се тръпката ;р

anonymous708973
04-27-2013, 21:03
А вие можете ли да си представите, че един силно сексуален човек може да ..му втръсне от секса, само заради това, че някой друг постоянно напира за това..?

Твърдо да.