Влез

View Full Version : Анален оргазъм

Duhast
04-28-2013, 21:41
Дали е по-силен от нормалния?Питам дамите...! :)

DragonLady
04-28-2013, 21:56
При мен лично е по-силен от вагиналният и клиторният.

Duhast
04-28-2013, 23:55
Благодаря за отговора!

П.С:Само имам забележка за правописа-пише се с непълен член-вагиналния,клиторния.. :)

Останалите защо мълчите?Какво става?!Баси,само едно честно и смело момиче ли има?Всички го правите аналния секс,не се правете!Недейте да мълчите,все едно имате сливи в устата или нещо по-голямо! :)

Kolekcioner
04-29-2013, 11:18
Защо питаш дали е по-силен ? Зачетох се в 1 тема където с Fisherman се изпокарахте.... та там ти каза, че си правил анален секс с жена.
Смисъл, защо питаш? Жената с която си го правил не ти ли е изглеждала "по-така" когато е получила оргазмът ?

Duhast
04-29-2013, 11:25
При всека жена предполагам е различно.Някои жени може и да се чувстват най-хубаво когато правят свирки и гълтат примерно.

NomNomNom
04-29-2013, 11:43
Не съм правила анален, задръстена бабичка съм на тази тема :D

Rabalka
04-29-2013, 12:21
При всека жена предполагам е различно.Някои жени може и да се чувстват най-хубаво когато правят свирки и гълтат примерно.

Аз съм правила анален - става но не съм свършвала от него.Иначе повече ми харесва от аналния да правя свирки.

Duhast
04-29-2013, 12:38
:) Като ти харесва да правиш свирки ще ми кажеш ли гълташ ли?

Rabalka
04-29-2013, 12:46
Гълтам

DarkTemplar
04-29-2013, 12:53
Не съм правила анален, задръстена бабичка съм на тази тема :D
Да не би да си забранила всякакви посещения в задния двор? :D

NomNomNom
04-29-2013, 12:55
Да не би да си забранила всякакви посещения в задния двор? :D
Да, въпреки, че напоследък ми е много любопитно да пробвам, и бих забила някакъв рандом непознат тип, да се сефтосам и после да не го виждам повече, и да реша дали ми харесва :D

DarkTemplar
04-29-2013, 12:57
Ще се потопите в дебрите на непознатото. 8-)

Duhast
04-29-2013, 13:04
Гълтам

Благодаря за отговора....!

Да, въпреки, че напоследък ми е много любопитно да пробвам, и бих забила някакъв рандом непознат тип, да се сефтосам и после да не го виждам повече, и да реша дали ми харесва :D

Ти нали си имаш приятел?Не иска ли да те ебе в дупето?Не виждам проблем ако ти искаш да ти отказва :)

yamaha436
04-29-2013, 14:12
Сериозно ли има такова нещо :D за първи път чувам.

NomNomNom
04-29-2013, 15:53
Благодаря за отговора....!

Ти нали си имаш приятел?Не иска ли да те ебе в дупето?Не виждам проблем ако ти искаш да ти отказва :)

Тц, не искам той да е, не е много опитен + е добро същество, ако някой ден стане мръсник, ще му дам :D:D

marin_9867
04-29-2013, 17:41
Аз съм правила анален - става но не съм свършвала от него.Иначе повече ми харесва от аналния да правя свирки.

То остава ти да не си правила свирки и да не ти харесва :D

Duhast
04-29-2013, 17:49
Тц, не искам той да е, не е много опитен + е добро същество, ако някой ден стане мръсник, ще му дам :D:D

То не е задължително да си мръсник за да правиш анален секс.Ето примерно аз съм добър човек и правя анален секс,какво лошо има? :)

DragonLady
04-29-2013, 19:07
Благодаря за отговора!

П.С:Само имам забележка за правописа-пише се с непълен член-вагиналния,клиторния.. :)

Останалите защо мълчите?Какво става?!Баси,само едно честно и смело момиче ли има?Всички го правите аналния секс,не се правете!Недейте да мълчите,все едно имате сливи в устата или нещо по-голямо! :)

Подай на кучето пръст, та да ти отхапе ръката.

granger
04-29-2013, 19:10
При мен лично е по-силен от вагиналният и клиторният.

Ти не каза ли,че не ти харесва аналния секс и че си имала...проблеми , така да се каже?

Fisherman
04-29-2013, 19:23
why some people enjoy shoving a stick of meat up their poomaker.

DragonLady
04-29-2013, 19:24
Ти не каза ли,че не ти харесва аналния секс и че си имала...проблеми , така да се каже?'
Така е да, не ми харесва, нито на мен, нито на мъжа ми, но сме го правили 2-3 пъти, и съм свършвала от анален секс.

granger
04-29-2013, 19:29
уау..забележително.
Просто не ми е ясно как не ти харесва щом свършваш,ама ти си знаеш.

Duhast
04-29-2013, 19:43
Подай на кучето пръст, та да ти отхапе ръката.

Защо така?Да не ми се сърдиш за това,че си позволих само да ти коригирам грешките съвсем добронамерено?

DragonLady
04-29-2013, 20:31
уау..забележително.
Просто не ми е ясно как не ти харесва щом свършваш,ама ти си знаеш.

Освен удоволствието има и болка, която не ми се нрави, а и моя ми вика много си тясна отзад, чак ми "го стискаш".

Duhast
04-29-2013, 20:33
Не всички са широки отзад като Фишър...той си знае кой е! :)

_ivi_
04-29-2013, 21:55
Свършвала съм от анален и беше много различно и разтърстващо.

zliat
04-30-2013, 12:55
Ще ми направиш ли? :D :D :D

Mery_J
05-01-2013, 20:16
Имала съм усещането, че съм много близо до свършване от анален и същевременно съм била толкоз далече.Но предполагам, че все някога ще го изпитам.

liglata_bg
05-02-2013, 06:57
Много е силен оргазма от аналния секс.Ама все си мисля, че това е онзи рядък вагинален оргазъм и мисля, че се получава тъй като се стимулира в известна степен и влагалището - все пак една тънка преграда ги разделя.

Ahcy
05-02-2013, 13:24
Анален оргазъм, такова животно няма. От анатомична гледна точка няма нищо в задника на една жена, която да я кара да изпитва удоволствие( за разлика от мъжете). Просто жените са си животни, моята също свършва от анален секс, но си е вагинален оргазъм.

Duhast
05-02-2013, 13:30
Така е.Но въпросът беше при кой е по-силен...при анален или вагинален секс?

Ahcy
05-02-2013, 13:37
Така е.Но въпросът беше при кой е по-силен...при анален или вагинален секс?

Все едно да направиш тема - Кой е най-хубавия цвят?... При всяка жена е различно.

Duhast
05-02-2013, 13:40
Ами нали затова е темата...

Fisherman
05-02-2013, 13:42
От анатомична гледна точка няма нищо в задника на една жена, която да я кара да изпитва удоволствие( за разлика от мъжете).

Oт анатомична гледна точка си крайно тъп,дебелото черво в което завираш малкия си кур,всъщност минава непосредствено зад влагалището и матката.Както ти не знаеш,удоволствието при жените освен от клитора и входа на вагината идва и от разстягане на самото влагалище,така че дали ти го побутват отпред или отзад,от анатомична гледна точка на вагината и е все едно.

http://prikachi.com/images/688/6144688k.jpg

Ahcy
05-02-2013, 13:47
Ами темата се казва Анален оргазъм, аз просто съм си споделил някакво мнение по темата, защото и в доста от по-горните коментари се говори за този "анален оргазъм". След това питаш (Но въпросът беше при кой е по-силен...при анален или вагинален секс? ) , аз ти отговарям и честно казано не разбирам с каква цел изобщо отговаряш на коментарите ми.

Fisherman
05-02-2013, 13:49
Колко от тука не знаеха,защо жената получава удоволствие от аналния секс?

Duhast
05-02-2013, 13:51
Ами темата се казва Анален оргазъм, аз просто съм си споделил някакво мнение по темата, защото и в доста от по-горните коментари се говори за този "анален оргазъм". След това питаш (Но въпросът беше при кой е по-силен...при анален или вагинален секс? ) , аз ти отговарям и честно казано не разбирам с каква цел изобщо отговаряш на коментарите ми.

Всъщност вече не знам какво съм искал да питам точно...баси,може би е от жегата.Извинявам се за неудобството.Ще отида да се изкъпя,съветвам ви и вас да го направите.

Ahcy
05-02-2013, 13:53
И с какво по точно това оспорва факта, че няма анален оргазъм и, че В ЗАДНИКА(не до,около,под, над т.н.) на жената наистина няма нищо, което да я накара да изпита удоволствие?

Ahcy
05-02-2013, 14:03
Колко от тука не знаеха,защо жената получава удоволствие от аналния секс?

Поне двама, автора и коментара над моя първи.

-Както ти не знаеш,удоволствието при жените освен от клитора и входа на вагината идва и от разстягане на самото влагалище,така че дали ти го побутват отпред или отзад,от анатомична гледна точка на вагината и е все едно.

Да това няма как да го знам, защото са си някакви твои си глупости. Първо както аз знам жената изпитва удоволствие от 4 места и може да свърши по 4 различни начини, вагинален оргазъм, клиторен, оргазъм при стимулация на матката и при стимулация на Г точката( за този последния не съм чел някакви доказателства.
Второ -На вагината и е все едно дали и го побутват отпред или отзад?
Ти сериозно ли ще ми говориш на мен колко съм тъп?

Разбирам, че се опитваш да се правиш на някакъв много интересен/странен/различен философ, но не е нужно да ме обиждаш.

Fisherman
05-02-2013, 14:18
И с какво по точно това оспорва факта, че няма анален оргазъм и, че В ЗАДНИКА(не до,около,под, над т.н.) на жената наистина няма нищо, което да я накара да изпита удоволствие?

тогава защо си го завираш,като знаеш че няма какво да я накара да изпитва удоволствие

разбира се че,няма да има,правото черво е за изхвърляне на отпадни продукти,не за секс

Ahcy
05-02-2013, 14:20
Това къде си го завирам и защо, си е лично моя работа. Не съм дошъл на теб да ти го завирам, нали?

Fisherman
05-02-2013, 14:30
Поне двама, автора и коментара над моя първи.

-Както ти не знаеш,удоволствието при жените освен от клитора и входа на вагината идва и от разстягане на самото влагалище,така че дали ти го побутват отпред или отзад,от анатомична гледна точка на вагината и е все едно.

Да това няма как да го знам, защото са си някакви твои си глупости. Първо както аз знам жената изпитва удоволствие от 4 места и може да свърши по 4 различни начини, вагинален оргазъм, клиторен, оргазъм при стимулация на матката и при стимулация на Г точката( за този последния не съм чел някакви доказателства.
Второ -На вагината и е все едно дали и го побутват отпред или отзад?
Ти сериозно ли ще ми говориш на мен колко съм тъп?

Разбирам, че се опитваш да се правиш на някакъв много интересен/странен/различен философ, но не е нужно да ме обиждаш.

виждам че си посетил уикипедия или си чел от мен.бг тия простотии,че има различни оргазми,тва е спорна тема,ерогенните зони са тия,които аз назовах,клитора,малки срамни устни,това са зоните от външната полова система на жената,които я карат да изпитва удоволствие.Тва че ти си ровил с мръсните си пръсти в пичката на жена ти,не означава че си открил нова анатомия

kalpazanka
05-02-2013, 14:31
виждам че си посетил уикипедия или си чел от мен.бг тия простотии,че има различни оргазми,тва е спорна тема,ерогенните зони са тия,които аз назовах,клитора,малки срамни устни,това са зоните от външната полова система на жената,които я карат да изпитва удоволствие.Тва че ти си ровил с мръсните си пръсти в пичката на жена ти,не означава че си открил нова анатомия

o.O

Не стига, че звучиш комично с псевдонаучни изрази, ами си просиш бан от поне три дни. Съветвам те да преосмислиш целта на пребиваването ти във форума, преди да съм го прекратила.

Duhast
05-02-2013, 14:34
Поне двама, автора и коментара над моя първи....

Защо мислиш,че не знам защо жената изпитва удоволствие от анален секс?И питах кой е по-силния оргазъм-когато свършват при анален или вагинален секс,всъщност това е и идеята на темата.Защо изпадаш в подробности какво има в дупето на жената?То е ясно какво има там-каквото и във всички хора... :)

draid
05-02-2013, 14:39
Ама то наистина няма анален оргазъм :?

kalpazanka
05-02-2013, 14:41
Ако трябва да сме точни, и външна полова система няма.

:lol:

Fisherman
05-02-2013, 14:41
o.O

Не стига, че звучиш комично с псевдонаучни изрази, ами си просиш бан от поне три дни. Съветвам те да преосмислиш целта на пребиваването ти във форума, преди да съм го прекратила.

Како банвай,ма тия тука никой не може да ги спаси от турбо затъпяването,което тече в момента.Дискутира се някаква тема без никой да знае,как, какво и защо се случва.

Какво си ми задебелила половата система?Съществува външна и вътрешна част.

kalpazanka
05-02-2013, 14:45
Какво си ми задебелила половата система?Съществува външна и вътрешна част.

http://www.hjo3.net/orly/gal1/orly_bush.jpg

Fisherman
05-02-2013, 14:52
Добре тогава,аз греша,ще ми обясниш ли защо няма външна и вътрешна полова система?

Ahcy
05-02-2013, 14:54
Защо мислиш,че не знам защо жената изпитва удоволствие от анален секс?И питах кой е по-силния оргазъм-когато свършват при анален или вагинален секс,всъщност това е и идеята на темата.Защо изпадаш в подробности какво има в дупето на жената?То е ясно какво има там-каквото и във всички хора... :)

Темата се казва "анален оргазъм" какво да си помисля?

kalpazanka
Добре тогава,аз греша,ще ми обясниш ли защо няма външна и вътрешна полова система?

Има женска ПОЛОВА система и външни и вътрешни ПОЛОВИ ОРГАНИ.

Fisherman
o.O

Не стига, че звучиш комично с псевдонаучни изрази,

кое е псевдонаучното?тия неща ги уча в момента

Ahcy
05-02-2013, 14:55

Като започнеш може и да му обясниш, че не е съвсем едно и също дали ще ти го бутнат отзад или отпред.

Fisherman
05-02-2013, 14:55

ми да де нали и аз тва викам,просто съм се объркал

kalpazanka
05-02-2013, 14:56
кое е псевдонаучното?тия неща ги уча в момента
Имаш извинение само ако учиш на чужд език и не си кандидатствал с биология от 8. клас.

Fisherman
05-02-2013, 14:58
Имаш извинение само ако учиш на чужд език и не си кандидатствал с биология от 8. клас.

освен че размених система и орган,кое друго е грешно?

draid
05-02-2013, 14:58

Върти ми се една мисъл. Ако клитора е орган, то вътрешен или външен е :P

Ahcy
05-02-2013, 14:59
Външен.

draid
05-02-2013, 15:01
Малко по-абстрактно погледнато е така :D

Duhast
05-02-2013, 15:02
Ех...изпревариха ме!Следващият въпрос,моля?! :)

kalpazanka
05-02-2013, 15:02
Малко по-абстрактно погледнато е така :D

Да де, инженер с чувство за хумор :D

draid
05-02-2013, 15:03
Ех...изпревариха ме!Следващият въпрос,моля?! :)

Хаха, това не беше въпрос :D Просто нещо върху което може да се помисли ;)

Duhast
05-02-2013, 15:05
Да,знам :)

Duhast
05-02-2013, 15:07
освен че размених система и орган,кое друго е грешно?

Пиша ти 5+++,защото и малко грубо се изрази на моменти...! :)

Duhast
05-02-2013, 15:20
Темата се казва "анален оргазъм" какво да си помисля?

Ами не знам...аз питах жените,не прочете ли?

draid
05-02-2013, 15:28
Абе човек успокой се.

калпазанке инженерите не сме толкова лоши хора (:

KokoDjambo
05-03-2013, 23:07
факт е че доста мацки се кефят да ги чукат отзад.Не вярвам да е само за да угодят на пича...

poison in mind
05-04-2013, 18:04
"Аналният секс всъщност може да носи много удоволствие и на двамата партньори, стига да се прави, както трябва. Необходима е предварителна подготовка и да се спазват някои прости техники и вероятността това да се превърне в нещо нормално в спалнята ви, е много голяма.

Лубрикантът е най-добрия ви приятел

За разлика от вагината, ректумът не се овлажнява сам, което прави проникването без лубрикант болезнено и трудно и за двамата участници. Препоръчително е да използвате продукт на силиконова основа, а не вазелин, тъй като той ще се натрупа около стените на ректума и няма да свърши достатъчно добра работа.

Не забравяйте любовната игра

Изключително важно е жената да е силно възбудена преди да започнете с аналната любов. Така тялото и и самата тя ще са много по-спокойни, податливи и отворени към експерименти. С други думи, трябва да я накарате сама да го иска страстно, а не само да се съгласи на ваше предложение

Бъдете търпелив и и отделете цялото си внимание – целувайте и галете тялото ѝ, шепнете ѝ мръсни думи, накарайте я да се чувства желана и обожавана. Предразположете я преди още да вкарате каквото и да било в нея, след което започнете да обработвате и по-конкретните зони.

Пазете се

При аналния секс и двамата сте еднакво изложени на риск от заболявания и инфекции, както е при вагиналния. Стената на ректума е много тънка и пропусклива, затова безопасният секс е задължителен. Презервативът не само ще ви предпази от някакви остатъчни фекални частици, но и ще предотврати напълването на ануса и със семенна течност. Спермата може да се смеси със съдържанието на ректума и и евентуално да я "разболее". Така че използвайте кондом и си спестете неприятностите.

Практиката е майка на умението и това важи с пълна сила за аналния секс. Направете го както трябва и тя ще е съгласна да го опита отново. Ако оплескате нещата първия път, по-скоро се сбогувайте с достъпа си до "задния ѝ двор", или поне докато забрави неприятното изживяване и вие успеете да я убедите, че сте научили нови, далеч по-приятни техники."

"Аналния секс" е част от секса! Лично за мен СЕКСА е изкуство и както във всяко изкуство,така и тук човек разкрива същността си в търсене на съвършеното усещане! Защото живота е чувство!

Duhast
05-05-2013, 00:01
Добре обяснено...!Все пак един въпрос виси-този за лизането на дупето...аз правя анален,но не съм лизал отзад...малко инфо няма да е зле? :)

kalpazanka
05-05-2013, 05:52
калпазанке инженерите не сме толкова лоши хора (:
Никъде не съм казала, че сте лоши хора :)

poison in mind
05-07-2013, 18:56
Добре обяснено...!Все пак един въпрос виси-този за лизането на дупето...аз правя анален,но не съм лизал отзад...малко инфо няма да е зле? :)

...СЛЕД КАТО СИ ПРАКТИКУВАЛ АНАЛЕН СЕКС..би трябвало да знаеш,че всяка стимулация и отпускане на партньорката ти е необходима! Разбира се,когато двама души са взаимно отдадени един на друг,то тогава граници не съществуват! Може да се лижете по аналния отвор,може да я стимулираш едновременно с пръстче по клитора и едновременно да я лижеш и по гърба! Всичко е въпрос на усещане и най-вече до колко сте си близки! Това за повечето жени е от особена важност!

Duhast
05-07-2013, 18:59
Това го знам,ест.Но,благодаря ти за отговора.Дано да е полезен на другите,които смятат да практикуват анален секс

poison in mind
05-07-2013, 19:22
Това го знам,ест.Но,благодаря ти за отговора.Дано да е полезен на другите,които смятат да практикуват анален секс

Надявам се!

Just a dreamer..
05-08-2013, 14:00
мдамм..
Чудно ми е,докато му се радвате на тоя ,,оргазъм" не се ли сещате,че анала ви е предназначен за друго.?
А т'ва ,,другото" както и да го въртиш,пак трябва да си нек'ъв изверг,ако го намираш за еротично..

Chacho
05-08-2013, 14:16
why some people enjoy shoving a stick of meat up their poomaker.

why do some people enjoy shoving a stick of meat up their vagina?

Sapolsky answers, that species do not reproduce out of a duty to preserve their kind. They engage in coitus because it feels good.

Answer being: whatever floats your boat.

Duhast
05-08-2013, 14:23
мдамм..
Чудно ми е,докато му се радвате на тоя ,,оргазъм" не се ли сещате,че анала ви е предназначен за друго.?..

По тази логика и духането трябва да отпадне,все пак устата не е за това :)

Fisherman
05-08-2013, 15:12
why do some people enjoy shoving a stick of meat up their vagina?

Sapolsky answers, that species do not reproduce out of a duty to preserve their kind. They engage in coitus because it feels good.

Answer being: whatever floats your boat.

But the vagina is especially made for shoving sticks of meat,unlike the anus.

The "feel good" part comes from our brain,the brain kinda gives bonuses for serving your purpose.People need to understand that pleasure from sex comes second,reproduction is the solely purpose of sex.

Fisherman
05-08-2013, 15:18

ами всъщност не е,в устата се слага храна за да може тя механично да бъде обработена,раздробена на малки парченца,които после лесно се умешват с ензими

Chacho
05-08-2013, 15:21
But the vagina is especially made for shoving sticks of meat,unlike the anus.

Also reproduction is solely the purpose of every living organism so it can preserve the generation.

Still, sexual contact is motivated by pleasure. Other mammals also perform anal sex, so it's not even restricted to humanity. If anal sex was not meant to be, what is the purpose of the great count of nerve endings at the anus that account for the pleasure?

Спирам обаче с английския, че се заиграх, пък ще ме нахокат.

Fisherman
05-08-2013, 15:34
Still, sexual contact is motivated by pleasure. Other mammals also perform anal sex, so it's not even restricted to humanity. If anal sex was not meant to be, what is the purpose of the great count of nerve endings at the anus that account for the pleasure?

Спирам обаче с английския, че се заиграх, пък ще ме нахокат.

Добре,не знаех че животните правят анален секс,никога не съм се интересувал и ме е гнус честно казано.Нерви има навсякъде не само в ануса.Какво имаш предвид с тва че има нервни окончания там и защо мислиш че са създадени за удоволствие?Както изтъкнах напред в тая тема преди да сбъркам полов орган със система и да стане мазало,според мен удоволствието от аналния секс идва от това че правото черво минава непосредствено зад влагалището и оттам прави контакт с него при аналния секс.

poison in mind
05-08-2013, 15:56

Добре казано Duhast! Ако се впуснем в подробности,ще открием,че и други човешки органи са с универсално приложение!
А и аналният секс е въпрос на личен избор!

Ahcy
05-08-2013, 15:58
Добре,не знаех че животните правят анален секс,никога не съм се интересувал и ме е гнус честно казано.Нерви има навсякъде не само в ануса.Какво имаш предвид с тва че има нервни окончания там и защо мислиш че са създадени за удоволствие?Както изтъкнах напред в тая тема преди да сбъркам полов орган със система и да стане мазало,според мен удоволствието от аналния секс идва от това че правото черво минава непосредствено зад влагалището и оттам прави контакт с него при аналния секс.

При жените е и на психическа основа. При мъжете там е простата и така и на обратните им е приятно, сега т'ва, че тебе те е гнус и идеята ти е супер гадна и не можеш да приемеш, че някой хора просто си го искат и дори само идеята да имат пенис в задника ги възбужда си е твой проблем. За какво въобще спамиш в темата, може би ти е интересно и не отхвърляш толкова идеята, колкото изглежда?

Chacho
05-09-2013, 07:22

Мисълта ми беше, че правим секс за да се задоволяваме. Ако на някой му носи удоволствие аналният, тва е достатъчна причина да го прави.

fenkaaa
05-09-2013, 08:26
Имала съм усещането, че съм много близо до свършване от анален и същевременно съм била толкоз далече.Но предполагам, че все някога ще го изпитам.

И при мен е по същия начин.. все си мисля,а все съм много далеко :D

poison in mind
05-09-2013, 18:34

Аналният оргазъм е постижим! Всичко се свежда до усещането! Най-важното е да се изключи всяка мисъл,за вероятни нежелани неудобства! Нужно е разбиране от страна на силния пол и все пак да се има в на предвид,че контрола на действията зависи от него,жената в случая е пасивната фигура!

_ivi_
05-11-2013, 07:45

Недей прави тази грешка - анален секс с непознат!

Chacho
05-11-2013, 09:06
Недей прави тази грешка - анален секс с непознат!

О, я стига!

_ivi_
05-11-2013, 12:15
Какво я стига ?!

EpoTuka
05-11-2013, 14:53
FISHERMAN, направих си специално регистрация заради теб.
2 теми изчетох и още с първото мнение ми стана ясно, че си най-дразнещият и най-дървеният потребител тук. Някакъв келеш, който си мисли, че знае всичко

Разликата между орган и система е огромна и за да съм оригинален, тя е точно толкова голяма, колкото анален и вагинален секс.
Би ли ни обяснил удоволствието от анален секс при мъжете какво общо има с влагалището, понеже според твоята "теория" се дължи на един вид допир през стената?

И преди да почнеш пак да се правиш на интересен ще те помоля да не си измисляш нова анатомия, част от хората тук са завършили основно образувание и са наясно с тия неща.
Като заключение ще кажа, че си тъп на брус.

Fisherman
05-11-2013, 20:49
Разликата между орган и система е огромна и за да съм оригинален, тя е точно толкова голяма, колкото анален и вагинален секс.
Би ли ни обяснил удоволствието от анален секс при мъжете какво общо има с влагалището, понеже според твоята "теория" се дължи на един вид допир през стената?

Ми кво да ти кажа маняче,в бързината си съм сгрешил система и орган,кво има да се пенявиш,чак се регистрирала.И за тва ли се регистрира?Ти нищо не каза само си прави вятър на устата,не искам да обяснявам как мъжете изпитват удоволствие отзад,щото ме е супер гнус,но е свързано с простата и щото си учил много анатомия в 8 клас отвори и виж снимка как червото минава пак зад нея,аналог на женската полова.

Мисля,че сама виждаш колко си изпростяла,не се права на интересен аз съм.

EpoTuka
05-12-2013, 06:06
На никой не си интересен, духач, и в 8 клас си учил биология, а не анатомия. Анатомия никога няма да учиш, защото се учи във ВУЗ, а ти като завършиш отиваш на борсата при семейството си.

Fisherman
05-12-2013, 06:18
Колко си тъпа

EpoTuka
05-12-2013, 06:28
Сега вече не си толкова остроумен, а? Не знаеш, какво да напишеш в гугъл за това, нали? Видя ли колко си ограничен всъщност, на всички им е ясно, че си супер сдухан и си избиваш комплексите тук.

Fisherman
05-12-2013, 06:38
Сега вече не си толкова остроумен, а? Не знаеш, какво да напишеш в гугъл за това, нали? Видя ли колко си ограничен всъщност, на всички им е ясно, че си супер сдухан и си избиваш комплексите тук.

гледай ми кура откъм ташаците и мълчи

Викаш,че не се учи анатомия в 8 клас,е аз па ти казвам че се учи и анатомия и хистология,просто не занимават децата с тия термини.В 8 клас почват с един малък увод в цитологията,после започват да изучават двигателен апарат и мускулнална система,пикочно-полова система,ендокринни жлези,мъжка-женска полова,храносмилателна,дих ателна,сърдечна,всичко тва е анатомия боклучарник,провери в уикипедия преди да си отвориш плювалника

EpoTuka
05-12-2013, 06:42
Предметът не се казва анатомия, бе, селянин, а хистология - още по-малко. Сигурно си много горд като използваш такива сложни термини.
Не ми казвай, че учиш медицина или нещо свързано с медицината, щото си доста зле, бъркаш орган и система ха-ха

Отгоре на всичко и прост.
Кой кур да ти гледам, бе? Като седиш тука и се перчиш пред дечицата; така ли ти става, кура, а? Или обичаш да те насилват? Да не си шибан педал, а?

Fisherman
05-12-2013, 06:42
Мисълта ми беше, че правим секс за да се задоволяваме. Ако на някой му носи удоволствие аналният, тва е достатъчна причина да го прави.

тва,че на някой си му прави удоволствие нещо,не значи че е добре.

Fisherman
05-12-2013, 06:45
Предметът не се казва анатомия, бе, селянин, а хистология - още по-малко. Сигурно си много горд като използваш такива сложни термини.
Не ми казвай, че учиш медицина или нещо свързано с медицината, щото си доста зле, бъркаш орган и система ха-ха

Отгоре на всичко и прост.
Кой кур да ти гледам, бе? Като седиш тука и се перчиш пред дечицата; така ли ти става, кура, а? Или обичаш да те насилват? Да не си шибан педал, а?

Обясних ти,че в бързината си съм сбъркал,случва се,никой няма да умре.Скапан найнгагър,страшно си оборотен с тия улични псувни,къде ако дигна баща ти от под масата в кръчмата в Годеч и той ще ги рецитира такива.

Освен това мойто дори не може да се нарече грешка,щото имаш външни полови органи,които пак могат да се нарекът система,щото не е един само,тва не е груба грешка сеш се.
И да в 8 клас не се нарича анатомия а е обща биология,но в нея има цитология,хистология,анато мия,микробиология и вирусология съвсем малко,биохимия,генетика и тва всичко го наричат Биология в гимназията

EpoTuka
05-12-2013, 06:46
Факт, FISHERMAN се възбужда като чете писанки на малки деца, доставя му удоволствие, но не е добре.

Fisherman
05-12-2013, 06:53
Факт, FISHERMAN се възбужда като чете писанки на малки деца, доставя му удоволствие, но не е добре.

насра ли се общак,виж колко бързо те оборих и почна да мотолевиш тука,айде чакам да си говориме за анатомия,нали много ги разбираш докторе

EpoTuka
05-12-2013, 06:57
Ти нямаш елементарни познания, бе, тъпак. Може ли да бъркаш орган и система? Какво да си говоря с теб, като веднага ще дадеш на гугъл, като се мъчиш да измислиш нещо сам правиш комични грешки, даже в прогимназията знаят разликата хахахах

Недей да се правиш на анатом тук, ще объркаш децата с изкривените си виждания хахах
Селяк.

EpoTuka
05-12-2013, 06:58
Обясних ти,че в бързината си съм сбъркал,случва се,никой няма да умре.Скапан найнгагър,страшно си оборотен с тия улични псувни,къде ако дигна баща ти от под масата в кръчмата в Годеч и той ще ги рецитира такива.

Освен това мойто дори не може да се нарече грешка,щото имаш външни полови органи,които пак могат да се нарекът система,щото не е един само,тва не е груба грешка сеш се.
И да в 8 клас не се нарича анатомия а е обща биология,но в нея има цитология,хистология,анато мия,микробиология и вирусология съвсем малко,биохимия,генетика и тва всичко го наричат Биология в гимназията

Няма външна полова система, тъпанар, колкото и да ти се иска. Продължаваш да се излагаш.

Fisherman
05-12-2013, 06:59
Ти нямаш елементарни познания, бе, тъпак. Може ли да бъркаш орган и система? Какво да си говоря с теб, като веднага ще дадеш на гугъл, като се мъчиш да измислиш нещо сам правиш комични грешки, даже в прогимназията знаят разликата хахахах

Недей да се правиш на анатом тук, ще объркаш децата с изкривените си виждания хахах
Селяк.

Не аз с уикипедия,рядко си помагам,нещо за обща култура да прочета,не съм ти сеш се.Как мога да объркам,децата като те нямат елементарни познания в анатомията,айде псувай още да ти вида капацитета на еякулат

Fisherman
05-12-2013, 07:02
Няма външна полова система, тъпанар, колкото и да ти се иска. Продължаваш да се излагаш.

когато един тъпанар,знае повече от тебе се пръскаш от яд нали,чак се регистрираш заради него,някакъв намек ли е тва щото аз не съм педерас и не искам да се ебеме

EpoTuka
05-12-2013, 07:02
Пропусна и физиология. Ти претендираш, че си царица на анатомията със знанията си от учебника по биология за 8 клас ли? И сигурно си ходил на СИП по биология, вече имаш доцентска титла зад гърба си. И като си толкова начетен се допитай до някой компетентен да видиш колко абсурдно е да бъркаш орган и система и отгоре на всичко пак продължаваш да спориш и да се излагаш, вече 5 човека ти направиха забележка

EpoTuka
05-12-2013, 07:06
Не аз с уикипедия,рядко си помагам,нещо за обща култура да прочета,не съм ти сеш се.Как мога да объркам,децата като те нямат елементарни познания в анатомията,айде псувай още да ти вида капацитета на еякулат

Ето за пореден път колко си тъп.
Дори не знаеш еякулат какво е.

Fisherman
05-12-2013, 07:09
Пропусна и физиология. Ти претендираш, че си царица на анатомията със знанията си от учебника по биология за 8 клас ли? И сигурно си ходил на СИП по биология, вече имаш доцентска титла зад гърба си. И като си толкова начетен се допитай до някой компетентен да видиш колко абсурдно е да бъркаш орган и система и отгоре на всичко пак продължаваш да спориш и да се излагаш, вече 5 човека ти направиха забележка

Не претендирам,че съм рарица със знанията си от учебника на проф. Овчаров по анатомия на човека.И колко е абсурдно да бъркаш орган и система,че не разбрах?Система са няколко органа,външните полови органи на жената са 3 грубо казано в учебника ми е включен венериния хълм,така че както ти казах и преди засилил си се да си мериме патките пък сам не виждаш,че се заяждаш за няква никаква грешка на езика,сигурно щото си софийски панелен плъх,грозен, крив и кирлив с фимоза

Fisherman
05-12-2013, 07:10
Ето за пореден път колко си тъп.
Дори не знаеш еякулат какво е.

яекулат е течноста,която излиза сутрин от малкото ти чепче когато майка ти слага попарата на масата

EpoTuka
05-12-2013, 07:50
Точно така, тъпанар, сравнението ти е неточно - щеше да се получи ако ме беше сравнил със сперматозоид, но в еякулата има и други съставки.

Пише се течността.

Много си ми ясен. Ти си някакъв тъпанар, 1-ви курс, кандидатствал си в МУ-София, но балът ти не е стигнал, защото си тъп, и сега учиш фармация или нещо подобно в някой псевдомедицински университет, а тук се правиш на знаещ и оригинален.
Обречен си да бачкаш за 500лв, айде ходи лапай.

Fisherman
05-12-2013, 07:53
Обречен съм да бачкам за 2000 като магистър,наакай се още моля.Течноста като цяло е еякулата,съдържа секрети от простата,семенните мехурчета и половите клетки

EpoTuka
05-12-2013, 07:54
Обречен съм да бачкам за 2000 като магистър,наакай се още моля.Течноста като цяло е еякулата,съдържа секрети от простата,семенните мехурчета и половите клетки

Не ми се прави на интересен, за втори път ти казвам, че течността се пише с две "т", от ж.р.
Много си прост.
Спри да мастурбираш във форума, излез навън, разходи се малко, някакви социални контакти заформи, педал.

Fisherman
05-12-2013, 08:40
Не ми се прави на интересен, за втори път ти казвам, че течността се пише с две "т", от ж.р.
Много си прост.
Спри да мастурбираш във форума, излез навън, разходи се малко, някакви социални контакти заформи, педал.

пиша я нарочно с едно,за да ми се правиш на начетен и с малкото си мозъчни клетки

Fisherman
05-12-2013, 08:56
Ако Калпазанка,чете това искам да знам нейното компетентно мнение,защото някъде четох,че учи за медик.

Защо жените изпитват удоволствие от аналния секс?

EpoTuka
05-12-2013, 11:24
Ако Калпазанка,чете това искам да знам нейното компетентно мнение,защото някъде четох,че учи за медик.

Защо жените изпитват удоволствие от аналния секс?

Почна и съюзници ли да си търсиш, като се мазниш на хората? Няма смисъл, тук си най-омразния. Всички искат да умреш.

Fisherman
05-12-2013, 12:00
Почна и съюзници ли да си търсиш, като се мазниш на хората? Няма смисъл, тук си най-омразния. Всички искат да умреш.

Не съм подлизурка споко лек,търся Калпазанка,за да видя дали мненията ни се припокриват.

Искам да видя,как съм най-омразния тука,или само ти така си мислиш,защото не набутах в миша дупка,чети прошляк

kalpazanka
05-12-2013, 12:15

Дай да видя къде си го прочел.

Fisherman
05-12-2013, 12:37
В една от хилядите теми беше,няма да мога да я намеря

Auriss
05-12-2013, 13:04
Прекалено е хубаво, че да е истина http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/380/623/499.gif

Fisherman
05-12-2013, 13:11
Що не каза,че си брони тва допълва перфектно профила ти на форумен стилист

Auriss
05-12-2013, 13:18
:D Извади я тая краставица от задницата за момент, бе, баси ... То да не се позабавлява малко човек за твоя сметка. Така сладкодумно се обясняваше допреди малко като ти сипваха ;д Сгрява ме като чета

Fisherman
05-12-2013, 13:52
Никой още не ми е сипвал,лакей такъв,просто момчето беше с Даун и трябваше по упорито да настоявам,че грешката на езика,която допуснах не е фатална,още по малко ме прави тъп или неграмотен в една тема където са се събрали банда анални войници с нулеви познания за това откъде идва удоволствието при анален секс.

Auriss
05-12-2013, 14:22
Извади я тая краставица от задницата за момент, бе, баси ...
Абе ти да нямаш нещо проблеми в семейството, а-у ? Тате ли ти го подава, в школото ли те маризят ... Ебаси невротика :D
Липсата на секс зле ти се отразява.

Fisherman
05-12-2013, 14:57
Не всъщност всичко е перфектно,просто ви се чудя на тъпотията

EpoTuka
05-12-2013, 15:56
Абе ти да нямаш нещо проблеми в семейството, а-у ? Тате ли ти го подава, в школото ли те маризят ... Ебаси невротика :D
Липсата на секс зле ти се отразява.

Просто като чете неща свързани със секса се възбужда, не виждаш ли, че кисне по цял ден тук.

Сврял в миша дупка, хаха, аз имам социален живот, тук убивам 5-10 минути с теб. Смешник. Продължавай да си избиваш комплексите тук, Папирус, това няма да промени мизерния ти живот. Винаги ще бъдеш никой, шибан анонимник, кметицата на форума. Палачо...

KokoDjambo
05-13-2013, 07:10
Не знам защо още го търпите тоя Fisherman!?Няма тема, която да не е развалил и в която да не е обидил или да се заял с някого!

Duhast
05-13-2013, 16:48
Нека все пак да не сме така критични към 'Фишър',мисля,че дълбоко в душата си той е един нормален човек,просто знае повече за аналния секс,признавам...темата е направена и с цел да се знае повече за чукането отзад-как,защо,кога,къде...затова нямам против който знае да пише,независимо какъв пол е

Ahcy
05-13-2013, 21:08
Просто му е интересно на фишерчо бе, не го ли разбрахте? Иска да го чукат отзад и събира информация и увереност.