PDA

View Full Version : Изневяра

thefuck?!
04-28-2013, 21:56
Здравейте, с приятелката ми сме заедно от 6 месеца и правим секс доста редовно, но все стига. Така преди месец и половина се запознах с едно момиче на един купон, там правихме секс, разменихме си номерата.. и двамата търсехме само секса без обвързване и сериозни отношения. Тя започна да ми се обажда доста често(2-3 пъти в седмицата) да ходя в тях и т.н. Вчера когато бях във тях ме заплаши, че ако не скъсам с приятелката ми и не тръгна с нея ще разкаже всичко и няма да съм с нито една от двете. Тя се познава с приятелката ми, но не много добре. Били сме в обща компания няколко пъти. Моля ви кажете ми какво да правя :(

MarkKnight
04-28-2013, 21:58
тегли си куршума,обитак ограничен

UniCoWN
04-28-2013, 22:11
Да си мислил преди да изневериш.
Кажи сам на приятелката си и евентуално ти скъсай с нея от уважение.

thefuck?!
04-28-2013, 22:27
@MarkKnight айде да запазим добрия тон?
@UniCoWN мислих си го и това, но не мога да се реша. По принцип я обичам и не искам да я нараня като разбира такива работи, макар че все някога ще се разчуе. По скоро търся вариант в който да разкарам другата и да не се занимавам повече с простотии.
Много ми е гузно и гадно сега и се ядосвам.. Не знам какво да правя.

UniCoWN
04-28-2013, 22:36
Няма как да я спреш ако е решила да разкаже.
Какво значи ''по принцип'' я обичаш?
''По принцип" не се обича. Като обичаш ''не по принцип'' не изневеряваш. Дори пиян. Дори ако сте се скарали и в яда си си го направил. От тези твои обяснения стигам до извода, че не я обичаш, ами ти е някакъв навик да си с нея. Дали за секс или приятна компания за разговори, няма значение. Абе просто навикът, когато свикнеш с един човек и продължаваш да си с него, въпреки че нямаш чувства и, както в твоя случай, търсиш нещо друго.

Наистина и кажи. Кажи и че съжаляваш и е по-добре да се разделите. Виж, ако тя прецени, че ще прости, тогава заедно натрийте носа на тая другата. Може и да ти даде 2ри шанс, но е малко вероятно.

UniCoWN
04-28-2013, 22:38
Едит: Сега забелязах и се замислих, че е минал месец и половина. Месец и половина ти кри от нея, оная ти звънеше без да можеш да я разкараш, месец и половина лъга и сега като те заплашиха ти стана гузно?

AngelAntichrist
04-28-2013, 22:38
Манипулирай ги.

Кажи на приятелката си, че никой няма да я обича след всичко станало и я накарай да се чувства виновна. Кажи й, че ако не беше толкова зле сексуално никога не би чукал другата. Кажи й, че е широка не може да те задоволи.
И да е благодарна, че въобще я търпиш. Разкажи й колко я мразят семейството й и приятелите й, как ти си единственият, който й е останал. И й кажи да си представи срамът, когато всички разберат, че си изневерявал; обясни й че тогава всички ще разберат, че е безполезна и не става дори за ебане. И че тогава ще остане наистина сама и никой друг няма да я пожелае.
После можеш да започнеш да правиш секс без предпазни средства с нея после - зависи вече колко искаш да я вържеш, защото нищо не действа така, както едно бебе или сифилисче.
И разбира се груб анален секс - нали ти е широка, хахаха.

Важно е след, като я пречупиш да заживеете заедно или да я изолираш от близките й и да продължиш в същият стил.
Понякога бъди мил с нея, но само, когато си заслужи. Ще започне да го цени и ще се старее да е по-послушна.

Най-добре ще е ако можеш да я държиш на тясно и тъмно място, и да я накараш да задоволява най-извратените ти фантазии. Настрой семейството и приятелите й срещу нея. Направи така, че да е финансово зависима от теб и контролирай действията й. Карай я да излиза с вибратор в себе си.

А относно другата...
Следващият път, когато правиш секс с нея я вържи. Вържи я здраво. Хвани я здраво за врата и започни да я чукаш грубо отзад. Кажи й че ако сега поискаш да я удушиш можеш да го направиш и че можеш да я убиеш винаги, когато решиш. После й обясни, че ако й останат белези по врата ще я пребиеш, ако каже на приятелката ти нещо ще я убиеш.
И й кажи, че когато я убиеш ще оставиш група мъже да се гаврят с трупът й, ще снимаш и ще пратиш записът на родителите й. А после как ще оставиш трупът й облян със сперма и пикня пред училището й, за да знаят всички, че е умряла като малка курва.
После я чукай до кръв. Мисля, че ще схване намека.

Ако успееш да пречупиш и двете - честито, ще имаш две нови робини. Когато ти омръзнат винаги можеш да ги пуснеш да проституират (изкарваш пари) или да ти родят деца (след ~ 12 години ще стават годни за секс, така че...).

Duhast
04-28-2013, 22:46
Здравейте, с приятелката ми сме заедно от 6 месеца и правим секс доста редовно, но все стига. Така преди месец и половина се запознах с едно момиче на един купон, там правихме секс, разменихме си номерата.. и двамата търсехме само секса без обвързване и сериозни отношения. Тя започна да ми се обажда доста често(2-3 пъти в седмицата) да ходя в тях и т.н. Вчера когато бях във тях ме заплаши, че ако не скъсам с приятелката ми и не тръгна с нея ще разкаже всичко и няма да съм с нито една от двете. Тя се познава с приятелката ми, но не много добре. Били сме в обща компания няколко пъти. Моля ви кажете ми какво да правя :(

Според мен трябва да останеш с приятелката си!Щом втората е искала секс без обвързване насочи я към мен!Ще те забрави и ще бъдеш щастлив с твоята приятелка,а мен не ме мисли...! :)

MarkKnight
04-28-2013, 23:32
Момче..как да ти запазя добър тон,при положение си изневерил на приятелка си и ни питаш какво да направиш?Ще си носиш последствията,понякога човек е хубаво да мисли първо с горната си глава... :)))

Duhast
04-29-2013, 00:05
...понякога човек е хубаво да мисли първо с горната си глава... :)))

Правилно,хубаво е да се мисли с една от двете глави! :)

marilyn
04-29-2013, 07:26
Гената го каза, ще си носиш последствията. Да не си изневерявал. Нали уж си обичаш приятелката. Да беше само на купона... някак си да те оправдаем... а ти месец и половина си лъжеш момичето и после ни питаш какво да правиш...

draid
04-29-2013, 09:18
Заслужаваш си го, супер малоумното действие. Не ми се ще да ти обяснявам как да се оправяш, защото твоята "приятелка" заслужава да знае и да си обира сливите от тебе.

thefuck?!
04-29-2013, 12:31
Разбирам че трябва да си понеса последствията, но искам по някакъв начин да се поправя.. Както казах обичам приятелката си и ми е хубаво с нея, но постъпих тъпо :X @AngelAntichrist you just went full retard. Днес тази пача пак ми звъня 101 пъти и ме заплашва. Ядосан съм и не знам какво да правя.

kalpazanka
04-29-2013, 12:34
Така ти се пада. Не по 101, ами по 10 001 пъти да ти звъни, та поне ти дойде акъла.

Duhast
04-29-2013, 12:35
Пич,пиши ми на лично,дай ми нейните данни,или аз моите да ти дам...?Ще се погрижа да не ти звъни повече! :)

thefuck?!
04-29-2013, 12:36
Duhast май ти се ебе много :D Но това не ми помага на мен.. Искам да я разкарам и да си остана с приятелката ми.

AngelAntichrist
04-29-2013, 12:38
@AngelAntichrist you just went full retard.

le 9gag army, le bro? lel

NomNomNom
04-29-2013, 12:47
Манипулирай ги.

Едва ли има капацитета + едва ли му стиска

ubuntureload
04-29-2013, 13:12
Е така е като не знаеш как да изневеряваш ;) Сега ако си изиграеш правилно картите на всичко коз ще можеш да ебеш и двете ;) Ама има реален шанс да останеш валат, затова пък едно време си се научил да праскаш чекии, така че споко ;) :д

Duhast
04-29-2013, 13:21
Duhast май ти се ебе много :D Но това не ми помага на мен.. Искам да я разкарам и да си остана с приятелката ми.

Казах ти,ще те забрави,само ми дай координатите и!Иначе не ми се ебе много точно сега,но искам да ти помогна :)

Amore-Mio*
04-29-2013, 14:10
Питаш какво да правиш, при условие, че цял месец и половина ти й изневеряваш редовно, а сега твърдиш, че "по принцип я обичаш". Няма обичане на принцип и по принцип. Всичко се чувства и място за изневяра няма. Стигнало ли се е до това, когато и с нея също сте правили, показва единствено, че си човек без достойнство, неуважаващ нито нея, нито самия себе си, и времето, в което е бил с момичето до себе си.
Казваш й всичко и си носиш последствията.

Скорпионка
04-29-2013, 14:24
Както ти казаха кажи й и си понеси последствията.

FuCKkK13
04-29-2013, 14:24
@MarkKnight айде да запазим добрия тон?
@UniCoWN мислих си го и това, но не мога да се реша. По принцип я обичам и не искам да я нараня като разбира такива работи, макар че все някога ще се разчуе. По скоро търся вариант в който да разкарам другата и да не се занимавам повече с простотии.
Много ми е гузно и гадно сега и се ядосвам.. Не знам какво да правя.
хахаха обичал я.. за това при първата проява на нова дупка си се пуснал по течението,,, бягай бе :? кажи на гаджето ти от уважение и я остави тя да реши дали ще е с тебе или не, а за другата - прекратяваш и толкова,какво ? да няма да те върже ?! :?

Duhast
04-29-2013, 14:28
Любов и секс са различни неща...да не го съдим толкова момчето,на всеки може да се случи,пък било то и за месец и половина... :)

Fisherman
04-29-2013, 16:01
Тая тема е парад на некадърните тролове

Tyler The Creator
04-29-2013, 16:22
тегли си куршума,обитак ограничен

Казваш кой е ограничен и пишеш убитак със "О"

Иначе наистина е убитак, не моеш да правиш нещо не го прави. Такива мишоци като вас най дразнят. Искат харем пък нямат топки...

thefuck?!
04-29-2013, 16:27
Спокойно всичко се оправи.. Обясних на тая че ако каже нещо на някого за това, ще страда доста и момичето ме разбра. Мерси все пак за съветите.

Fisherman
04-29-2013, 16:50
Сигурно си доста грозен ирл

Duhast
04-29-2013, 17:34
Тая тема е парад на некадърните тролове

Не знам за троловете,но не е за педерасти темата,така,че...къш,къш! :)

Fisherman
04-29-2013, 18:46
Не знам за троловете,но не е за педерасти темата,така,че...къш,къш! :)

Жалко,че не съм педерастче

Duhast
04-29-2013, 18:49
Не съжалявай,ти си гей! :)

MarkKnight
04-29-2013, 19:34
Казваш кой е ограничен и пишеш убитак със "О"

с О носи по-голяма сила

Fisherman
04-29-2013, 19:36
Не съжалявай,ти си гей! :)

май не съм

Duhast
04-29-2013, 19:38
Не си ли сигурен? :)

FuCKkK13
04-29-2013, 19:48
Спокойно всичко се оправи.. Обясних на тая че ако каже нещо на някого за това, ще страда доста и момичето ме разбра. Мерси все пак за съветите.

тъп

Fisherman
04-29-2013, 20:04
Не си ли сигурен? :)

само пухестите сливи могат да са сигурни

Duhast
04-29-2013, 20:38
Е,ти си само един гъз за чукане!За какви сливи говориш? :)

Fisherman
04-29-2013, 20:44
Е,ти си само един гъз за чукане!За какви сливи говориш? :)

аз съм против аналния секс,така че за сливи ще говориме

melany94
04-29-2013, 20:48

И какво ще направиш? Ще я набиеш ли? Искаш да се докажеш, като още по-голяма путка ли ? На прав път си.

Duhast
04-29-2013, 20:50
аз съм против аналния секс,така че за сливи ще говориме

Няма логика в думите ти,факт е,че го поемаш отзад!И за какви сливи искаш да говорим?За ядене..?:)

Fisherman
04-29-2013, 20:54
Няма логика в думите ти,факт е,че го поемаш отзад!И за какви сливи искаш да говорим?За ядене..?:)

Няма логика в съществуването ти да

Duhast
04-29-2013, 20:58
Няма логика в съществуването ти да

Има..ти знаеш каква е! :)

tireheb
04-29-2013, 21:01
кофтито е, че някога ше създадеш деца.. не ми се мисли направо :(

Duhast
04-29-2013, 21:09
Гъзът му е чист!Нали е така,Шарко? :(

Fisherman
04-29-2013, 21:24
кофтито е, че някога ше създадеш деца.. не ми се мисли направо :(

Путка в джеба да му сложиш, ще я затрие

Fisherman
04-29-2013, 21:28
Гъзът му е чист!Нали е така,Шарко? :(

в гастро-интестиналния тракт има кило,кило и нещо бактерии семейство Enterobacteriaceae

Duhast
04-29-2013, 21:32
Путка в джеба да му сложиш, ще я затрие

Путките са за чукане,за съжаление природата ти е обратна,сори!

Duhast
04-29-2013, 21:34
в гастро-интестиналния тракт има кило,кило и нещо бактерии семейство Enterobacteriaceae

Стига увъртания!Ще те еба и това е!Баси,след това ще ми го лапаш докато го изчистиш!Какво сложно има! :)

magita
04-29-2013, 22:21
Любов и секс са различни неща...да не го съдим толкова момчето,на всеки може да се случи,пък било то и за месец и половина... :)

Любов и секс може да се съчетае с един човек, изневеряваш ли му не е любов...
да кажеш, че са от 10 години заедно и са си омръзнали, окей, но при положение, че са на 6я месец...

Duhast
04-29-2013, 22:39
Сгрешил е,не го защитавам.Просто казвам,че е човешко да се греши,може в случая thefuck?! да не е мислел,че така ще се развият нещата с второто момиче.Има и случаи когато грешката на човек му помага да осъзнае какво всъщност иска,в този случай пичът каза,че иска да е с приятелката си.Затова не бива да го съдим толкова строго,ако не я обичаше нямаше да прави тема тук и да иска съвети как да оправи нещата.

kalpazanka
04-30-2013, 04:48
Пичът си каза, че се е оправил. Оправяйте се и вие.