PDA

View Full Version : Много объркана..

miley9
04-29-2013, 12:43
Така откъде ли да започна...
ами преди живеех в София, но когато завърших 4ти клас се преместих. В новото училище свикнах бързо и всички бяха много дружелюбни и отворени за нови приятелства. Така се запознах и с едно момче. Оттогава започнах лека по лека да го харесвам и вече минаха 2 години. През тези две години в училище почти цял ден сме заедно и той ми е предлагал мнг пъти да сме гаджета, но аз винаги отказвах, защото си мисля, че съм малка за гадже. Сега съм 6ти клас, а той 7ми. Някак си тази година мнг се сближихме. Толкова много го харесвам, незнам като се сетя за него и се усмихвам, като го погледна в очите имам чувството, че потъвам в тях. Досега не сме били нищо повече от приятели. Но преди време априлската ваканция излезнахме заедно в парка и седнахме на една полянка. Беше рано сутринта и ми беше студено. Той ме гушна и след това и аз него. Седяхме под слънцето прегърнати и не мога да опиша колко хубаво се чувствах. След това той се изправи, а аз седях облегната на него. Една приятелка ми се обади и ми се наложи да говоря по телефона.. след като свърших и си прибирах телефона той се наведе и ме целуна (аз разбира се му отвърнах). След това продължихме да се разхождаме и няколко пъти се случи.. и сега не сме нито приятели, нито гаджета - по-малко от гаджета, но много повече от приятели. Все пак си мисля, че съм малка за гадже и съм объркана. Може ли съвет?

Duhast
04-29-2013, 12:48
Да,малка си...ако се харесвате какъв е проблемът да сте гаджета без секс?Може свирки да му правиш,това по-нататък,ест..много си малка още :)

miley9
04-29-2013, 12:50
аз не говоря за гаджета със секс, а просто нормално гадже.

AngelAntichrist
04-29-2013, 12:50
Дай му да те лиже. :)

NomNomNom
04-29-2013, 12:52
Еее, ето ти член, а се оплакваш, че няма какво да си слагаш, като мастурбираш.

miley9
04-29-2013, 12:52
защо всички сте толкова извратени? не всичко е секс, успокойте страстите..

NomNomNom
04-29-2013, 12:53
защо всички сте толкова извратени? не всичко е секс, успокойте страстите..
Тогава дай обяснение защо си бъркаш в оная работа като обезумяла и ревеш, че пръсти не ти стигали :D

miley9
04-29-2013, 12:55
този профил се ползва от няколко човека, не е само мой :)

DarkTemplar
04-29-2013, 13:00
този профил се ползва от няколко човека, не е само мой :)
тва оправдание сме го чели/чували стотици пъти, взе да се изтърква яко. прояви повече въображение. ;)

аз не говоря за гаджета със секс, а просто нормално гадже.
викаш те нормалните гаджета не правят секс помежду си :D

miley9
04-29-2013, 13:02
апф, извратеняци..

DarkTemplar
04-29-2013, 13:05
айде отивай при куклите и детските сериали, но първо му удари един хубав следобеден сън. ;)

Amore-Mio*
04-29-2013, 14:01
Щом искаш да си с него, бъди си.
Малки сте, да.
Но решението си зависи изцяло от вас.

girlwithblueeyes
04-29-2013, 14:05
Не са толкова малки за да са гаджета
Забавлявайте си се :D няма лошо

Duhast
04-29-2013, 14:22
Не са толкова малки за да са гаджета
Забавлявайте си се :D няма лошо

Нали?И аз това казвам...Аз като бях на 16 приятелката ми беше по-малка и ми духаше.Предполагам и ти си духала по-от малка.Лошо няма :)

AngelAntichrist
04-29-2013, 14:42
Нали?И аз това казвам...Аз като бях на 16 приятелката ми беше по-малка и ми духаше.Предполагам и ти си духала по-от малка.Лошо няма :)

Както казваше дядо ми "за да бъде едно сексуално изживяване пълноценно гърдите на момичето трябва да бъдат по-малки от яйца, което се среща най-често при тези под 15 годишна възраст". Мъдър човек. :)

Duhast
04-29-2013, 14:48
Е,все пак доста опит има дядо ти,нормално е! :)

DiDy1
04-30-2013, 18:43
Ей извратена работа бе.. ;дд Иначе по темата... сама си реши какво искаш , ако искаш да си с него да ти предлага и се целувайте и се прегръщайте и правете каквото ви харесва заедно. Не е задължително да правите секс ест.. Когато сте готови и ако си имате взаимно доверие. Не знам аз така мисля ваш избор . И НЕ не сте малки за "нормални" гаджета ;д то вобще има ли такова.. или сте или не сте ..Само внимавайте какво правите и мислете за последствията ! :)