View Full Version : Полово предавани болести
NomNomNom
04-29-2013, 12:46
Хелоу хора
-- имали ли сте такива? Ако да, как се справяте/как се справихте?
-- познавате ли хора, които имат ( и какви ) ?
Интересно ми е каква честотата от младите имат.
//Хванало ме е шубето, трябва да ходя тези дни да си взема резултатите за тези за спин, хепатит, етц.
Аз вече направих изследвания за хепатит и спин,нямам (за успокоение на няколко човека от форума).Иначе за полови болести...не си спомням да съм имал такива,все пак хигиената е първа грижа! :)
Тц. Дай боже и занапред да е така.
Slobbery
04-29-2013, 13:45
Нямала съм.. и се надявам и да нямам занапред. :)
kalpazanka
04-29-2013, 13:46
Колко кинти те одрусаха, ако ти се споделя? За ЧПВ изследва ли се?
Хепатит В изследвах покрай задължителните ваксинации, обаче се разболях и схемата ми замина на майната си. За ХИВ и хепатит С се изследва половинът, така че съм спокойна.
Хламидиите и трихомоните за мен лично са дреболия в сравнение с горните гадости, особено с ЧПВ. Слава Богу, че не съм имала повод да ги изследвам.
Като съм спокойна, че няма отде да лепна гадости, не ми направи впечатление колко време чаках да излезе резултатът за HBsAG.
Amore-Mio*
04-29-2013, 14:05
Нямала съм.
Нямам.
Надявам се да нямам и за напред.
Не познавам хора, болни от полово предавани болести.
NomNomNom
04-29-2013, 15:57
Калпазанке, ходих да дарявам кръв по-точно и тамошните резултати ще ходя да си гледам.
То те са излезли всъщност, но трябва да се разкарам през някоя почивка до окръжна, та ще гледам да е скоро.
Иначе, за ЧПВ- каня се да отида, - за всички щамове ли те тестват, или само за тези, тясно свързани с рак на маточната шийка?
То и не всички имаха външни проявления, само при някои излизаха кондоломи ( до колкото си спомням).
Иначе, на една приятелка наскоро й излезе някаква брадавица от ЧПВ, но не са й дали много информация.
Violenza
04-29-2013, 16:24
За щастие, не съм имала такива проблеми.
Не съм имала такива проблеми. Последния път като ходих при чичко гинеколог го помолих да ми пусне изследвания от секрет и кръвни. Всичко ми е наред с изключение на спазмите,които се появяват,когато си искат без очевидна причина. Според него няма повод за притеснение.
Надявам се и занапред всичко да ми е наред, полагам определени грижи в това отношение.
За щастие не съм имала никакви проблеми. Но познавам хора, които имат. Приятелки с ЧПВ и не само. Дано всичко ти е наред, Евка.
Нямала съм.
Нямам.
Това.
DragonLady
04-29-2013, 19:09
Нямала съм.
Нямам.
И аз така
seek&destroy
04-29-2013, 20:27
Е бате, да не мислиш, че некой ще си признае и да има :Д
Аз съм имала, радвам се, че сичко приключи най-накрая.. много пари, лекарства, разходки по лекари ...
NomNomNom
04-30-2013, 18:50
Тейнкс за отговорите !
Като отида да си ги взема, ще споделя :D
girlwithblueeyes
04-30-2013, 19:20
Не съм имала такива проблеми
Не познавам и такива хора
girlwithblueeyes
04-30-2013, 19:20
Не съм имала такива проблеми
Не познавам и такива хора
ledenakrasota
04-30-2013, 19:54
Чиста съм. :)
sweetycherry33
05-02-2013, 09:15
Нямала съм.
Нямам.
+ 1
SuperСтар
05-02-2013, 09:28
Не съм имал, а и не са ми споделяли хора, че имат, но пък това не е нещо, с което човек бърза да се похвали, нали?
kalpazanka
05-03-2013, 09:58
Калпазанке, ходих да дарявам кръв по-точно и тамошните резултати ще ходя да си гледам.
То те са излезли всъщност, но трябва да се разкарам през някоя почивка до окръжна, та ще гледам да е скоро.
Иначе, за ЧПВ- каня се да отида, - за всички щамове ли те тестват, или само за тези, тясно свързани с рак на маточната шийка?
То и не всички имаха външни проявления, само при някои излизаха кондоломи ( до колкото си спомням).
За всички правят типизация, да.
От доброкачествените тръгват брадавици, а от злокачествените- раци.
NomNomNom
05-03-2013, 10:01
Оо, ще посетя и такова изследване.
Иначе, моите ще ги взимам чак другата седмица, сега не съм в София и не пожелаха да ми кажат резултати по телефона, било поверително
kalpazanka
05-03-2013, 10:03
Да ти кажа, така си е. Аз си проверявам резултатите онлайн в лаборатория напоследък.
Номче, 50 кинта е типизацията, сега проверих. Взима се материал от цервикалния канал.
Поредните ми излязоха днес и нямам нищо изолирано, но с толкова антибиотици бяхме все пак длъжни да проверим.
marin4itu
05-03-2013, 10:12
Замисли ме постът ти. Понеже наскоро излекувах кондиломи, да разбирам ли от написаното от теб, че нося доброкачествен щамп на ЧПВ? Съжалявам за малко глупавия въпрос. То със сигурност ще ида и на изследване де ...
kalpazanka
05-03-2013, 10:15
Ами, за да ти кажа, трябва да гадая. След като си имала брадавици, СЪС СИГУРНОСТ имаш нискорисков(и) щам(ове).
marin4itu
05-03-2013, 20:35
Да, тъп ми е въпросът,бях сънена.. :D
Та инче по темата, както разбрахте имала съм, излекувах с преглед при гинеколог и неговите предписания. Но няма как да съм излекувала самият вирус, ами външните прояви. Вирусът ще го нося, докато евентуално имунната ми система не реши да го смаже.