View Full Version : Размер на зърната..
melany94
04-29-2013, 21:36
Здравейте, понеже ми е скучно, реших да пусна една тема, която осъзнавам, че е леко глуповата ама все пак ми стана интересно. Та има ли значение какъв размер или цвят са зърната на една жена. И бихте ли зарязали някоя ако цялата и цица е зърно примерно. Може и да има такава тема, ама всъщност хич не ми пука.
:) Ами няма значение цветът и големината на зърната,важното е да са секси
Естествено, че не бих зарязъл момиче с което съм решил, да тръгна за подобна глупост. Дали ще изглежда красиво, или грозно е друг въпрос... зависи от самата гърда и как и стоят големи ореоли и/или зърна.
"И бихте ли зарязали някоя ако цялата и цица е зърно примерно. " Бе аз такива и в цирка не съм виждал , не та знам каде ги гледаш такива ти .
DarkTemplar
04-30-2013, 16:33
Важното е циците да са стегнати, другото се преживява.
^Е все пак не е красиво зърната да са почти колкото самите цици :D
DarkTemplar
05-01-2013, 18:01
Така е, но досега не съм попадал на такива (надявам се и да не попадам де).
nosferatu23
05-01-2013, 18:07
Здравейте, понеже ми е скучно, реших да пусна една тема, която осъзнавам, че е леко глуповата ама все пак ми стана интересно. Та има ли значение какъв размер или цвят са зърната на една жена. И бихте ли зарязали някоя ако цялата и цица е зърно примерно. Може и да има такава тема, ама всъщност хич не ми пука.
цялата ти цица да е едно зърно тряя да имаш бахти гена , или яко силикон
както и да е , да приемем че има такъв недостатък почти съм убеден че ще компенсира с друга яка част на тялото , и не бих я заебал
ако е тотален рунгел си личи отвънка , в смисъл по външния вид ;) така че няма проблем
цялата ти цица да е едно зърно тряя да имаш бахти гена , или яко силикон
както и да е , да приемем че има такъв недостатък почти съм убеден че ще компенсира с друга яка част на тялото , и не бих я заебал
ако е тотален рунгел си личи отвънка , в смисъл по външния вид ;) така че няма проблем
Мисля, че силиконът не би оказал ефект върху зърната.
Също така не мисля, че някой мъж специално ще гледа зърната на някоя жена.
nosferatu23
05-01-2013, 20:37
Мисля, че силиконът не би оказал ефект върху зърната.
Също така не мисля, че някой мъж специално ще гледа зърната на някоя жена.
Прекалено много мислиш , намали мисленето :smt077 да не стане като приказката с патенцето
не всеки го праи вечер , без да вижда нищо , ако се досещаш :smt077
Точно пък по време на секс някой мъж да тръгне да обръща внимание на зърната на жената..
Абе важно ми е на мен не обичам мацки с големи зърна, харевсат ми средни стегнати с малки "бодилчета" хахах
SuperСтар
05-02-2013, 08:30
Точно пък по време на секс някой мъж да тръгне да обръща внимание на зърната на жената..
Според мен точно тогава е доста добре да им се "обръща внимание" ;)
:lol:
Мислиш ли, че точно тогава, някой мъж ще тръгне да анализира тялото на жената?
SuperСтар
05-02-2013, 09:53
:lol:
Мислиш ли, че точно тогава, някой мъж ще тръгне да анализира тялото на жената?
Не, друго имах предвид с "да им обръща внимание" ;) Мисля, че за това няма значение колко са големи зърната :)
Не, друго имах предвид с "да им обръща внимание" ;) Мисля, че за това няма значение колко са големи зърната :)
Не те разбрах, в такъв случай - да, прав си.
nosferatu23
05-02-2013, 10:46
аз просто вярвам че....... ....успехът се крие в детайлите
и те трябва да бъдат внимателно проучени :smt077
Не знам ти с какви хора спиш и въобще дали спиш с някого, но това изказване е просто смешно. Какво мислиш, че за мъжа е важно само да си вкара пениса в някоя дупка и до там? И това "Точно пък по време на секс", какво чукате се вие и той си гледа в тавана пича или е с затворени очи? Много ясно, че ще ти гледа зърната.. ще ти гледа гърдите и въобще всяка една част от тялото ще ти гледа (ако има какво да се гледа, де).
Иначе по темата - има значение какви са зърната много ясно, всичко има значение, естествено всеки с предпочитанията си. Според мен зависи от големината на гърдите, ако са големи нямам нищо против да са малко по-големи и зърната. Важното е да има някакъв баланс, както с всичко останало.