treperesht
04-30-2013, 16:26
Здравейте на всички...Аз съм на 17...е,почти 18.. та историята е следната...Преди близо 10 месеца се запознах с едно момиче в интернет.Още от първите дни ..не знам..привлякохме се като 2 магнита и непрекъснато си драскахме ..говорихме по скайпа или тела и така...Минаха един два месеца и..не знам..просто вече бях сиг ,че съм се влюбил...и така..след известно време се видяхме и ...сещате се...после продължихме да си пишем ..пак се видяхме ,после още венъж(а тя по принцип сега не живее в бг и пътува голяяяяяяяяяяяяяямо разстояние със самолет за да дойде да се видим)...Въпроса е че за тези 10 месеца..станаха не едно и две неща...Аз съм си флиртаджия по принцип и непрекънснато си драсках с разни други или пък на живо сваялх момичета от моя клас...лошото е че тя знаеше за повечето неща(знам че съм тъп да и казвам,нооооо..не знам..някак си...все едно не ми пукаше дали знае,пък и то ние си бяхме разменили паролите за фейсбук и тя гледаше кви ли не глупости написани от мен към разни момичета),а когато започнах пък вече и да крия,стана така че едно друго момиче от моя клас и разказа вс(щото аз тях двете ги бях запознал) ..разказа `и как съм продължил да флиртувам въпреки че тя мислеше че съм спрял...Има още нещо..едно от момичетата с които флиртувах от моя клас...да кажем..че доооста си падах по нея преди да се запозная с моето ангелче в нета...А и не е само това..не само флиртовете..Помня...втория път когато дойде да ес видим,после за малко си отиде в София където и е къщата...Там нещо беше станало..много не бяхчме говорили и по едно верме...получих смс от една нейна приятелка че е в болница...Не знам какво ми стана,помислих че това е..де да знам..Някъв номер да и се обадя,щото се бяхме скарали..и не я потърсих..После..се оказа че..Наиситна е била там... въпроса е че след 10 месеца в които милиарди пъти съм правил щуротии и глупости и все ми са били давани нови шансове и прошки...просто на моето ангелче спря да `и пука..преди плачеше за всяка моя глупост и аз се кълнях че няма да правя нищо повече,но после правех(тъп съм..знам...) а сега вече..някак не и пука..нещо повече..каза че вече ме обича много по- слабо(знам че на повечето от вас ше ви се стори глупаво да говорим за обич при положение че вс е тръгнало от нета и сме се виждали едва 3 пъти ,но хора...сериозен съм..с моето ангелче наистина се обичахме..просто...с никого не бях се чувствал толкова яко само да ис говорим по скайпа а да не казвам как се чувствах като я видях на живо...)Въпроса е че тя каза че вече не знае дали иска да е с мен..дали иска да заживеем заедно както планувахме (знам че и това ше ви се стори като голяма детинщина още на тая възраст да живеем заедно но все пак..наистина го искахме...лошото е че...моето ангелче каза че вече не мисли да го правим или ако го правим да не е скоро...тоест..плана беше да отида при нея....да не съм вече в бг.. знам че наистина това беше прекалено голяма крачка да тръгна някъде в чужбина и то без да знам съответния език..но просто исках тя да е с мен(а и да си призная исках да се махна от тук)..Помгнете..Моля ви..дайте ми съвет...Тя каза че вече не ми вярва и 1 грам..а истината е че от както се държи така с мен..тва вече са сиг 2 месеца и повече,не ми е хрумвало за флирт...Искам си само моето ангелче..Не знам как да я върна..Как да я накарам да ми повярва..Как да и покажа че я обичам и че няма никоя др за мен.Каза че ме обича но мн по-слабо.. а перди една седмица каза че иска почивка...В смисъл..Искаше да спрем да общуваме,за да може да подреди вс в ума си..Да разбере какво исак занапред и прочее..Истината е че още на 2-рия ден ме потърси и говорихме но само за малко..После пак така...Днес тече вече и аз не знам кой ден..Пак говорихме и зачекнахме темата за съвместното ни съжителство и така, тя каза че не е готова..Тя е с 1 година по-голяма и сега изкарва курсове за фризьор,но иначе няма работа и живее с тяхните,така че до някъде я разбирам.. Не е лесно да се отделиш от семейството си и да заживееш с някой друг...А и аз като отида трябва да уча и език,съответно и аз няма да мога да работя,така че..да..наистина това да живеем заедно е ...нещо нереално..поне за сега...но хора,наистина..вс останало е променено..днес като говорихме в началото,беше супер студена и така..После омекна и говореше с мен както преди..но само за малко и после затворихме...Наиситан ми се насъбра мн..Сега всички пъти в които тя плачеше заради мен ми се връщат двойно и тройно..Не спирам да мисля за това как да я накарам отново да ме иска и да ми вярва..Звучи странно и не знам..дори налудничаво,но някак вярвам че сме 1 за друг..просто толкова добре се напаснахме от начало...все е дно бяхме 2 половини от 1 цяло..а сега като я питам иска ли да сме заедно казва че не зна,казва да не я разпитвам такива неща,защото я натоварвам..а понякога дори ми отговаря че не иска да е с никой..Питал съм я мн мн мн пъти има ил някой друг...винаги ми отговаря че няма и и вярвам,защото тя е открит човек и не би правела това което правепх аз а именно,да флиртувам и да крия и да я лъжа и да я наранявам.Тя открито щеше да ми каже така и така...Питал съм я и искаш ли да си с някого друг,тя казва не..искам ад остана сама..САМА...без никого..и когато я питам дори без мен ли,тя казва нещо от рода на...за сега да..Моля ви..дайте ми съвет..какво да правя...никак не ми е лесно..Не съм глупак и знам че вече нещата може да се каже че са приключени...Но хора....Наистина ми е гадно без нея..Просто..никоя др не мое да си пасне толкова добре с мене както тя..а сега...както тя преди плачеше като малко дете за всяка моя глупост и ме ревнуваше и искаше непрекъснато да е с мен и да си говорим а аз се държах студено и правех глупост след глупост...Така сега все едно аз съм на нейно място..Искам я обратно..Моля ви..кажете ми да продължа да настоявам,да се боря и да се мъча или да я оставя да поеме напред без мене ...Аз съм объркан..Не е казала че не ме обича...Казва че ме обича но по-слабо от преди...Ето това ме спира да се откажа...Просто..докато знам че още мисли за мен а тя наистина мисли защото ми звъни да си кажем лека нощ(аз и да искам не мога да звъня щото ми взима супер мн пари да звъня до чужбина,а тя е на специална тарифа от там),също така пише по някоя буква случайна да провери дали съм в скайпа..нали знаете как се явява едно кръгче когато човека не е на линия и как не се появява ако е само на инкогнит...Казва ми че още от тогава когато е била в болница и не съм я потърсил дори да я чуя..Някак е разбрала че е сама..Сега казва че ако се разделим ше и е трудно,но ше ме прежали някак и ше продължи..Но просто това че ме търси и че казва че все още ме обича(макар и не ктолкова силно) ме спира да се откажа..Искам я ..и докато и тя дава признаци че ме иска..че ме търси...не мога да се откажа...Обаче не мога и да я чакам вечно..Тя там като нищо докато си почива от мен,може да се запознае с някого...Объркан съм..почивката изтича в петък...Тогава ше видя какво е положението..Но моля ви..ако сте прочели историята ми..Дайте ми някакъвм съвет..Не знам...За мен това не е някаква детска работа..Наистина искам нещата да са както преди..Кажете ми как да я върна..Просто искам своето ангелче обратно..Вече знам какво да не правя и какво ше я нарани така че..просто ше внимавам,но искам тя отново да иска да е с мен и да ми вярва :( .