Влез

View Full Version : Изпити - записване

YoUcANNOtiMaGiNe
04-30-2013, 19:55
Тъй като искам да уча в София и има срок за записване за изпити, а съм от друг град, въпросът ми е: Мога ли да се запиша оттук без да се налага да ходя дотам и как става записването оттук? Ако има някой, който е минал през това или някой запознат нека сподели.

anonymous708973
05-01-2013, 08:34
Виж къде в твоя град се правят записвания. За Пловдив, например, е Техническият уни.

pifiella
05-01-2013, 09:43
Бюро за прием на документи ти трябва на теб.Влизаш в сайта на унито и при кандидат-студенти трябва да има информация къде и кога се подават документите.

YoUcANNOtiMaGiNe
05-01-2013, 20:18
А дали тези фирми, които предлагат такива услуги са надеждни? Тоест в какъв срок документите ще пристигнат в дадения университет, дали няма да си свършат работата през пръсти?
Имам и друг въпрос: За дадена специалност изпитите са с език по избор - български, английски и други - мога ли да държа не 1, а примерно два изпита за съответната специалност и после оценката от кой се взима, ако и двата важат в случая?

No5
05-02-2013, 14:52
Надеждни са, няма проблеми. Само виж срока за записване до кога е. Би трябвало да го пише в сайта на университета, а може и да им звъннеш в краен случай. Колко изпита ще държиш си зависи от това за колко ще платиш, само гледай да не се застъпват като дата.

YoUcANNOtiMaGiNe
05-07-2013, 13:59
Мерси за отговорите. Ходих до фирмата и уредих нещата.